Novostavba Stupava- gastanova alej - planuje niekto kupovat byt?

Mate niekto zaujem o kupu v gastanovej aleji, resp. Viete o nejakych pre a proti ..paci sa vam tam?
Odpovedať
projekt a developer sa nam paci, uz sme zlozili zalohu.
Odpovedať
@gandalfthemage Dobry den aj my sme si rezerovali byt v tejto novostavbe. Konecne som nasla niekoho dalsieho... uz ste zaplatili aj viac ako je rzervacny poplatok?
Odpovedať
Ahojte! S manzelkou rozmyslame o kupe 4izb v tretom baraku. Financovali ste niekto cez hypo? Ak ano kolko max.dokaze poskytnut banka?
Odpovedať
Profilova fotka
Matejisko aj mna by zaujimala tato otazka. Vcera sme tam boli na obhliadku v stvrtom baraku tiez 4 izb a uvazujete nad rohovym alebo prostredne? Na obhliadke ste mali zarosene okna??? Pretoze my sme mali. Je to bezne?
Odpovedať
@dynolenka Rozmyslali sme nad rohom baraku. (nakolko su to posledne 4 izb z prveho radu) Ak by bol niktory zo strednych volny tak urcite ho berieme radsej. Zarosene okna neboli ale nakolko je to novostavba tak by som sa nadtym nepozastavoval. Stavba stale schne ale okna by mali byt aspon pootvorene aby vlhkost mala kam ist. Nevieme ci ho nakoniec zoberieme nakolko vytah tam nieje a budeme ho urcite potrebovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@matejisko vsak prave ... Ten vytah... No velmi nas neoslovila v Stupave ani Zipava a ani Agatky a ani Avana ... Avsak radi by sme zostali v tejto lokalite... No neviem...asi budeme musiet sa rozhliadnut inde...
Odpovedať
Keď neviete čo s peniazmi kúpte byt v Gaštanovej aleji a do konca života máte postarané o pravidelné investovanie do opráv. Tu sa nedá už hovoriť o kvalite, skorej o nekvalite.
Odpovedať
Preco si myslite, ze sa pri tejto stavbe neda hovorit o kvalite?
Odpovedať
lebo sa v tom vyznám a chodím denno denne okolo, bolia ma z toho oči, že takéto firmy existujú, stavajú a predávajú domy, byty, nevidel som na tej stavbe ešte ani jeden stavebný proces bez zásadných chýb, zlé podložie, zle urobené základy, odfláknutá hydroizolácia, zle vymurované, zle odvedené železiarske práce pri stropných doskách, chyby a nedostatky pri zatepľovaní, zle zaizolované balkóny, na niektorých miestach nedostatočná tepelná izolácia,..... ľutujem tých čo tam budú bývať, až tam pôjdete na obhliadku odporúčam zobrať niekoho zo sebou čo sa tomu rozumie a odhovorí vás od toho, len to musíte stihnúť než to zabalia do peknej fasády a omietok, potom už neuvidíte nič, lepšie bude keď obetujete viacej peňazí a kúpite byt a Agátkach, Zipava, Avane, alebo inom projekte. Držím palce, cena je lákavá, no investícia do nehnuteľnosti nieje len o cene, byty sa nekupujú na týždeň!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
nevie my niekto povedat a poradit ako sa vola oblast novostavieb na ulici Jana Ondrusa v stupave ? rada by som nasla diskusiu aj na tuto cast v stupave, dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, my sme kupili 4 izbovy a teda riesime ten byt od zaciatku stavky, manzel je architekt,t ak to presne sleduje ako sa vsetko robi. ano neda sa povedat, ze je to najkvalitnejsia stavba na svete ale je to to iste, co sa stavia inde, ci su to agatky, zipava alebo avana. vsetci vsade setria a vsade robia ludia, kt. na to nemaju opravnenie. momentalne byvame v agatakach a tam su zvlhnute a popraskane cele steny az po garaze a to teda by som taku vysoku cenu za agatky nezaplatila. 2 etapa agatiek je poloprazdna. v zipave byva kamoska a je to to iste. pokial chce niekto kvalitnu stavbu, tak si to musi postavit sam :) tasa tesim, ze tam budeme byvat :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Nejaké nové skúsenosti s gaštanovou alejou? ako sa tam býva? čo tie 4izbové? Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
byvam v 4i byte na kraji a zatial pohoda, len mi je zima :D mam radiatory. zatial vsetko drzi a funguje. cakame len na oznacenie parkovacich miest
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?