O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zateplenie stropu eps
Ahojte strechaci, uvazujem nad zateplenim stropu EPS a na to este sadrokarton. Aka ny mala byt pre…
bistleice
Pred 9 rokmi
20
Montovaný dom vs Murovaný dom
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o vyplnenie dotazníka tých ,ktorí majú so stavbou toho či onoho do…
bantry
Pred 9 rokmi
1
Inžinirske siete a prístupová cesta
chcem sa opýtať, či mi vie niekto poradiť .... k domu nemám ešte prístupovú cestu úplne doriešenú, …
pripad001
Pred 9 rokmi
5
Flexi hadice
Je pravda , že ak sú namontované flexi hadice pod umývadlom na stojankovú batériu , nie je možné ic…
dedo758
Pred 9 rokmi
8
Krb pri podlahovom kureni?
Kurenie: voda zohrievana elektrinou. A otazka: oplati sa krb? Ak ano, aky? najprostejsie rieseni…
tinkaro
Pred 9 rokmi
22
Vzdialenosť žumpy od vodovodného (obecného) potrubia
Zdravím vás, vie mi prosím niekto povedať (poradiť) či existuje nejaká povinne určena vzdialenosť ž…
jan30
Pred 9 rokmi
3
Cena HS
Ahojte, ideme stavať dom,15x11, tehla 30, zateplenie 20, rovina, monolit, plochá strecha EPDM, loka…
sysell
Pred 9 rokmi
9
Instalaci/ zapojenie elektrospotrebicov
Dobry den, Kupovala som nove elektrospotrebice cez internet. Ako je to prosim so zapojenim, aby m…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Rozhodujem sa stavať či nestavať
a hľadám keď tak nijaké postrehy a zmeny na domček ktorý je už pred finálnym dokončením na papieri …
1gugu
Pred 9 rokmi
1
2
57
Stavba rodinneho domu z Kosic
Ahojte strechaci, poradte mi prosim firmu na stavbu rodinneho domu, ide o poschodovy dom s garazov …
katuch
Pred 9 rokmi
1
Demontáž strechy- prestavba
Dobrý večer chcela by som sa opýtať, či tu niekto nemá skúsenosti s kompletnou prestavbou strechy. …
stowasser
Pred 9 rokmi
17
Bungalov O 135
Ahojte... rozhodli sme sa pre tento domček... chceme sa spýtať či je niekde postavený v okolí Brati…
arozaja
Pred 9 rokmi
1
Radiátor "načierno"
Dobrý deň, Chystáme sa s manželom kúpiť byt, páči sa nám,všetko ok,až na jednu vec: majiteľ si do…
janna187
Pred 9 rokmi
13
Daň z prijmu z predaja pozemkov ziskanych vydrzanim
Ahojte, pred 4 rokmi som vysporiadal pozemky po nebohych starych rodicoch zakonom o vydrzani na zak…
zuzka60
Pred 9 rokmi
21
Uzemny plan, funknocst pozemku na stavebny (zatial bez pristupovej cesty )
Dobry den, chcel by som sa opytat respektivne poradit, mam pozemok, zatial bez pristupovej cest…
jan45
Pred 9 rokmi
6
Náš návrh prerábky jadra+kuchyňa
Ahojte, plánujeme prerábať umakartovú kúpeľňu. Dnes sa nám konečne podarilo niečo vymyslieť :) Ch…
zuzkaferko
Pred 9 rokmi
11
Kde kúpiť?
Nevie mi niekto poradiť kde sa dá kúpiť klin ktorý spája prevodovku s elektromotorom a šnekom (mám …
chrenik2
Pred 9 rokmi
1
Chýba vám osvetlenie drezu pod oknom?
Ahojte. Mame mat na kuchyni umyvadlo pod oknom. Vsemozne som sa tomu chcela vyhnut, ale vzhladom n…
katrin21
Pred 9 rokmi
25
Kolaudacia pamiatkova zona.
Dobry vecer chcem sa spitat ci mate skusenost kolaudovat v pamiatkarskej zone. Ideme akurat v Jan…
salichat22
Pred 9 rokmi
4
Sedacky z merkury market
Zdravim, ake mate skusenosti zo sedackami z merkury marketu? :)
zunastudio
Pred 9 rokmi
4
Projekt RD hľadanie
Chcem sa spýtať či náhodou niekdo nevie odkial je tento projekt? Prípadne kto ho ponúka?
aag_studio
Pred 9 rokmi
6
Ako vypočítať tepelnú stratu?
Sevaste, viete mi poradit (asi to je jednoduche) ako si vyratam tepelnu stratu ked viem ze v dome j…
supiiik
Pred 9 rokmi
8
Kto kupuje byt v Duohouse?
Hľadám niekoho, kto si kúpil byt v tomto dome, kvôli posunutému termínu odovzdávania bytov. nám sa …
manilla
Pred 9 rokmi
10
Susedia nám strpčujú život
Ahojte.Prosim vas o radu.Sme mlada rodina ,ktora rekonstruuje rodinny dom.Byvame tu uz 4 rok a odke…
janamartish
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
89
Kde sa dá ušetriť pri vybavovaní - súhrn
Ahojte. Situácia: Idem kúpiť pozemok a začínam VŠETKO vybavovať. KDE VŠADE SA DÁ UŠETRIŤ ? - my…
megdesign
Pred 9 rokmi
22
KRB- namiesto obkladu tapeta ano či nie
Viete mi poradiť, či je vhodné dávať vliesovú tapetu okolo krbu? budeme mať krb ktorý predeľuje obý…
vojtekovad
Pred 9 rokmi
1
Môžeme búrať jadro, ak ešte nemáme povolenie?
Chcem sa opytat ci uz mozme zacat s buranim umakartu, oznamenie aj staticky posudok je uz na Mestsk…
katusiatko88
Pred 9 rokmi
1
2
37
Bezpecnostne dvere Hi-sec
Mate niekto dvere Hi- sec - http://www.hi-sec.sk/ Ako ste spokojni?
lordxor
Pred 9 rokmi
7
Farba na stenu
dobry vecer, chceme natierat novu farbu na stenu, ale povodna farba je tmava lososova. chcem sa opy…
adelsa
Pred 9 rokmi
6
Náhrada poteru
Mám plánovanú takúto skladbu podlahy: - betonová doska - hydroizolacia - polystyrén 17cm - ce…
sle
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2437
2438
2439
2440
2441
…