O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Cistenie dlazby - pomoc
prosim vas o nejaky rady, ako vycistit dlazbu, menime vodu, pouzivame prostriedky, uz sme vyskusali…
sissik
Pred 9 rokmi
6
Garážová brána zo sendvičových panelov
Nemáte niekto bránu zo sendvičových panelov? Ako to vyzerá ?
sc4th
Pred 9 rokmi
3
Preco???
Navstevujem modru strechu presne od momentu kedy sme kupili rod.dom :-) Nezvyknem diskutovat ani ko…
topvideo
Pred 9 rokmi
1
2
53
LAGUNA 24
Dobrý deň rád by som sa vas opytal co si myslite o tomto dome a zaujima ma vas nazor na kolko ma mo…
drpepper
Pred 9 rokmi
17
Výmena kompletnej strechy
chcem sa opýtať na orientačnú cenu valbovej strechy alebo priamo na cenu výmeny strechy typu A za v…
drpepper
Pred 9 rokmi
1
Elektricky odvlhčovač
prosim vas poradite me elektricky odvlhčovač do domu vlhnu steny a aj pliesen 133m2.dakujem
majkoj
Pred 9 rokmi
15
Problémový sused
zdravim strecháči, rada by som sa informovala/poradila, ako postupovať vrámci susedských vzťahov. …
kocnerik
Pred 9 rokmi
28
Potah na sedacku
Prosim vas mate niekto doma potah na sedacke stoji to vela penazi tak chcem vediet ci mate niekto s…
staronova
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Omietky teraz (december) - vysušovanie po dokončení (január)
Dokončujeme práve omietky (ešte 2 dni) . Obvodové múry Ytong 45 cm ,zvonku ešte neupravené ( 2 posc…
peto99
Pred 9 rokmi
7
Pri kureni v krbe je zadymena miestnost
Zdravim, neviete niekto poradit ohladom krbu. Mam krb - krbova vlozka a pri kureni v nom sa dom …
blackomt
Pred 9 rokmi
7
Info o zalievani podlahy v dome - garaz,
zdravim chcem sa informovat, prosim o rady, chcel by som dokoncit garaz, ktora je bez brany, pretoz…
kajo873
Pred 9 rokmi
11
Preklady Heluz
zdravim vsetky chcem sa vas opytat na nazor na preklady heluz co by ste odporucili urobit klasicky …
cache
Pred 9 rokmi
21
Kde v Košiciach sa dá najlepšie kúpiť radiátor?
máme zaujem kupit radiator značky korado a potrebujem poradiť kde v Košiciach je to najvyhodnejsie,…
zaki1975
Pred 9 rokmi
5
Plocha masivna strecha 160m2 17 000€ je ok?
Zdravim Kolko Vas stala rovna betonova strecha na komplet dokoncena, teda od nosnikov a vloziek, za…
romanc
Pred 9 rokmi
13
3D povrch dverí
Ahojte, aká máte sküsenosti s 3D povrchom dverí? Vraj je kvalitnejší ako iba fólia. Teraz je ale v…
prazo84
Pred 9 rokmi
1
Ako odizolovat prechody cez ŽB dosku strechy?
Ahojte, potrebujem poradit ako vyriesit prechodky cez plochu strechu: 1. 5cm novodurka, cez ktoru …
jan45
Pred 9 rokmi
5
Stavebne povolenie a vyjadrenie dodavatela elektriny
Zdravim Vas. Riesim SP, vodarne a SPP jednoduchy postup. Ocakaval som rovnako jednoduchy aj pri ZSE…
wilder01
Pred 9 rokmi
9
Prístrešok pre 2 autá
Budeme stavať prístrešok pre 2 autá. Rozhodli sme sa pre drevený prístrešok, len nevieme, čím ho za…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
18
Výber plechovej stresnej krytiny
Zdravím,mohla by som poprosit o radu ohladne výberu plechovej stresnej krytiny..máme viacero vyprac…
tommy9467
Pred 9 rokmi
7
Tondach Bolero Engoba vs. Bramac Braas Topas 13 Engoba
Rozhodujeme sa medzi tymito skridlami. Rozdiel v cene na plochu 260m2 je cca 1000€ (Bramac je drahs…
elminno
Pred 9 rokmi
5
Ako skombinovat okna...
Pozeram do projektu, projektant navrhol takto, ako som to nacrtol v prilohe. No a teraz rozmyslam,…
ice8
Pred 9 rokmi
1
Vrabce v altanku
Ahojte,prosim Vas co zabera aby mi vtaky nechodli do altanku?pomahaju nejake domacky vyrobene plaši…
2monicka22
Pred 9 rokmi
9
Voda zo strechy nemoze ist do kanalizacie?
Zdravim Vas. Dal som si posudit jeden pozemok na vodarnach a dosiel mi list, kde mi ukazali kde idu…
topvideo
Pred 9 rokmi
24
Hľadám strechárov v okolí Košíc
ahojte prosiiiim vas nejakych lacnych a dobrych strecharov okolie košiiiic...dakujem :-)
dodko007
Pred 9 rokmi
8
Zaklady v tesnej blizkosti studni
Dobry den. Na pozemku mame funkcnu kopanu a neskor vrtanu studnu ( este byvalymi majitelmi), moment…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Kde kúpim živo vyzerajúce umelé kvety v Prešove?
kde v PO kupim nejake umele kvety co vyzeraju aspon trosku ako zive,moze byt aj velkosklad
daajen
Pred 9 rokmi
18
Výpočet dlažby - dva rozmery
Zdravím, potrebujem poradiť, chystám sa objednať dlažbu do celého domu 109m2. Dlažba je ale o dv…
marosh19
Pred 9 rokmi
5
Oprava parkiet, stare parkety
rychla otazka, poznate dobreho parketara ktory vie opravit taketo parkety? moc nevrzgaju takze podk…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
4
Dymovod od plynoveho KK kotla vzdialenost od okna
Poprosim vas, aka je minimalna vzdialenost vyustenia dymovodu KK cez stenu od okna a aka je min vzd…
robo28w
Pred 9 rokmi
10
Prečo je rozdielna teplota podlahy ked máme kurenie všade nastavene na rovnaku teplotu?
Máme podlahove kurenie od Fenixu, elektricke odporové káble zaliate v potere asi 7cm, všade ho máme…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
22
1
2
…
2447
2448
2449
2450
2451
…