O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Murovaný kút - utesnenie spojov podlaha/stena
Ahojte, máme murovaný sprchový kút - kachličky . Chcel by som vymeniť starý tmel, ktorý je použit…
muky60
Pred 9 rokmi
2
Nova omietka mi mokne od dola
Dobry den, nedavno som v pivnici robil nove omietky kde som uplne odstranil staru30-rocnu omietk…
dedo758
Pred 9 rokmi
2
Veľký farebný rozdiel sivej zámkovej dlažby
Pri kladení dlažby v sivom odtieni nebolo vidieť farebný rozdiel,pretože dlažba bola mokrá a po vys…
monika1503
Pred 9 rokmi
18
Krbova vlozka vs samotovy krb
chcem sa opytat z pozhladu zivotnost samotneho krbu, vyhrevnost, cena realizacie co je lepsie - sam…
reward
Pred 9 rokmi
18
Poradí mi niekto alebo mi pošle fotku zo svojej fasády domu v kombinácií drevo + fasáda ?.
Máme vidiecky starší domček s plánovanou tmávobordovou strechou, od ktorej nadol do 1/3 okien nadze…
mignonet
Pred 9 rokmi
6
Vstavaná posteľ
Ahojte....chcela by som do detskej izby akoby vstavané poschodie niečo takéto. Namiesto rebríka kla…
miggo
Pred 9 rokmi
2
Kachle s vymennikom
Ahojte. Planujeme do nového bungalovu kachle s výmenníkom. Kurenie bude elektricke, ale radi by sme…
galmar2
Pred 9 rokmi
5
Šúpe sa farba v krbe, prečo?
Vložku máme len 3 mesiac. Nekúrime v nej každý deň.
bubulka722
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Teplovodné elektrické Vs devi
Potrebujem radu. Staviame bungalow cca. 200m štvorcových. Musíme sa rozhodnúť, ako budeme kúriť. Pl…
majkoj
Pred 9 rokmi
11
Pivnica - dodatočne
Ahojte všetci - staviame si domček, cez leto sme spravili základovú dosku ale potom sme sa rozhodli…
marcel_
Pred 9 rokmi
20
Murar na hrubu stavbu v okrese SK/SE/MA ?
Ahojte modrostrechari :) Zaujimalo by ma, ci je tu niekto, kto by vedel odporucit murarov na hrubu…
ernestsk
Pred 9 rokmi
1
RD na Zahori
Ahojte, hladam podnajom v RD na Zahori, najlepsie okolie Kutov a Carov. potrebujem velky dvor koli …
lubo758
Pred 9 rokmi
1
Hľadám odborníkov na prestavbu domu Partizánske
ahojte, viete mi odporucit vodara, kurenara, plynara, stierkovaca na prace v dome? kludne aj v jedn…
j_ank_a
Pred 9 rokmi
5
Salamander okna okolo Šamorína
Ahojte! Mate skúsenosti s firmou, ktorá montuje Salamander okolo Šamorína?
originalx
Pred 9 rokmi
4
Aké potrebujem povolenia na prerábku 3-izbového bytu v Galante?
Dobrý den, kupili sme byt v Galante-sever 3izb. a povodný stav ale že uplne povodný. Aké potrebujem…
aag_studio
Pred 9 rokmi
3
London STN aiport ako do centra
Ahojte Nevie mi tu niekto poradiť ako sa najlepšie dostať do centra Londýna z letiska STN ? Ide…
madein1974
Pred 9 rokmi
6
Suchá podlaha
Ahoj má niekto skúsenosti z položením suchej podlahy na vodnè podlahovè kúrenie popr.aký je rozdiel…
majkoj
Pred 9 rokmi
6
Vlhký dom po 2 rokoch
Dobrý deň. Pred 2 rokmi sme kúpili cca 50ročný dom. Predchádzajúci majitelia pred pár rokmi zreko…
lauralaplant
Pred 9 rokmi
6
Pretlak alebo rozkopávka
Dobrý deň. Prosím Vás chcel by som sa spýtat ci vyjde lacnejšie podtláčanie cesty alebo rozkopavka.…
zdenonitra
Pred 9 rokmi
7
Aké exteriérové hliníkové motorické žalúzie kúpiť?
Ahojte, potrebujeme dat na dom exterierove zaluzie, hlavne zabranit prenikaniu tepla do domu aj k…
cindy572
Pred 9 rokmi
23
Pristresok na dva auta - sikmy pozemok
Ahojte, plánujem prístrešok na dva auta, no mame trosku neprakticky pozemok, ktorý ide do šikmá H…
wwszol
Pred 9 rokmi
14
Nemate niekto prehlad o cenach stavebneho reziva za m3 v Taliansku-Bolzano?
Nemate niekto prehlad o cenach stavebneho reziva za m3 v Taliansku-Bolzano?
jancixxx
Pred 9 rokmi
1
TC zem voda,ci zem vzduch?
ked mam velky pozemok a mozem dat trubky do zeme ake odporucate TC a kolko to bude cca stat? bud…
supiiik
Pred 9 rokmi
22
Potreba tepla za rok 14,9MWH, 6322W, celkovo s TUV 17,82 MWH, bungalov 12x10 ytong
Dobrý deň všetkým :-) Staviam bungalov 12x10 z ytong 300mm, podlaha ma zloženie celkovo 250mm …
mackoke
Pred 9 rokmi
1
2
48
Alarm do domácnosti pre starších ľudí.
Vie mi niekto poradiť nejaký domáci alarm, ktorý by bol vhodný pre starších ľudí a ktorý by bol nap…
vojtobb
Pred 9 rokmi
1
Podlaha z baumaxu LaCultura
Ahojte, zhánam podlahu, ktorú som pred rokom kúpila v baumaxe...kto mal vedieť, že baumax skončí...…
evinna2
Pred 9 rokmi
4
Spary pri zatepleni
Ahojte, Vas nazor na toto zateplenie narozia? Co sa s tym da robit? Dakujem
zateplovaniedomoveu
Pred 9 rokmi
4
Dat krb ci nie? ak ano tak aky?
staviame dom ma cca 130m2 chceme tam dat elektricke podlahove teplovodne kurenie (kotor proterm raj…
lubinkag.
Pred 9 rokmi
1
2
37
Baterie sapho
ahojte, akurat sa rozhodujeme ake baterie kupit do kupelne. jedna sa o dom.... ake mate skusennosti…
kubikkkk
Pred 9 rokmi
1
Výkaz a výmer materiálu a prác
Zháňam projektanta, ktorý by nám vedel urobiť výkaz a výmer materiálu a prác na rekonštrukciu staré…
diamontko
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2435
2436
2437
2438
2439
…