Metrotile verzus Lindab

Ahojte, rada by som sa Vás spýtala na Váš názor príp. skúsenosť. Staviame dom s dvojitou pultovou strechou so sklonom 15 st., rozhodli sme sa prefalcovaný klik plech. Dali sme si naceniť Lindab a Metrotile. Lindab vyšiel skoro 6000 € a Metrotile 3900 € obidve komplet s doplnkami, poistnou hydroizoláciou kontaktnou a odkvapom. Viete nám niekto povedať, aký je medzi nimi rozdiel, myslím po technickej a kvalitatívnej stránke. Ďakujem
Odpovedať
@nelimatej nikto nevie poradiť ? :(
Odpovedať
Aj mňa by to zaujímalo. TIež sa rozhodujeme medzi týmito dvoma. Ale skôr sa prikláňam k goodlock od Lindab. Nemá niekto takú strechu? Ak áno ako ste spokojní?
Odpovedať
Mne sa lepšie pozdáva Metrotile, Lindab poslal cenovú ponuku úplne nezmyselnú, a potrebujeme šírku 9 m a to nie je problem vyrobiť len v metrotile, obsah hliníku na m2je rovnaký u všetkých kvalitnejších plech.krytín.
Odpovedať
Ja som sa rozhodoval tiež medzi Metroklipom a Lindab Clickom. Mne sa viac páčil Metroklip. Tiež máme 15stupňov. No a ked som zháňal klapiarov, tak každý chcel robiť iba klasický falc a nie klip. takže nakoniec dávam falcovaný plech :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ja sa tiez rozhodujem medzi Lindabom a Metrotileom...vie niekto poradit? Ake mate skusenosti? kolko vas to vyslo na m2?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
S Metrotile robíme . Ich krytiny sú dobré hlavne s granulovaným povrchom. Čo sa týka klip všetky tieto krytiny sú skoro z rovnakého materiálu. Niektorý výrobcovia majú na výber viac hrúbok a povrchových úprav. Klip je jednoduchý na montáž a podľa mňa je to robené skôr pre hobby majstrov, alebo svojpomocnú montáž. Falcované krytiny (drážkové) sú preto na tom lepšie. Cenovo určite a aj s veľkou možnosťou výberu materiálov. Ján Pokorný.
Odpovedať
neverím,že by tam bol až taký veľký rozdiel,lebo robím s obidvoma a poznám to...max 25 percent to môže byť...ja by som skúsil si to dať naceniť aj niekde inde...odkiaľ ste?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?