O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Riady Cuisinox
výbava do domácnosti alebo len výmena srarých hrncov za nové...darujem nalepené karty ---len pre C…
italy2
Pred 9 rokmi
1
Poskytnete prosim niekto kontakt na statika v Bratislave ? dakujem
Hladam statika v ba na posudenie moznosti posunut dvere v nosnej stene a zburanie priecky.
minkoo
Pred 10 rokmi
3
Podlazne kurenie - rozostup rurok
Chcel by som sa spytat, ci je ok ak mi pri pokladke teplovodneho podlazneho kurenia dali rurky cca …
gashtaan
Pred 10 rokmi
16
Verejna kanalizacia a jej vybudovanie
Ahojte, staviam rodinny dom 75m od konca verejnej kanalizacie. A pravdepodobne budem musiet na vlas…
chrobak7
Pred 10 rokmi
9
Potrebujem poradit-aký obklad do kuchyne
Dobrý deň,chcem sa opýtať,aký obklad by ste mi poradili pod kuchynskú linku.Bude to biela striekaná…
marosh19
Pred 10 rokmi
8
Najvýhodnejšie sporenie na bývanie
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu,s partnerom by sme si chceli založiť sporenie na dom, …
finsluzby
Pred 10 rokmi
10
Pozemok novy
Caute.kto mi vie povedat,kto dava rozhodnutie o tom,ze kupeny pozemok(zatial orna poda,ale registro…
aag_studio
Pred 10 rokmi
5
Plynova pripojka od skrinky do domu
Stale niesom rozhodnuty ci si dat zaviest plyn ci nie, ale zaujimalo by ma kolko to stoji. Dom reko…
bubulka722
Pred 10 rokmi
14
sponzor fóra
Skúsenosti s www.reaction.sk
Ahojte máte prosím skúsenosti s nákupom nábytku z www.reaction.sk? Na nete som našla dobré recenzie…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
17
Izolacia základov
Zdravym chcem da spýtať na postup ako zaizolovat základy domu .mam zaliate základy a na nich 5 rado…
kia201
Pred 10 rokmi
5
Máte zkušenosti s dřevostavbami firmy Ovelos?
Máte někdo zkušenosti s firmou OVELOS? Koukala jsem na jejich stránky, jsou super a v podstatě máme…
mihurek
Pred 10 rokmi
1
2
49
Niekto v Prešove, prípadne okolí kto chová Írskeho vlkodava?
Nájde sa v Prešove niekto kto chová Írskeho vlkodava? Prípadne v blízkom okolí? Ďakujem. Peter
aeqitas
Pred 10 rokmi
1
Nebrzdi parozabrana pod podlahou prechodu tepla?
Ideme davat 7mm plavajucu podlahu + 3mm penovu podlozku s velkymi dierkami. Bojime sa, ze parozabra…
y2k
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
76
K&V Interiér
Mate niekto skusenost s firmou K&V Interier, konkretne ake su vstavane skrine od tejto firmy?
vikivik
Pred 10 rokmi
2
Susedský spor- dym z komína v altánku.
Ahojte, píšem tu a rád by som vedel váš názor na takúto vec. Máme rodinný dom/chalupu, kde však p…
vitarian
Pred 10 rokmi
12
Revizne dvierka na oblú vanu s mozaikou ??
Dobrý deň, mám trošku problém ;-) Mám rohovú vaňu ( foto len ilustračné ) ale takúto máme aj my .…
rimor
Pred 10 rokmi
13
Hamuliakovo 2014 bývanie a cestovanie
Kto býva v Hamuliakove, ako sa vám tam býva? Koľko cestujete do BA a v akých časoch? Ďakujem
andy46
Pred 10 rokmi
12
Nový trávnik - vysievaný
Zdravim vas strchaci Mam otazocku na vas, je normalne pri vysiati travnika ze siet proti krtom zos…
darfinka
Pred 10 rokmi
26
Pleseň pod sadrokartónom
Dobrý večer. Chcel by som sa opýtať či nemá niekto skúsenosť s plesňou ktorá sa vytvára na stene pr…
zateplovaniedomoveu
Pred 10 rokmi
25
Vzdialenosť rúrok podlahového kúrenia
Zdravim všetkých.. Zaujímal by ma váš názor na toto.. Kurenarom nevychádzala dĺžka balíka tak to ta…
gashtaan
Pred 10 rokmi
25
Plastové dvere.
Prosím o radu.Dá sa už na vyhotovené plastové dvere dať ešte imitácia zlatý dub?Ďakujem
peter_dobias
Pred 10 rokmi
2
Firma na vybudovanie zakladov hlohovec
zdravim, chcem poprosit,, o kontakty na firmy z okolia hlohovca na vystavbu zakladovej dosky, 0904…
martinamartina2
Pred 10 rokmi
12
Nový zákon o zrušení svojpomocnej práce od júna 2014
Ahojte. chcel by som sa vas opytat ci ste poculi o zákone kde maju zrusit svojpomocne prace. Počul…
ice8
Pred 10 rokmi
1
2
39
Viete o aky typ dveri ide?
Prosim Vas vie niekto co su toto za dvere? Z akeho katalogu? Aky typ?
aag_studio
Pred 10 rokmi
2
Termalica 400
Dobry deň. Chceme stavat hrubu stavbu s Termalici. Obvodove mury budu 400, vraj to nie je potrebne …
vitarian
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
126
Tefal - parny generator - stale signalizuje ze nema vodu, ale vodu ma
Ahojte, chcem sa poradit, mam doma parny generator tefal, a posledny tyzden mi stale signalizuje, z…
zuzkag2
Pred 10 rokmi
1
Záhradný nábytok z Poľska
Dobrý deň. Kupovali ste niekto záhradný nábytok z Poľska? Konkrétne ma zaujíma masívny drevený náby…
elis1985
Pred 10 rokmi
3
Máte skúsenosti stýmto kobercom?
Ahojte. Potrebujem vedieť aký je tento koberec.chceli by sme ho dať namiesto podlahy do velkej haly…
luckahu
Pred 10 rokmi
6
Palubovky obojstranne natieranie - ano nie ?
Dobry, chcal by som sa infomorvat ak mam na streche prizane palubovky a pohladovy stablon - trebalo…
igino_dvorak1
Pred 10 rokmi
3
Poradíte mi pri výmene radiátorov?
Ahojte, potrebujem poradit. kupil som byt, v ktorom potrebujem vymenit radiatory. Neviete, ci je j…
zwalsh
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2450
2451
2452
2453
2454
…