Da sa vypocitat priblizna cena za kurenie?

Nakolko nemame skusenosti ako to funguje s takymto vykurovanim domu a v dome este nebyvame chcela by som sa opytat ci by ste mi vedeli povedat kolko moze byt priblizna mesacna cena za normalne vykurovanie domu - kurenie je riesene cez splynovaci kotol na drevo, a v dome je podlahove kurenie, pricom podlahova plocha domu je 524 m2, chcela by som vediet na co sa mame pripravit. dakujem za odpovede.
Odpovedať
to byvate na zamku (524m2) ? :-) prilis malo parametrov. nachystaj si kubik dreva a odsleduj si, kolko ste spalili za mesiac. to bude asi najjednoduchsie.
Odpovedať
fuuuha, ten dom ma kolko poschodi?
Odpovedať
Profilova fotka
Ojojojojojojoj! A prečo OTÁZKA a prečo nie DISKUSIA....? Takto Ti sem každý môže prispieť iba raz: Takže prispievam a pýtam sa, čo je to za chobotinu: 524 m2 vykurovanej plochy...?! Nie je to náhodou 524 m3....? Lebo 524 m3 je cca 194 m2. Alebo si sa preklepla v číslach a malo tam byť 124 m2...? A z čoho je to (bude) postavené, aké je zateplenie, aké sú tepelné straty objektu? A vôbec: kde bude stáť: na Žitnom ostrove, či na Orave? A ako je to s jeho slnečnými ziskami? A čo tak sem hodiť foto...? Peknýýýýýý deňňň... ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?