Malý šatník - tipy :)

Pomaly začínam rozmýšľať ako zariadiť náš malinký, úzky šatník :) Čo sa vám osvedčilo? Aký priestor je potrebný na police, koľko na závesný systém a prípadne koľko na stredový prechod pri ukladaní na oboch stranách? Prípadne ak mate nejakú vychytávku... Ak možete hoďte aj nejaku fotku :).
Odpovedať
@teerinka najlepsia vychytavka je upratat si a vyhodit to co nenosis, casto sa skladuju aj veci ktore si akoze niekedy v buducnosti oblecies a casto to tak nie je. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
napisem skusenost za mojich rodicov, ktori silou mocou potrebovali mat satnik v dome. Ich satnik je 1 m siroky - dali si namontovat pantografy, ktore su im tak na dve veci, kedze kvoli uzkemu priestoru ich nesklopia uplne, v satniku nemaju podlahovku a v zime tam je asi tak o dva stupne teplejsie nez von, takze rano si na seba obliekaju polozamrznute veci a az nedavno z nich vyslo ze po nastahovani im polovica veci v satniku poplesnela. Takze dakujem pekne, zlata vstavana skrina.
Odpovedať
tvoji rodicia urobili zly satnik, 1m siroky to ani satnik nemoze byt,kedze len na vesanie treba aspon 60cm a 40cm chodbicka je o nicom. A ze nedali urenie? Co cakali,ze sa teplo v zime samo urobi? @inngridka @teerinka na vesanie treba aspon 60cm, na police 40cm a ulicka aspon 100cm. My sme dali Stolmenn system IKEA, vesanie dole,hore a nad nimi este jedna polica na skatule.
Odpovedať
Profilova fotka
z vlastnej skusenosti ti mozem povedat ze zene maly uzky satnik urcite nebude stacit :)
Odpovedať
My mame v satniku horny priestor, resp. hornu policku na odkladanie veci, ak je trocha vyssi tak to mozes doplnit, casto tam skoncia pohadzane ciapky a podobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
máme šatník dlhý 5m, široký 1,4 m. na celej jednej stene máme šatníkový systém PAX (čo je hĺbka cca 60 cm). zvyšný priestor (cca 70-80 cm) nám na manipuláciu okolo odkladacieho priestoru úplne postačuje 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
nam vychadza satnik na styri metre a na sirku asi dva. Dufam ze nam to bude stacit. Teda nie mne, ale priatelke :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danohun tak sa priatelka bude musiet uskromnit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zene a maly satnik? ved by ma ukamenovala :D
Odpovedať
Profilova fotka
@richardoo co si, nie vsetky zeny su narocne a potrebuju velky:)
Odpovedať
Profilova fotka
moja zena patri ale medzi tie narocne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslavino tak to ti nezavidim. My v projekte ani satnik nemame len jednu vstavanu skrinu, snad nam to bude stacit
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?