O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aký tip domčeka postaviť na svahu?
Ahojte, ak máte skúsenosti so stavbou rodinného domu vo svahu, tak budem rada ak sa o ne podelíte. …
rasto7764
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
77
Da sa vypocitat priblizna cena za kurenie?
Nakolko nemame skusenosti ako to funguje s takymto vykurovanim domu a v dome este nebyvame chcela b…
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Hladam Majstra - elektrikara Roznava a okolie
jedna sa o buracie prace,elektricky privod na nove zasuvky a zastrcky cca po 5 kusov,potiahnutie vo…
ella238
Pred 9 rokmi
1
Hladam Majstra Roznava a okolie
jedna sa o buracie prace,elektricky privod na nove zasuvky a zastrcky cca po 5 kusov,potiahnutie vo…
ella238
Pred 9 rokmi
1
Zaluzie, posuvne rolety, latkove steny, japonske steny?
Ahojte, viete mi poradit co je lepsie? Zariadujeme dom a na terasove dvere nevieme ci dat vertikaln…
mikenda_present
Pred 9 rokmi
2
Novostavba Stupava- gastanova alej - planuje niekto kupovat byt?
Mate niekto zaujem o kupu v gastanovej aleji, resp. Viete o nejakych pre a proti ..paci sa vam tam?
amphibius
Pred 9 rokmi
14
PCP Panoramacentrum Pezinok
Kupuje, kupil tu niekto byt?
elvirkams
Pred 9 rokmi
1
Metrotile verzus Lindab
Ahojte, rada by som sa Vás spýtala na Váš názor príp. skúsenosť. Staviame dom s dvojitou pultovou s…
ponuky
Pred 9 rokmi
8
sponzor fóra
Bazén - hľadám serióznu firmu
Zdravim, uvazujeme o bazene na zahradu - trvaly,, vzhladom na limitovany priestor nemozme ist do s…
jarusrot
Pred 9 rokmi
3
Vinyl quick step livyn dub patina svetly biely
zdravim, ma niekto z vas prosim uz polozenu presne tuto podlahu s tymto odtienom?? musime sa rozh…
dola24
Pred 9 rokmi
14
Vyrovnanie komina pod obklad v kupelni
Ahojte. Obkladam kupelnu na poschodi. pri kontrole rovnosti (v mojom pripade skvor krivosti) stien…
martosko
Pred 9 rokmi
6
"Zapečená" fólia na okne
Ahojte. Kto mi poradi ako sa zbaviť zapečenej fólie na vnútornej strane strešného okna??? ]-( :-S
vik_tor
Pred 9 rokmi
2
Nedostatocna hlbka verejnej kanalizacie
Ahojte, svagor ma nasledovny problem s pripojenim k verejnej kanalizacii. Hlbka kanalizacie je 2,30…
mirec1
Pred 9 rokmi
26
Povolenie stavby rodinného domu v extraviláne
Bol by som rád, ak by sa našiel niekto kompetentný, prípadne problematiky znalý človek a pozrel si …
jamk1
Pred 9 rokmi
11
Zavzdusnovanie systemu pri vyssom vykone kotla
Ahojte, chcem poprosit o radu. V rodinnom dome mame klasicke ustredne kurenie so starsim stacionarn…
kvetinka_17
Pred 9 rokmi
5
Kupelne Bratislava
Ma niekto skusenosti s kupelnami cenovo celkom v norme v okoli Ba prosim? :)
123nikita
Pred 9 rokmi
5
Partia na zateplenie RD -Prievidza
Dobrý večer strecháči, hľadám partiu na zateplenie RD cca 300m2. Máte dobrú skúsenosť alebo poznáte…
lenkapd
Pred 9 rokmi
1
Rekonštrukcia a podlahové kúrenie
Ahojte. Chcela by som sa vás opýtať lebo riešim dilemu a vôbec neviem ci je to možné. Ide o to ze s…
jan45
Pred 9 rokmi
9
Kachlova pec...
Dobrý deň.Prosím poradte mi,máme prízemný rodinný dom a kúrime plynom.Mesačné náklady na plyn máme …
iigor
Pred 9 rokmi
1
2
34
Co poviete na tento domcek?
http://www.nehnutelnosti.sk/1289308/vynimocny-dom-v-centre-sobraniec?utm_source=facebook.com&utm_me…
horsey
Pred 9 rokmi
22
Kotol na pevné palivo nevykúri
Problém s vykúrením AKU nádrže Dobrý deň potreboval by som poradiť v 2 veciach 1. zaca…
dlhehorenie
Pred 9 rokmi
30
Zatekanie v panelaku
Nestacilo, zem i vytopilo pivnicu (skoda nad 300eur), ale uz to zacina aj zo strechy :) V priohe s…
ice8
Pred 9 rokmi
6
Aquatic WH V 80 CP
Nazdar.... Ma niekto tuto teplovodnu krbovu vlozku? Ak ano, co na nu poviete? Spokojnost, či? My na…
glico87
Pred 9 rokmi
9
Zvacsenie prietoku
Dobry den, Potreboval by som poradit ohladne nastavenie prietoku na podlahovom kureni. Mam dva …
gumidzus
Pred 9 rokmi
25
Výběr ze dvou projektů
Ahojte,pořád váhám mezi dvěma projekty,které budou sloužit pouze jako inspirace,mám jít k projektan…
tereza55
Pred 9 rokmi
5
Hladam kontakt v Nitre
Ahojte, hladam kontakt v Nitre na: - Znalca nehnutelnosti - Projektanta plynovej pripojky - Real…
poisonblu
Pred 9 rokmi
1
Točité schody - firma Dolle
v dome máme malý priestor, chceli by sme v podkroví urobiť detskú izbu, potrebujeme schody, samozre…
kucilla
Pred 9 rokmi
2
Tazko cistitelna podlaha
Ahojte, mame v kuchyni a obyvacke dlazbu, ktora je sice pekna, ale velmi tazko cistitelna (hlavne …
zdenielka
Pred 9 rokmi
1
3D Vizualizacia domu
Vie mi niekto poradit na koho sa obratit ak by sme si chceli na zaklade hotoveho projektu bungalovu…
aag_studio
Pred 9 rokmi
2
Sadrokarton - podhlady v Bungalove
Ahojte, staviam bungalov a nakolko nemam strop murovany tak chcem dat sadrokartony na tramy. Ake od…
mato666222
Pred 9 rokmi
23
1
2
…
2433
2434
2435
2436
2437
…