Instalaci/ zapojenie elektrospotrebicov

Dobry den, Kupovala som nove elektrospotrebice cez internet. Ako je to prosim so zapojenim, aby mi nepadla zaruka? Je potrebne volat servis (ak hej, kolko to cca stoji) alebo mi to moze zapojit aj elektrikar? Jedna sa o ruru, varnu dosku a digestor. Dakujem pekne za odpovede Dominika
Odpovedať
@dominika1004 Ak maju zariadenia vydlicu, mozete to zapojit sami do zasuvky. Ak maju pevne pripojenie kablom, mozete to zapojit tiez, ale v pripade reklamacie mozu od Vas dopytovat doklad o odbornom pripojeni. Ak Vam to pripoji elektrikar s prislusnou kvalifikaciou a vie vam o tom vystavit papier, tak to moze pripojit a zaruka Vam nepadne. Ak vsak mate elektrikara, ktory ma sice platnu vyhlasku, ale nema zivnost, tak Vam ten papier asi nevystavi.
Odpovedať
@dominika1004 Ak to vies zapojit neriesil by som, ak by sa nahodou dakto pytal pri reklamacii co pochybujem potom by som daco zhanal.
Odpovedať
maju pripojenie firmou v reklamačnom poriadku ? v takychto pripadoch ide asi o kšefty mne nanutili pripojenie plynoveho sporaka zazmluvnenou firmou zapojili odskušali a ok ja taky zvedavec som odskušal tesnosť zapojenia a unikal plyn do bytu . tak svinskym krokom prišli opravovať
Odpovedať
Profilova fotka
@vrajmantak A to si už potom nijako ďalej neriešil? Ak by sa to stalo mne, tak by mali na krku trestné oznámenie. Akonáhle by som po nich zistil netesnosť, hneď by som volal poruchovú službu a nechal si od nich vystaviť potvrdenie o nevyhovujúcej montáži. Pomohol by si určite do budúcnosti ostatným. :-)
Odpovedať
@jamk1 prišli hned na druhy den ti isti chlapíci nechal som to tak ,ale inokedy prišiel živnostnik a bolo to ok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?