Farba na stenu

dobry vecer, chceme natierat novu farbu na stenu, ale povodna farba je tmava lososova. chcem sa opytat ked chceme na nu natriet bledo hnedu, ci je potrebne naniest bielu farbu az potom tu hnedu. alebo rovno na to naniest farbu.
Odpovedať
Ja osobne som nikdy nerobila aby som maľovala najskôr bielou, ale rovno maľovala farbou ktorou som chcela. Príprav sa ze to budeš musieť pretriet minimálne 2x. Ak je nekvalitnejsia farba tak aj 3-4x. Ja maľujem Dulux (hustá farba) alebo Fleetwoodom.
Odpovedať
mame velmi tmavu stenu a chceme zosvetlit tak preto som chcela aspon nieco zistit, tak dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Daj vliesovú jednofarebnú možno struktúrovanú tapetu. Finančne ťa vyjde možno rovnako ako kvalitná farba. Nenarobíš neporiadok, keď ťa omrzí jednoducho strhneš bez poškodenia tapety i stierky.
Odpovedať
Profilova fotka
s tou tapetou to tiez nie je zly napad len vsetko zalezi len na tebe. urcite ked budes chciet hentu farbu prekryt tak aj na dvakrat
Odpovedať
@jankazb ved prave preto chcem menit farbu na svetlejsiu pretoze chcem dat tapetu vliesovu, ale ta sa dava skor na jednu stranu a zvisok vymalovat.lebo to co mame teraz by urcite nepasovalo k tapete. len este neviem zvolit odtien tapety. mal by sa zhodovat aj z podlahou aj nabytkom? lebo podlaha a nabytok je tmava hneda a doplnky bordovo cervene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?