O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
85m2 sadrokartón s materiálom a prácou za 3820e nie je to veľa?
Prosím robili nám sadrokartón komplet 85m2 a zaplatila som 3820eur. Nie je to veľa? či môžem byť sp…
matusiak
Pred 9 rokmi
30
Cierna mastna dlazba v kupelni
Uz neviem co mam robit , mame ciernu dlazbu v kupelni stale ked ju umyvam zostavaju po vyschnuti sm…
alexej1
Pred 9 rokmi
12
Pripojka vody k pristavbe
Dobry den, potreboval by som dotiahnut vodu k pristavbe zdialenu 10m od domu. Pripojku budem t…
dedo758
Pred 9 rokmi
5
Detska postel auto, formula...
Dobry den, chcela by som poprosit tych ktori maju taketo postele o nazor? Su dobre? Dietatu sa pa…
alexej1
Pred 9 rokmi
9
Poradite kotol na drevo?
Ahojte. Potrebujeme poradit dobry kotol na drevo... Zatial uvazujeme o kotli na drevoplyn... Len ne…
dedo758
Pred 9 rokmi
23
Mokrý múr
Malý dom 70m2 obytnej plochy a vstrede domu mokrý múr, je to nosná priečka, inak ostatné je suché. …
matusiak
Pred 9 rokmi
9
Zakoncenie SDK stropu schodom nahor 90°
Zdravim vospolok, planujem kotvit SDK do heluz stropu co uz je samo o sebe zaujimave ale zda sa ze…
pysnyp
Pred 9 rokmi
18
Naklady na instalaciu plyn.kurenia
Ahojte, prosim o radu ake su cca naklady na instalaciu plynoveho kurenia? bez prac vonku, len koto…
lienockac
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Digestor ,Uchyt ostrovcekoveho digestora ???
Zdravim Vas, chcem sa vas opytat ci je tento sposob uchytenia ostovcekoveho digestora v poriadku a …
chmelko
Pred 9 rokmi
9
Podlaha-elektrické kúrenie + poter + izolácia
Ahojte, potrebujem poradiť. Riešime elektrické podlahové kúrenie. Chcem sa spýtať, aké máte skúseno…
ivuska68
Pred 9 rokmi
7
Je vyhodne kurenie radiatormi spojit aj s podlahovym?
Ahojte. Ake su vyhody a nevyhody, ak chceme kurit radiatormi, len v kuchyni a v chodbe (lebo tam bu…
johny14
Pred 9 rokmi
1
2
32
Prípojky k rodinnému domu
Koľko vás vyšli prípojky k domu na vzdialenosť zhruba 50-80m ,myslím tým voda,elektrika, plyn a kan…
stanleykoooo
Pred 9 rokmi
3
Odborna sposobilost, osvedcenie elektrotechnikov §22
Zdravim Vas. Kto by vedel vydat osvedčenie o odbornej sposobilosti elektrotechnikov §22. Nemám ele…
lukky1988
Pred 9 rokmi
7
Víker alebo strešné okno do kúpelne
ahojte prietelia, dokončujeme projekt domu a nevieme sa rozhodnuť či si nechať jeden víker na dome …
marta2610
Pred 9 rokmi
2
Problém s otehotnením.
Chcem sa opýtať nemáte niekto skúsenosť, že manželka dlhé roky nemôže otehotnieť v dome, alebo byte…
technik007
Pred 9 rokmi
31
Aky je nazov obkladu?
Prosim vas pozna niekto nazov obkladu?
miriam1234
Pred 9 rokmi
1
Cena hrubej stavby nasho domu
Ahojte strechaci, budeme davat ohodnocovat hrubu stavbu a rad by som aspon orientacne vedel kolko m…
bistleice
Pred 9 rokmi
13
Zhanam ponuky na prácu + stavebný material
Dobrý deň Mám hotový projekt + výkaz - výmer. Zhánam kontakty na firmy, majstrov, material. Všet…
pr
Pred 9 rokmi
4
Teplovzdusni kontra akumulacny krb
ahojte idem riesit krb mam vsade podlahove kurenie krb bude sluzit ako dopklnkove kurenie cez zimne…
frenke
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
94
Odstupenie od kupnej zmluvy
Podpisali sme s predavajucim kupno-predajnu zmluvu o kupe domu, nastahovali sme sa. Dom ma vlastnu …
mateson
Pred 9 rokmi
14
Ako zateplit strop
Prosím o radu, v dome máme stropy z priamej klenby (kombinácia oceľových I nosníkov každých 60 cm …
matusiak
Pred 9 rokmi
4
Pripojenie kanalizacie k uz postavenemu domu
Dobry den, dom ma zvlastne riesenu kanalizaciu a vodu a to tak, ze samotny dom to nema, ale je p…
an_sendo
Pred 9 rokmi
4
Čo poviete na takéto rozloženie?
Orientácia asi nie je veľmi najlepšia, vstup je na juho-východ
wladivostok
Pred 9 rokmi
5
Ake kurenie odporucate
ahojte staviame bungalov obytna plocha je 90m2. nevieme sa rozhodnut ake kurenie?? ci na elektriku …
bukvar
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Nizkoenergeticke montovane domy
Aky mate nazor na nizkoenergeticky montovany dom? Uvazujeme nad nim na kluc ;) mate niekto skusenos…
clt
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Hladam zhotovitela omietkovych prac v RD - Hviezdoslavov
Dobry den, hladam sikovnu partiu s referenciami pre sadrove omietky v novostavbe RD vo Hviezdosl…
msm2015
Pred 9 rokmi
1
Hladam zhotovitela kotolne s peletkovym vykurovanim v novostavbe RD - Hviezdoslavov
DObry den, hladam zhotovitela kotolne v novostavbe RD vo Hviezdoslavove (Samorin). Vykurovanie s…
msm2015
Pred 9 rokmi
1
Prefarbenie garniže.
Prosím poradiť čím sa dajú prefarbiť žabky a aj kolieska na garnížach. Potrebujem prefarbiť na bi…
henrieta444
Pred 9 rokmi
4
Ruzinovska 1
Ahojte, kupujete niekto byt v projekte Ruzinovska1 (Ruzinovska jednicka)?
kapokapo
Pred 9 rokmi
29
Spony na postelne pradlo
Zdravim. Existuje nieco ako spony na postelnne pradlo, myslim, ze sa zopne paplon v rozku s postel…
qwerty81
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2439
2440
2441
2442
2443
…