Vas nazor na plot

ahojte, chcem sa spytat na vas nazor, nejake skusenosti postrehy , chceme osadit plot do ulice, slepa ulica a sme posledny dom, takze klud, rozhodujeme sa medzi betonovym plotom alebo pletivovými panelmi, , co je podla vas lepsie, ? praktickejsie? za kazdy nazor a radu budem dacny
Odpovedať
ahoj, ak je to slepá ulica, tak ja by som sa za betón nezatvárala, taký plot má význam, iba keď už sa ináč nedá s okolím a so susedmi vyjsť.je to pekné, ale v podstate sú potom obidve strany troška vo "väzení", ale to je len MôJ súkromný názor,
Odpovedať
@ettel plne s Tebou suhlasim
Odpovedať
Posledný dom v ulici tak to radšej zvarany a jednoduchý kamerový systém aby si vedela ,kto sa ti chodí dívať na dom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna ten prvy je uplne hrozny. Fakt ako vo vazeni. To uz lepsie vypada klasicky pletivovy. Samozrejme dolezite je co za tym pozemkom bude. Ak neudrziavana zelen, polezie ti na tvoj pozemok, ak role -naprasia ti druzstevnici... Zalezi i od toho ako daleko od domu ten plot mas... Asi by som cokolvek nechala zarast zelenou. Vela stromov,krikov...
Odpovedať
Ak je to ticha ulica,tak je zbytocne stavat betonovy plot. Daj radsej bezny,pletivovy a nasad zivy plot,nech to mas pekne zelene,prirodne.
Odpovedať
Suhlasim s @ettel teda az na to, ze podla mna je betonovy plot este k tomu aj vyslovene skaredy :-N Zivy plot je podla mna vo vseobecnosti najlepsi, zvlast v slepej ulicke, a ak to nie je nejaky miniaturny pozemocek typu 500m2. I ked vlastne aj tak. :-) Takze za mna urcite pletivo a rastliny.
Odpovedať
urcite tam pride zelen, , pozemok je 1100m, a za plotom je drevenica :D
Odpovedať
ja by som na to išiel inak. Dal by som pletivový plot, ale na pozemku by som v jednom rade vysadil tuje alebo iné stále-zelené stromčeky, ktoré by rástli do výšky. Ochranná funkcia plotu zaručená plus by to vyzeralo veľmi prírodne a esteticky. Tie stromy by čiastočne zabraňovali prenikaniu vetra, náletu prachu a semienok buriny.
Odpovedať
Profilova fotka
co kebysi dala fotku realnej situacie, kde by sme videli tvoj dom a tu ulicu, urcite by sa potom dalo lahsie vyjadrit dnes su aj pekne betonove ploty, vid obrazok ... a este ked pred taky plod das nejaku peknu zelen ... uplna krasa
Odpovedať
Profilova fotka
ten betonovy je podla mna praktickejsi..
Odpovedať
@duronsan Ani zvarany, ani betonovy, ani tuje.. :-) Za mna - obetuj par € na zahradneho architekta a nechaj drevenicu vyniknut! V okoli NR viem aj doporucit.
Odpovedať
Betonovy nevydrží, voli bych pletivo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
cez pletivo ti bude vidiet dovnutra osobne by som zvolil betonovy
Odpovedať
Profilova fotka
@duronsan Betónový plot nie! Hocijaký iný pokiaľ má byť v kombinácii so živým plotom, tak betónový plot je zbytočná investícia. Plot by mal korešpondovať aj s architektúrou domu, aj s celkovým rázom prostredia (aj keď toto už takmer nikto nerešpektuje).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?