O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prebratie stavby - prerabka bytu?
Ahoj. Potreboval by som pomoct s takouto vecou. Kupili sme starsi byt vo VT. Nechali sme si ho prer…
mao76
Pred 9 rokmi
1
Styrcom či minerálna vata?
Prosim Vás o radu, staviam dom bungalow 250m2. Mury su z 38 Porothermu tehly. Neviem sa rozhodnuť …
jan45
Pred 9 rokmi
9
Vas nazor na dispozicne riesenie bungalovu
Modro-strechaci. Chcel by som vas poprosit o vase nazory na nas projekt. Co by sa dalo zmenit, …
terezinka555
Pred 9 rokmi
1
2
42
KROV - plesen ODSTRANENIE
zdravim, mame holu stavbu pod strechou kde niesu okna ani dvere vsetko pekne vetra ak tak sa zacali…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Mramor v kuchyni
zdravicko strechaci chcem sa poradit uvazujem nad pracovnou doskou v kuchyni a chcem to z mramoru …
terezinka555
Pred 9 rokmi
7
Plechová strecha na štvrobytovke
Dobrý deň Chcel by som sa poradiť pretože sme tento rok už nestihli vymeniť plechovú strechu na št…
terezinka555
Pred 9 rokmi
5
Rekonstrukcia Kupelne - RD pri Senci
Ahojte, plánujeme kompletnú rekonštrukciu kúpeľne a WC v našom rodinnom dome, je to síce nový (3 r…
wwszol
Pred 9 rokmi
2
Ako naplanovat disoziciu domu
caute vsetci, poradte prosim, ako naplanovat projekt domu, ked pozemok ma jednu pristupovu cestu a …
atlaska
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Ktoré tuje sú vhodné na plot?
dobrý den, chcela by som sa spýtat, ktoré okrasné tuje sú vhodné na plot?? aby boli pekné, nejaké o…
tonilo
Pred 9 rokmi
1
2
56
Sadrove omietky vs. Januar
Ahojte, chcem sa opytat (hlavne fundovanych) ci sa posutit do sadrovych omietok v tomto obdobi. Pov…
gazzz
Pred 9 rokmi
14
Digitálny príjem anténou
Zdravím strecháči. Nájde sa tu medzi vami ešte niekto taký, kto sleduje, resp snaží sledovať vysiel…
viki13
Pred 9 rokmi
17
Tradičné metódy pri renovácii 120 ročného objektu
Ahojte :-) Chystam sa na velku renovaciu cca. 120 rocnej hospodarskej budovy. Bola velmi zaujimav…
joja73
Pred 9 rokmi
23
Radova zastavba, legislavita, regulativy, co radovou zastavbou je a co nie je...
Dobry vecer, rad by som Vas vsetkych poprosil o odpovede ci nazory, pokial co najrelevantnejsie…
tinara23
Pred 9 rokmi
7
Ako je to s TUV a kurenim ?
Vonku je 0 Celsia (274 kelvinov). TUV tecie tak na max 25C (naplno pustena TUV) a kurenie nepresahu…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
12
Parozabrana pod dosky na chalupách
Mam na stope 31cm otvorenu izolaciu KNAUF medzi vezníkmi a teraz by som chcel zvrchu nabyt ošetrene…
peto99
Pred 9 rokmi
7
Striekanie pistolou vs natieranie valcekom
Ahojte rad by som chcel rady, tipy, info ohladne skusenosti so striekanim interierovej farby na ste…
mig12
Pred 9 rokmi
16
Potravinová skriňa na lodžii
Dobrý deň. Chcem si spraviť potravinovú skriňu na lodžii pretože v kuchyni na ňu nie je miesto, a …
poge
Pred 9 rokmi
5
Pre aké kúrenie sa rozhodnúť?
Babo raď. Prosím vás o radu aké kúrenie dať do domu? Vôbec nevieme čo by bolo výhodnejšie. Dom bude…
majkoj
Pred 9 rokmi
6
Dodáva niekto Ua profily dlhšie ako 4 metre?
Prijemny vecer prajem vsetkym. :) Otazka - Dodava niekto aj dlhsie UA profily ako 4metre?? Na obyva…
riomario
Pred 9 rokmi
19
Sietkovanie porfixu
Takze na novy rok chceme sietkovat a klebrovat porfix. Chcem sa spitat mame stym pockat alebo sa to…
jmomietky
Pred 9 rokmi
8
Novomur light a foamglass perinsul na bungalov
Má niekto skúsenosť s penosklom? Hoci má lepšiu λ 0,049 (novomur light má 0,189) trápi ma výpočtové…
shadow39
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
70
Novy bungalov
Ahojte.je tu niekto ,kto ma skusenosti s bungalovom laguna 30N? Diky
livarno
Pred 9 rokmi
4
Nanasanie strojovej sadrovej omietky rucne
Zdravim vas. Ostalo mi par vriec strojovej omietky gletovanej od baumitu. Potrebujem poradit. Pokus…
rasto7764
Pred 9 rokmi
11
Nemá niekto z okolia NR požičať dosky na šalovanie základovej platne?
nemal by nám niekto z okolia NR požičať dosky na šaloavnie?? alebo by sme odkúpili ak niekto už nep…
valentina112
Pred 9 rokmi
4
Poradite, ktora vizualizacia sa vam pozdava viac?
V oboch pripadoch je to pohlad z kuchyne. Alternativa 1. Krb sucastou jedalne Alternativa 2. K…
jankazb
Pred 9 rokmi
12
Ako skladovať stavebný materiál v zime?
Chcem Vás poprosiť o radu. Začíneme stavať a momentálne čakáme na stavebné povolenie, tak zatiaľ ch…
monikaboh
Pred 9 rokmi
15
Stavba kominu pre krbove kachle
Ahojte, neviete mi poradit niekoho, kto by mi vedel postavit vonkajsi komin pre pre napojenie kr…
petdubec
Pred 9 rokmi
2
Napojenie nízkoteplotného kotla na komín
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať som nútený vymenit starý plynový kotol so systémom turbo ktorý bo…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
Kto postavil bungalov 879 od Euroline?
Hladam niekoho, kto ma postaveny bungalov 879 od Euroline a bolo by mozne ho ist pozriet BA a okoli…
lucul
Pred 9 rokmi
1
2
54
3izbový poschodový do 8 x 6m cena svojpomocne.
Nestaval tu niekto minidom prízemie obývačko-kuchyňa, WC, technická m. a poschodie 2i, každá cca 13…
pokakany_trpaslik
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2444
2445
2446
2447
2448
…