O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poradíte mi prosím formu zmluvy na ťahanie kanalizácie cez susedov?
Potrebovali by sme podpísať so susedmi zmluvu ohľadom toho, že musíme cez ich pozemok ťahať kanaliz…
blackomt
Pred 9 rokmi
3
Nevhodny vianocny dar?
caute, asi to teraz vsetci riesite :D ide o to, ze chcem kupit pod stromcek chlapcovi, co ma rad z…
rasto7764
Pred 9 rokmi
31
Porovnanie cena/tepelný odpor obvodovej konštrukcie z pórobetónových tvárnic zateplených EPS
Ahojte, vytvoril som tabuľku porovnania tvárnic Ytong a Porfix a k tomu rôzne hrúbky zateplenia fas…
mirec999
Pred 9 rokmi
5
Može byť sušička prádla postavená na skrinke?
Zvažujeme kupu sušičky no miesta je málo. je mozne postavit susicku na skrinku ktora je rozmerovo v…
janoslavko
Pred 9 rokmi
6
Ako si spravne vybrat umyvacku riadu???
Chceli by sme si do domacnosti zaobstarat umyvacku riadu, opat sa dostavame do toho ze co nazor to …
janoslavko
Pred 9 rokmi
7
Ovča vlna alebo celuloza?
Chceme zateplit podkrovie a nevieme sa rozhodnut. Ma niekto skuseňosti s ovcou vlnou? Nevieme sa ro…
1luxor
Pred 9 rokmi
11
Kto mi poradi nejaký dobrý vysávač na dlažbu aj na plávajúcu?
Poprosím o radu vysávača - aby bol na dlažbu ale aj na plavajucu podlahu. Rozmýšľam o nejakom stoja…
1luxor
Pred 9 rokmi
4
Reálne skúsenosti s firmou BF stavby s.r.o
Viem ze tu uz bolo par prispevkov ohladom tejto firmy ale skusam znovu,popripade by som bol velmi v…
trebostovo
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Trativody - osobitne alebo spolu ?
Ahojte Chcem sa spytat, je vyhodnejsie robit trativody pre dazdovu vodu osobitne, alebo spolu do…
basobaso
Pred 9 rokmi
4
Digestor výkon-cena
Ahojte, poradte prosím výkonný digestor tak do 300 eur, aby to nebol iba estetický doplnok ale naoz…
peto99
Pred 9 rokmi
8
Rozpočet na pivnicu
Dobrý deň, plánujeme stavať bungalov o rozmerov 20x14. Uvažujeme o čiastočnom podpivničení 6x10 (pr…
richard71
Pred 9 rokmi
5
Pribor do umyvacky
Mili strechaci neviete mi poradit nejaky fajn pribor, ktory znesie aj umyvacku? Nemam cas nejak obk…
rencucha1987
Pred 9 rokmi
18
Elektrikár KNM
Ahoj... hľadám šikovného elektrikára na vybudovanie elektroinštalácie do rodinného domu... okolie k…
kotatko201
Pred 9 rokmi
5
Kuchynský robot Sencor
zdravim strechacky, mate niektora kuchynskeho robota Sencor? Ako ste spokojne? http://www.senco…
gretka2
Pred 9 rokmi
10
Dotacie na solarne kolektory
Ahojte zacali ste niekto riesit dotacie na solarke kolektory? Uvazujeme nad tym doma ale neviem …
bubulka722
Pred 9 rokmi
23
Projekt na rekonstrukciu bytu
Ahoj, checem prestavat byt, avsak rad by som predtym videl nejaky projekt pretoze neviem kam presne…
architekt_mikulec
Pred 9 rokmi
3
Riady Cuisinox
výbava do domácnosti alebo len výmena srarých hrncov za nové...darujem nalepené karty ---len pre C…
italy2
Pred 9 rokmi
1
Poskytnete prosim niekto kontakt na statika v Bratislave ? dakujem
Hladam statika v ba na posudenie moznosti posunut dvere v nosnej stene a zburanie priecky.
minkoo
Pred 9 rokmi
3
Podlazne kurenie - rozostup rurok
Chcel by som sa spytat, ci je ok ak mi pri pokladke teplovodneho podlazneho kurenia dali rurky cca …
gashtaan
Pred 9 rokmi
16
Verejna kanalizacia a jej vybudovanie
Ahojte, staviam rodinny dom 75m od konca verejnej kanalizacie. A pravdepodobne budem musiet na vlas…
chrobak7
Pred 9 rokmi
9
Potrebujem poradit-aký obklad do kuchyne
Dobrý deň,chcem sa opýtať,aký obklad by ste mi poradili pod kuchynskú linku.Bude to biela striekaná…
marosh19
Pred 9 rokmi
8
Najvýhodnejšie sporenie na bývanie
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu,s partnerom by sme si chceli založiť sporenie na dom, …
finsluzby
Pred 9 rokmi
10
Pozemok novy
Caute.kto mi vie povedat,kto dava rozhodnutie o tom,ze kupeny pozemok(zatial orna poda,ale registro…
aag_studio
Pred 9 rokmi
5
Plynova pripojka od skrinky do domu
Stale niesom rozhodnuty ci si dat zaviest plyn ci nie, ale zaujimalo by ma kolko to stoji. Dom reko…
bubulka722
Pred 9 rokmi
14
Skúsenosti s www.reaction.sk
Ahojte máte prosím skúsenosti s nákupom nábytku z www.reaction.sk? Na nete som našla dobré recenzie…
zuzka_puska
Pred 9 rokmi
17
Izolacia základov
Zdravym chcem da spýtať na postup ako zaizolovat základy domu .mam zaliate základy a na nich 5 rado…
kia201
Pred 9 rokmi
5
Máte zkušenosti s dřevostavbami firmy Ovelos?
Máte někdo zkušenosti s firmou OVELOS? Koukala jsem na jejich stránky, jsou super a v podstatě máme…
mihurek
Pred 9 rokmi
1
2
49
Niekto v Prešove, prípadne okolí kto chová Írskeho vlkodava?
Nájde sa v Prešove niekto kto chová Írskeho vlkodava? Prípadne v blízkom okolí? Ďakujem. Peter
aeqitas
Pred 9 rokmi
1
Nebrzdi parozabrana pod podlahou prechodu tepla?
Ideme davat 7mm plavajucu podlahu + 3mm penovu podlozku s velkymi dierkami. Bojime sa, ze parozabra…
y2k
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
76
K&V Interiér
Mate niekto skusenost s firmou K&V Interier, konkretne ake su vstavane skrine od tejto firmy?
vikivik
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2449
2450
2451
2452
2453
…