O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Police do satnika
kde v BA dostat vyhodne kupit biele police vhodne na pouzitie do satnika?
katka8855
Pred 9 rokmi
3
Čo dať na stenu feinputz či kleber
Ahojte strechači, chcela by som sa spýtať, čo dať na steny ked sme dali dolu iba vrchnu časť farby-…
godfather
Pred 9 rokmi
10
Problem s odtokom z vane
Dobry den, Chcel by som Vas poprosit o radu/pomoc ohladom problemu s odtokom z vane. V nasej nov…
supiiik
Pred 9 rokmi
9
PVC podlaha do spálne
Zdravím, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s PVC podlahou ( gumená podlaha) či už v spálni…
radoslavino
Pred 9 rokmi
18
Pákový pressovar Kenwood
Prosím poradíte mi, tí čo máte pákove presso, prečo neviem spraviť kávu s penou? mame nový kavovar …
deniss111
Pred 9 rokmi
1
Male okna?
Dobry den, mame kupeny katalogovy projekt. Davali sme teraz nacenit okna a firma nas informovala, z…
wilder01
Pred 9 rokmi
16
Bratislava - Petržalka ste tu spokojní s bývaním?
Ahojte, tak co Vam Petrzalka dala a co Vam vzala? Odkedy tu byvate? Ste spokojni, nespokojni? Pet…
zuzka60
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
61
Únik tepla zo špajze
Ahojte,riesil niekto podobny problem?prestahovali sme sa,a som stastna ze mame aj spajzu v kuchyni.…
maria123
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Kožená sedačka od firmy POLIPOL
Zdrvim vsetkych, Chcel by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti so sedackami od firmy Polipol. …
veronika_palaiova
Pred 9 rokmi
2
Ako sa zbavit plesni v izbach po vymene strechy?
po vymene strechy z rovnej na sedlovu - kritina je falcovany plech s odvetranim hrebenom ...sa nam …
monikapach
Pred 9 rokmi
22
2-Str.stiepana tvarnica
Caute strechaci . Potrebujem odporucit -poradit kde kupim v dobrej cene 2-str.stiepanu tvarnicu (kr…
iki1980
Pred 9 rokmi
1
Popraskany akryl po 1. malovani
Po preakrylovani vsetkych hran a spojov na sadrokartone (vacsinou strop ale niekde aj predsadena zv…
loksiklubos
Pred 9 rokmi
5
Vynilova podlaha z Polska
Ahojte neviete o nejakej dobrej predajni v Polsku s vynilovou podlahou?dakujem
papulka19891
Pred 9 rokmi
1
Tepelne izolacie
Zdravim,v projekte mám riešené tepelné izolácie nasledovne: Zateplenie : základy DT+ 8 cm tvrdený …
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
131
Priznane trámy
dobrý deň,chcel by som sa spýtať,mate niekto skusenosť so zateplovaním priznaných tramov na ktorých…
manci1985
Pred 9 rokmi
14
Rekuperácia vzduchu a centrálny vysávač
Viete ako sa bude spravat rekuperacia pri používaní centralneho vysávača,ktorý nemá samostatný prív…
silviu
Pred 9 rokmi
6
Možem vyviesť zvody RD do potoka?
Zdravím, viete mi poradiť, či možem vyviesť zvody zo strechy RD do potoka, ktorý ide hneď vedľa moj…
ferron
Pred 9 rokmi
12
Zateplenie podkrovia - skladba
Idem robiť zateplenie a SDK konštrukciu v podkroví. Medzi krokvy ide 200mm Rockwool Superrock. P…
kajo873
Pred 9 rokmi
4
Vas nazor na plot
ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, nejake skusenosti postrehy , chceme osadit plot do ulice, sle…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
15
Ukladany travik
Caute. Chcela by som Vas poprosit o radu. Zvazujem na pozemok dat ukladany travik. Studnu nemam a t…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
13
Choroby na orchideach
Prosim, viete mi niekto povedat ako sa zbavim tychto "utocnikov"??? Uz som zufala
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
6
Hrubý odhad ceny prípojok
Zdravím, vieme mi povedať / odhadnúť cenu prípojok k priloženemu obrázku? Ide o to, že je k disp…
livarno
Pred 9 rokmi
16
Plánovanie kúpeľne
Viete niekto poradiť jednoduchý a bezplatný program na plánovanie kúpeľne- ide predovšetkým o vizua…
flu5ky
Pred 9 rokmi
17
Ako dopasovat brizolitovu omietku
Dobry den strechari, chcel by sa opytat ako a akym materialom sa da dopasovat brizolitova omi…
pysnyp
Pred 9 rokmi
2
Mám dať na betónovú podlahu aj poter, alebo len polystyrén?
mam spravene betony v dome potahane po nich kurenie a vodu a chcel by som nedavat poter ale len pod…
jblaze
Pred 9 rokmi
6
Akú elektrickú rúru vybrať?
Dobrý večer, chcela by som sa vás spýtať, akú elektrickú rúru vybrať? Na aké parametre sa zamerať. …
filipe1
Pred 9 rokmi
4
Kolko si pýta murár na hodinu?
Dobry, chcela by som sa spýtat kolko si tak može vypýtat murar za hodinu roboty? ide nám znamy robi…
maria1122
Pred 9 rokmi
1
2
49
Odstranenie plesne
dobry den, chcela by som sa opýtať, či nemá niekto skúsenosti s odstránením plesne v byte s výrobk…
lucia3967
Pred 9 rokmi
1
Murovaný dom
Zdravím neviete mi niekto odporučiť spoľahlivú firmu na stavbu murovaného domu na kľúč na západnom …
domum
Pred 9 rokmi
5
Potrebujem prebytocnu zeminu BA a okolie
Ahojte, rad by som sa spytal, ci nema niekto prebytocnu zeminu z BA a okolia. Odvoz by som zabezpe…
ma890
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2442
2443
2444
2445
2446
…