O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kotol na pevné palivo nevykúri
Problém s vykúrením AKU nádrže Dobrý deň potreboval by som poradiť v 2 veciach 1. zaca…
dlhehorenie
Pred 9 rokmi
30
Zatekanie v panelaku
Nestacilo, zem i vytopilo pivnicu (skoda nad 300eur), ale uz to zacina aj zo strechy :) V priohe s…
ice8
Pred 9 rokmi
6
Aquatic WH V 80 CP
Nazdar.... Ma niekto tuto teplovodnu krbovu vlozku? Ak ano, co na nu poviete? Spokojnost, či? My na…
glico87
Pred 9 rokmi
9
Zvacsenie prietoku
Dobry den, Potreboval by som poradit ohladne nastavenie prietoku na podlahovom kureni. Mam dva …
gumidzus
Pred 9 rokmi
25
Výběr ze dvou projektů
Ahojte,pořád váhám mezi dvěma projekty,které budou sloužit pouze jako inspirace,mám jít k projektan…
tereza55
Pred 9 rokmi
5
Hladam kontakt v Nitre
Ahojte, hladam kontakt v Nitre na: - Znalca nehnutelnosti - Projektanta plynovej pripojky - Real…
poisonblu
Pred 9 rokmi
1
Točité schody - firma Dolle
v dome máme malý priestor, chceli by sme v podkroví urobiť detskú izbu, potrebujeme schody, samozre…
kucilla
Pred 9 rokmi
2
Tazko cistitelna podlaha
Ahojte, mame v kuchyni a obyvacke dlazbu, ktora je sice pekna, ale velmi tazko cistitelna (hlavne …
zdenielka
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
3D Vizualizacia domu
Vie mi niekto poradit na koho sa obratit ak by sme si chceli na zaklade hotoveho projektu bungalovu…
aag_studio
Pred 9 rokmi
2
Sadrokarton - podhlady v Bungalove
Ahojte, staviam bungalov a nakolko nemam strop murovany tak chcem dat sadrokartony na tramy. Ake od…
mato666222
Pred 9 rokmi
23
Moderny dom daemon
Dobrý večer, stavia niekto tento alebo podobný domček? urobili by ste nejaké zmeny? privítam akékol…
horsey
Pred 9 rokmi
5
Pristavenie kontajneru Ba
Ahojte, prerábame starší byt v Ba. Viete mi odporučiť firmu na odvoz odpadu? Bude toho plný kontajn…
manilla
Pred 9 rokmi
2
Predaj bytu a obídenie realitky kupujúcim
Ahojte,predavam byt,nasu nehnutelnost si inzerujeme aj sami aj pomocou realitnych kancelarii.Dnes b…
nesske
Pred 9 rokmi
21
Ake spotrebice
ahojte...zariadujeme kuchynu...ake spotrebice by ste odporucali??? momentalne ma beko 5rocnu zaruku…
kubikkkk
Pred 9 rokmi
14
Osadenie jazdenej kuchyne
Dobrý deň, potrebovala by som niekoho, kto je ochotnoschopný osadiť jazdenú kuchyňu a zapojiť vodu …
meggy004
Pred 9 rokmi
1
Dá sa postaviť svojpomocne dom za 60 000 €?
Bungalov 17x9 m 4-izbovy bez pivnice ,bez podkrovia ,bez garaze....cisto len stavba bez pozemku ale…
linear324
Pred 9 rokmi
20
Trvaly travny porast - vecne bremeno - zmluva
Ahojte, neviete mi nahodou poradit, Trvaly travnaty porast pozemok ( 105m2 ) da sa na tento pozemok…
adrianp
Pred 9 rokmi
8
Výška bežného podlažia domu
Ahojte, je niekde v normach zadefinovana Výška bežného podlažia domu? Je to jedna z podmienoch ab…
miromiromiro
Pred 9 rokmi
6
Zagitované dvere :)
páni, potrebujem poradiť. kúpili sme byt s garážou a pivnicou. z garáže sa dá dostať na chodbu, kd…
blackomt
Pred 9 rokmi
5
Tepelne cerpadlo v dome
Caute buchtosi, Ako mate riesene, vykurovania v dome? Je dobre pouzivat len tepelne cerpadlo (vzdu…
duzu
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Vod. šachta
Zdravím priatelia.Chcela by som vedieť či je možné viesť vodomernú šachtu s dvoma vodomermi cez kan…
chrobak7
Pred 9 rokmi
9
Pozemok turčianske kľačany
Dobrý deň chcem kúpiť pozemok a je moc veľký nechce sa ku mne niekto pridať a ešte neviete kde viem…
branomt
Pred 9 rokmi
5
Nevie niekto nahodou kedy budu otvarat predajne merkury market v cechach?
Nevie niekto nahodou kedy budu otvarat predajne merkury market v cechach?
lussynka61
Pred 9 rokmi
1
Navrhnutie podkrovnej izby...
Neviete o nejakých stránkach kde by som si vedela navrhnúť izbu, ale aj zo šikminou? Nikde som zati…
j_ank_a
Pred 9 rokmi
2
Kúpil som byt - ako je to s danou z nehnutelnolsti?
Príde mi niečo poštou? alebo sa mám niekam nahlásiť? alebo odniesť niekam nejaké tlačivo? a dokedy?…
martinsz
Pred 9 rokmi
8
Slobet kde kupit najlacnejsie okr Namestovo
Solbet alrbo iny probeton kde kupiy najlacnejsie okr namestovo
megdesign
Pred 9 rokmi
2
Pomoc bubliny tapeta
Dobrý deň po nalepeni tapety sa na páru miestach oddula. Čo S tým pretriet ju celú duvilaxom alebo…
fugas20
Pred 9 rokmi
4
Dodanie pergoly na terasu RD
Hladam firmu, ktora mi zabezpeci dodanie pergoly aj s montazou na terasu RD v okrese Senec v nasled…
carmela42
Pred 9 rokmi
1
Poistenie stavby. Zbytočnosť?
Dobrý deň. Mali ste,alebo plánujete mať uzavretú poistku na stavbu? Začíname stavať na jar,budú to …
vrajmantak
Pred 9 rokmi
25
Má niekto skusenosť z položenim suchej podlahy na vodnè podlahovè kurenie
Potrebujem zistit rozdiel v cene popr.vaše skusenosti.musim mat pidlahu hotovú ešte v zime
majkoj
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
2434
2435
2436
2437
2438
…