Kto postavil bungalov 879 od Euroline?

Hladam niekoho, kto ma postaveny bungalov 879 od Euroline a bolo by mozne ho ist pozriet BA a okolie.
Odpovedať
1
2
Ja mám zdroj na lacné tehly od výrobcu ostatné na IP.
Odpovedať
Nám sa tiež páči tento domček, stavia ho niekto?
Odpovedať
Ahojte ja prave stavam bungalov 879 ale zatial som na zakladoch :o)
Odpovedať
Ahoj pista1, som veľmi rada, že sa našiel niekto kto stavia tento domček. Nám sa veeľmi páči, len cena sa nám zdá trošku vyššia - môžeš napísať ako máš naplánovaný rozpočet na domček ty, staviaš svojpomocne alebo na kľúč? Robili ste aj nejaké úpravy v pôdoryse?
Odpovedať
Ahoj bebika1 Rozpočet je okolo 4 500 000 sk ale keďže staviam svojpomocne tak podla tohto sa vôbec nedá riadiť. Ja predpokladám že sa stanem do 2 500 000 sk. úpravy máme len malé napr. kúpeľne nám stačia 2, namiesto 3 dverí z obývačky budeme mat len 1 a niektoré prechodové dvere vypustime. Okrem toho mám v projekte plánovaný betónový strop a keďže nebude podkrovie obývané tak stačí drevený. Práve budem dokončovať základ a ten vychádza na 350 000 aj s papierovačkami (stavebne povolenie, projekt atd..) ale základ som robil 90cm na výšku kvôli tomu že cesta je vysoko a preto bolo treba veľa navážky. Keď nebudete musieť ísť tak vysoko tak Vás to vide podstatne lacnejšie. Kedy plánujete začať ?
Odpovedať
Caute! aj my sme kupili tento projekt, momentalne vyberame firmu na hrubu stavbu. Zaciname asi o mesiac. Kde staviate? Pošlite na IP. My vyrazne interierove zmeny neplanujeme, tiež uvažujeme o zmene stropu na drevenny a zatepleny, o zmene obvodovych murov z 38 na 30 cm a zvacseni izolacie na 15 cm, do zakladovej dosky dame kari sieť, dame aj radonovu izolaciu (pre istotu), dve okna v obyvačke budu odsuvacie a jedno to bočne otvaracie, nad garaž nedame strešne okno,... G
Odpovedať
Ahojte, my ešte projekt kupeny nemame, ale zatiaľ je náš favorit. Videli ste tento domček aj naživo? Stavať planujeme asi až na jar, ešte uvidime aka bude zima.
Odpovedať
Ahojte priaznivci 879! postupujeme a snáď na konci septembra začneme!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ,mi ho už máme postavený a planujeme sa za mesiac nasťahovať.Ak chcete,kludne sa môžete prísť pozrieť.Máme tam aj nejaké zmeny.Radi vám poradíme.Kto chce ,môže cinknúť.0908 728 565
Odpovedať
zajtra budú dokončené nosné múry 8-)
Odpovedať
Mury su hotové 8-) , dúfam, že do mesiaca sme pod strechou :-S
Odpovedať
gabriello to Vám ide pekne. Asi mie dobrú firmu. My sme sa nakoniec rozhodli pre individuálny projekt. Z čoho staviate?
Odpovedať
Článok sa načítava...
staviame: heluz, tondach
Odpovedať
ako Vám to ide? My začíname budúci pondelok krov.
Odpovedať
Fuha gabriello vam to ale ide ;-) ja mam len deku a pokracovat som sa rozhodol az na jar :-p
Odpovedať
no my by sme chceli do Vianoc to dostať pod strechu
Odpovedať
Mate niekto nejake fotecky? Ja som dal dnes tie svoje na fotoblog.
Odpovedať
:-D Fotos :-D
Odpovedať
Ahojte ako ste na tom? ako pokračujete s výstavbou?
Odpovedať
Cau gabriello, kolko ta cca. vysla hruba stavba a priecky? tiez sa nam tento bungalov paci, chceli by sme stavat tak viac menej svojpomocne :-) , tak by som si chcel spravit obraz co nas to asi bude stat :-) diiik
Odpovedať
linker pozri IP
Odpovedať
Ahojte, my sme sa akurat rozhodli si tento projekt kupit a zacat stavat tento rok. Nejake rady, pripadne ak niekto v okoli ma tento domcek, radi by sme sa pozreli. Budeme stavat pri Senci. Dakujeme
Odpovedať
Ahojte ako vám ide výstavba Bungalovu 879?
Odpovedať
Aj my sme si kupili tento domcek a pomaly zaciname stavat. Urobili sme na nom mensie upravy. Tiez nam stacia 2 zachody a aj obyvku sme trosku pozmenili. Minule sme akurat zamerali dom na pozemok a naznacili zaklady. Kopat by sme mali zacat asi 8.5. Máme ho v Holiciach okr. Dunajská Streda. Rada sa dozviem nieco nove aj to ako vam to ide. Hadam si navzajom nejak poradime ;-)
Odpovedať
My už robíme vodovodnú a kanalizačnú prípojku, a tiež tento týždeň začnú elektro 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj i my jsme se rozhodli stavět tento projekt, jen jsme ho trošku pozměnili. Tak doufám, že tento rok začneme stavě. Nemáte někdo nějaký fotky :-) :-) :-) budu moc ráda. předem děkuji 8-)
Odpovedať
hanca_r ja mam nejake fotky, ale iba zopar tak pozri ;-)
Odpovedať
@fibolino My ho už máme postavený a je super, zavreli sme strop v obývačke, lebo ten otvorený strop sa nám nepáčil a z časti šatník, záchod a komora sme spravili veľkú kúpeľňu. Stavali sme z Ytongu a škridla Bramac.
Odpovedať
Profilova fotka
@majonka1 Ahoj a nemáte nějaký fotečky. My ho budeme taky stavět a udělali jsme si tam taky nějaký změny. :-)
Odpovedať
Caute ludia, tiez planujeme stavat pravdepodobne tento projekt. Je perfektny, zatial je velky favorit teda aspon u mna :-) . Chcem sa Vas spytat kolko Vas vysiel rozpocet v pripade, ze ste stavali svojpomocne. Ja by som tam poteboval vtlacit alebo prilepit niekde pracovnu naviac, zrejme namiesto technickej miestnosti s tym ze by sa rozsirila a vstupne dvere by sa vyuzili tie ktore su v plane ako dvere na terasu. No, ale to je zatial len plan :-) realita moze byt ina.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?