O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hladam zhotovitela omietkovych prac v RD - Hviezdoslavov
Dobry den, hladam sikovnu partiu s referenciami pre sadrove omietky v novostavbe RD vo Hviezdosl…
msm2015
Pred 9 rokmi
1
Hladam zhotovitela kotolne s peletkovym vykurovanim v novostavbe RD - Hviezdoslavov
DObry den, hladam zhotovitela kotolne v novostavbe RD vo Hviezdoslavove (Samorin). Vykurovanie s…
msm2015
Pred 9 rokmi
1
Prefarbenie garniže.
Prosím poradiť čím sa dajú prefarbiť žabky a aj kolieska na garnížach. Potrebujem prefarbiť na bi…
henrieta444
Pred 9 rokmi
4
Ruzinovska 1
Ahojte, kupujete niekto byt v projekte Ruzinovska1 (Ruzinovska jednicka)?
kapokapo
Pred 9 rokmi
29
Spony na postelne pradlo
Zdravim. Existuje nieco ako spony na postelnne pradlo, myslim, ze sa zopne paplon v rozku s postel…
qwerty81
Pred 9 rokmi
3
Najlacnejšia priečka
Aká priečka výjde najvýhodnejšie? Stavajú sa sadrokartonove na oceľovej konštrukcii ale aj na dreve…
matusiak
Pred 9 rokmi
10
Stavba SolBet
Ludkovia, je tu niekto, kto ma skusenosti so stavbou RD zo SolBet-u? Idealne, ak niekto z toho s…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
9
Preklad nad oknom
Chcem sa spýtať či treba preklad nad okno,alebo sa to dá spraviť bez neho.Jedná sa o novostavbu bun…
matusiak
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Heluz VS Porotherm
Otázka stojí jasne. Ak už teda tehla, tak ktorá z týchto dvoch? (steny budú v šírke 300). Ďakujem z…
matusiak
Pred 9 rokmi
14
Problem na fasade
Ahojte mam problem na fasade ,po dazdi zostavaju mokre flaky ,zrejme majstri zle zaklebrovali fasad…
matusiak
Pred 9 rokmi
6
Starý dom, nový dom, financovanie
Ahojte "strechári", s manželom sme začali riešiť otázku bývania a špekulujeme nad 2 verziami. Prv…
matusiak
Pred 9 rokmi
11
Kto staval s Ekonomickými stavbami dom a aka je skúsenosť z Touto firmou.
Chcem skúsiť aj ja.Poradte.Velmi pekne dakujem.Košice a okolie,ale aj celé slovensko
pppetka5
Pred 9 rokmi
3
Diaľkové ovládanie Hormann
Nemáte niekto skúsenosť čím sa mohlo stať že dva diaľkové ovládače spolu kupované i spúšťané, v dvo…
jankazb
Pred 9 rokmi
15
Wohnbauforderung
Prosím vás, dá sa získať v AT WBF, keď mám v roku vybavovania 35 rokov a manžel 34? Alebo je to cel…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
18
TC zem-voda
Zaujimalo by ma ci mi vie niekto povedat kolko by stalo tepelne cerpadlo zem-voda do bungalovu. Vie…
tomek108
Pred 9 rokmi
5
Problém s napúšťaním vody novej práčky
Kúpili sme novú práčku Whirlpool, mám problém s napúšťaním vody. Na pračke mi signalizuje slabý prí…
technik007
Pred 9 rokmi
8
Plynovy kotol na ohrev vody a kurenia
Ahojte, hladam kotol na ohrev uzitkovej vody a aj samotne vykurovanie miestosti, bytik je to mensi …
maciakba
Pred 9 rokmi
14
Aka teplota vody do podlahoveho kurenia???
Pozdravujem Vas, trosku sa rozpisem sa za co sa uz teraz ospravedlnujem :-) Byvame v rodinnom d…
aeqitas
Pred 9 rokmi
1
2
42
Citole aphaus dispozícia
Zdravím MS-áči. Rád by som vedel Váš názor na dispozíciu tohto RD, prípadne čo by ste zmenily. Ďak…
livisteve
Pred 9 rokmi
10
Sprcha+vana v bytovke - snivaje s nami?
Ahojte, chcem sa opytat, ci je medzi vami niekto, kto si prerobil jadro a ma tam aj vanu aj sprchu.…
zuanach
Pred 9 rokmi
1
2
35
Problém s komínom
Minulý víkend sme vymurovali komín Schiedel absolut a dnes keď prší sme zistili, že voda netečie ta…
vader100
Pred 9 rokmi
18
Mokré špalety
unás vonku -10 a na polovici okien mokré špalety. Ako tomu zabránit? Doteraz to nebolo, je to novos…
blacksr
Pred 9 rokmi
18
Firma KTeam, Maroš Kosmeľ, 029 41 Klin 127 + skúsenosti
Píšem sem, lebo viem, že MS vie pomôcť. Tiež som už zistila, že tento "pán" pôsobí na trhu (práca s…
konopka11
Pred 9 rokmi
8
Čo poviete na takýto dom? Čo by ste zmenili ?
čo poviete na tento domček, ktorý som si sám navrhol. Postrehy, nápady čo zmeniť. Ďakujem. Východ j…
radoslavino
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Záložné kúrenie
zdravím. neviem sa rozhodnut nad zalozným kúrením. primárny zdroj kurenia bude elektrický kotol s v…
tatiana1978
Pred 9 rokmi
26
Termostaticka sprchova bateria GROGE Grohtherm 1000
Ahojte, chcela by som sa opytat ci nema niekto skusenosti s touto bateriou od Grohe. Privody vo…
pety22
Pred 9 rokmi
4
Neobjednaval niekto spalnu?
Zdravim ,nema niekto skusenosti zo strankou spalne.eu ? Chcela by som si objednat spalnu z ich stra…
dudrosho
Pred 9 rokmi
2
Ake dat obkladacky?
Zdravim chcem sa spytat mam vanilkovu matnu kuchynu chcela by som dat leskle biele obkladacky aby t…
dudrosho
Pred 9 rokmi
5
Jednoducha muchyna mieru
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenost s vyhotovenim kuchyne na mieru bez drahyc…
rs_nina
Pred 9 rokmi
28
Kombinácia farieb ... bude to sedieť?
ahojte, chcela by som sa poradiť. Rozmýšľame, že si dáme do celého bytu podlahu farby Dub silver, n…
vero_nka
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2440
2441
2442
2443
2444
…