Menu Forum

Vstavana rura whirlpool apk 459

11. dec 2015  • 
fotoportrét
fotoportrét
tyna1212 (24 r.)
1
Registrovala sa 27. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridala 15 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trenčín.
fotoportrét
fotoportrét
tyna1212 (24 r.)
1
Registrovala sa 27. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridala 15 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trenčín.
 Chcem sa spytat cina tuto ruru treba aj tie uchtky na ktore sa rura osadi 1-2cm nad dosku v skrinke. Alebo ju staci polozit na dosku a uchytit srobikmi z predu ?
11. dec 2015 o 10:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
sudo19
1
Registroval sa 27. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 12 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
sudo19
1
Registroval sa 27. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 12 príspevkov.
 Ahoj,
Presne taku ruru nemam,ale mam podobnu Whirlpool AKP 244 IX a tu mam normalne polozenu na doske a zpredu uchytenu samorezkami do linky. Najlepsie je ist sa pozriet do NAY, TPD ci ine predajne s elektronikou. Tieto rury nemaju uchytene, ale iba zasunute, tak sa daju vytiahnut a skontrolovat, tak som to urobil ja.
11. dec 2015 o 10:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tyna1212 (24 r.)
1
Registrovala sa 27. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridala 15 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trenčín.
fotoportrét
fotoportrét
tyna1212 (24 r.)
1
Registrovala sa 27. augusta 2013 na modrastrecha.sk. Pridala 15 príspevkov. Má 1 priateľa. Okres Trenčín.
 Len v navode mam pisane ze by mala byt medzera medzi linkou a rurou. Volala som aj do najka aj okeyka a tam take nic nepredavaju. A v baleni to nebolo.ja len preto aby mi nahodou ta linka tym teplom nezhorela :-/
11. dec 2015 o 11:34  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sudo19
1
Registroval sa 27. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 12 príspevkov.
fotoportrét
fotoportrét
sudo19
1
Registroval sa 27. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 12 príspevkov.
 Nemyslia nahodou medzi vrchnou castou rury a linkou ? Lebo to urcite ano, tam medzera musi byt, pretoze na "streche" rury je ventilator, ktory vyhana horuci vzduch von. Ale ze by aj na spodok bola potrebna medzera tak neviem.
11. dec 2015 o 12:33  • Odpovedz  •  Páči sa mi to