O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Elektrarne mi zamietli stavbu
Ahojte, kupila som pozemok vo Vysokej pri Morave, na vedlajsom pozemku stoji stlp vysokeho napa…
richardptr
Pred 9 rokmi
7
Atrea Duplex 390ECV4.D s ovládačom CP19
Zdravim, mam toto navrhnute do svojho domu, zial na par forach som nasiel staznosti na hlucnost. …
marekrv
Pred 9 rokmi
7
Kde sa stratila tema:SUSEDSKY SPOR - IBA NAPRIEKY ... je vôbec možná takáto zákernosť
????
lubk0
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
70
Firma na stavbu murovaného domu - východ
Ahojte, viete mi prosím odporučiť nejakú spoľahlivú firmu na stavbu murovaného domu na kľúč, resp. …
alfa5
Pred 9 rokmi
3
Projekt a cenova ponuka na prestavbu zadneho vchodu.
Dobry den, moze nam nikto odporucit niekoho v okr Vranov nad Toplou, kto by nam urobil projekt a ce…
vieracorreia
Pred 9 rokmi
3
Vstavane spotrebice - skusenosti
Prosim Vas, ake mate skusenosti so vstavanymi spotrebicmi v kuchyni, ktoru znacku mi odporucate? Kv…
alexindo
Pred 9 rokmi
1
2
50
Dan z pozemku cas
Ahojte. Kedy sa plati dan z pozemku? 1. ked pozemok kupim 28.12 platim nejaku dan za rok 2015…
stastnyjim
Pred 9 rokmi
12
Kolko vas stalo kurenie v dome
ahojte som v stadiu kedy riesim kurenie mam podlahovu plochu 180m/2 kurenie bude vodne podlahove …
pemix
Pred 9 rokmi
1
2
35
sponzor fóra
Existuje spôsob ako sa zbaiť dlažby (v chodbe v byte) bez toho, aby sme ju museli vysekať?
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Chceli by sme zrenovovať vstupnú halu v našom byte. …
dwight888
Pred 9 rokmi
23
Izolovat strop ešte nad sadrokartonom?
Zdravím stavbari, Mam hotovú hrubú stavbu a lámem si hlavu s tým, že mam rovnú strechu zaštrkova…
praoteccech
Pred 9 rokmi
28
Potrebujem lacné plastové balkónové dvere s oknom, parapety
nepoznate niekoho kto by mi urobil dobru ponuku na plastový balkon s jedným oknom aj s montážou? br…
cuthalion
Pred 9 rokmi
15
Oplati sa tato zamkova dlazba?
dobry den, co hovorite na tuto zamkovu dlazbu a cenu? nie je to nejaky falš? http://www.stavivatre…
izkadavid
Pred 9 rokmi
5
Záruka na strešnú krytinu
Zaujimalo by ma, ci take nieco ako 50rocna zaruka na skridlu a 15rocna na prislusenstvo vobec exist…
filipe1
Pred 9 rokmi
21
Fotovoltaicke panely
Dobry den chcem otovrit novu diskusiu na fotovoltanicke panely kedze technologia sa stala posuva da…
tomike84
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
124
Dom Slim
Dobrý deň. Má niekto prosím Vás postavený dom Slim od Projektydomov.com? Ďakujem
malinka04
Pred 9 rokmi
5
Heluz alebo Britterm?
Zdravim, vie mi niekto poradit ci stavat bungalov z tehal Heluz alebo Britterm??? Alebo aspon skuse…
leonardom
Pred 9 rokmi
7
Skusenosti z kurenim Heatflow?Dakujem pekne
Dobry den.Neviem sa rozhodnut ci kurenie Klasicke (Podlahovka,radiatori) alebo Elektricke Heatfow?M…
mgx
Pred 9 rokmi
4
Trenie vonkajsich bezpecnostnych dveri o zarubnu
Ahojte, prosim vas nepoznate niekoho co sa venuje pozarucnej oprave bezpecnostnych dveri? Ked ch…
blackomt
Pred 9 rokmi
3
Vas nazor na ulozenie Bramacu
Dobry den, Objednali sme si firmu, ktora nam pred par dnami dokoncila strechu ale z jednej stran…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
31
Aký rozpočet na zobytnenie podkrovia?
Plánujeme nastavovať a zobytniť si podkrovie, vlastný samostatný vchod.... Rozloha cca 100metrov št…
blister333
Pred 9 rokmi
12
Kde kupit sadrokarton - Kosice
Ahojte, kde kupit sadrokarton v Kosiciach za najlepsie ceny? najlepsie RIGIPS
43jarko
Pred 9 rokmi
5
Projekt domu nacrt-predstava
Dobry den, prosim Vas budem Vam vdacny za akukolvek kritiku, namietky a rady od tych, ktori maju s…
zuzka60
Pred 9 rokmi
1
2
43
Obklad s agátu do exteriéru.
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, kde v okolí Ilavy by som mohol zohnať opracované dosky z agátu…
patrick207
Pred 9 rokmi
1
Konečne perfektní majstri
Prerabame dom a dlho sa nam nedarilo zohnať majstrov šikovných a lacných.No teras sme trafili na oz…
kepro
Pred 9 rokmi
8
POMOC Ako dlho sa caka??????
Prosim vas ako dlho sa caka na schvalenie projektu pripojky pece od SPP do bytu??????Budeme mat svo…
kepro
Pred 9 rokmi
4
Mate matnu kuchynu?
Ma niekto matnu kuchynu?ste spokojny??
smajchel
Pred 9 rokmi
19
Rozpočet na tento domček
Dobrý deň, chcem sa len informatívne spýtať, kolko myslíte že ma víjde výstavba tohto domčeka? ďak…
martanko34
Pred 9 rokmi
17
Kovanie BLUM
Ahojte , mame novu kuchynsku linku s kovanim BLUM a casom sa kovanie opotrebovalo a dvierka padaju…
smajchel
Pred 9 rokmi
5
Plesne v rohoch a oknach
Dobry den, kupili sme dom (kocka s rovnou strechou), ktory ma 40 rokov (kvader) a vymenenymi plast…
gubikon
Pred 9 rokmi
12
Ako mám pokračovať zo stropom,izolácia a pod.
Mám v plane natiahnuť foliu na parozábranu potom 12 cm izolacie a ešte jedna vrstva 20 cm izolácie,…
cuthalion
Pred 9 rokmi
1
2
47
1
2
…
2445
2446
2447
2448