O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zmena majiteľa kolaudačného rozhodnutia
Ahojte, mám otázku. S manželom sme kúpili dom a potrebovali sme ho čo najskorej skolaudovať, tak ko…
skorpik42
Pred 9 rokmi
11
Pozemok Chorvátsky Grob - Čierna Voda
Prosím vás neviete o nejakom pozemočku, možno aj takom ktorý nie je na inzerátoch?... Veľmi by …
arozaja
Pred 9 rokmi
1
Pristavba kotolne
dobry den prosim potreboval by som rady ako sopravne pristavit budovu k rod domu (kotolnu) pot…
m1stano
Pred 9 rokmi
20
Lučenec galéria obchodného centra - neplatiči
Prepáčte že vás na vianoce otravujem takouto témou .Ale aj oni chcú mať vianoce. Tak Vážení obča…
filipe1
Pred 9 rokmi
24
Kuchynsky obklad: kachlicky alebo hladka doska ?
Ahojte, co doporucujete na kuchynsky obklad ? vela ludi pise ze pouziva hladku dosku namiesto kachl…
slavoducar
Pred 9 rokmi
11
Bezova kozenkova sedacka
Ahojte rada by som sa spytala ci mate niekto doma moderne kozenkove bezove stolicky do kuchyne a ak…
milan209
Pred 9 rokmi
7
Zateplenie z vnutra?
ahoj..aky nazor mate na zeteplenie v znutra...ak ano..je lepsie pol.alebo skl.vatou? dakujem
pripad001
Pred 9 rokmi
4
Izolácia Dekwool 0,39
Zdravim. Ma niekto skusenosti s hore uvedenou izolaciou do stropu? Je to vyrobok dek tradu... je na…
robinho
Pred 9 rokmi
12
sponzor fóra
Vonkajsie rolety/zaluzie Z90
Prosim poradte firmu na vonkajsie rolety Z90 okolie NR, GA , TT a BA. Je najlepsie mat okna+ rolety…
psychx
Pred 9 rokmi
14
Ako vybaviť hypotéku na chatu?
Uvazujeme nad tym, ze by sme kupili peknu a zrekonstruovanu chatu, z ktorej by sa stal nas rodinny …
anita33333
Pred 9 rokmi
12
Vstavana skrina-Nitra
Dobry den, kde objednam peknu a nie drahu vstavanu skrinu? Som z Nitry.
dominika1004
Pred 9 rokmi
2
Realizacny projekt strechy vs. vykres krovu
Zdravim, chcem sa spytat ci na zrealizovanie strechy mi staci vykres krovu - podorys strechy ale…
megdesign
Pred 9 rokmi
11
Rekonštrukcia staršieho domu - poraďte
Prosím pomôžte mi, budem vďačná za každý návrh. Je to trojizbový domček, chceli sme štvor, či by bo…
leonardom
Pred 9 rokmi
1
2
56
Oplatí sa stavať ?
V prvom rade som úplný laik čo sa týka papierovačiek ohľadom stavby domu. Moja otázka je oplatí sa…
sissik
Pred 9 rokmi
1
2
46
Šikovný a precízny obkladačkár
Hľadám šikovného a precízneho obkladačkára na pokládku dlažby v celom dome a obkladačiek v kúpeľnia…
arkadius111
Pred 9 rokmi
1
Kade ťahať telekom a satelitné káble?
Kade a akym sposobom je najvhodnejsie tahat telekom a satelitne kable do NED zvonku, aby nevznikol…
chrobak7
Pred 9 rokmi
21
Dahu od Aphausu
http://www.aphaus.sk/projekty-domov/detail/dahu/ zaujal ma tento projekt za kolko si myslite …
jan45
Pred 9 rokmi
10
Firma L.K.T. s.r.o.- skusenosti.
Mate niekto skusenosti s firmou L.K.T. s.r.o.? Je to nejaky pan Kristian Toth, Borša 07632. Zareag…
juraj3
Pred 9 rokmi
1
Rozpočet Laguna 40 - Promiprojekt
Dobrý deň, staval niekto tento projekt?
pemo83
Pred 9 rokmi
1
Alarm v dome
zdravicko strechaci cchem sa opytat mam kable a vsetko pripravene na alarm v dome od jablotronu ale…
rastislav88
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Zhanam firmu na vyrovnanie podlah
Zdravim, potreboval by som vyrovnat podlahy v byte samonivelizacnou hmotou a zbrusenim niektoryc…
liero
Pred 9 rokmi
1
Aku podlahovku
Zdravim ,mam ponuku na dva druhy podlahovky ,no neviem ktory drhu podlahovky je lepši. Toto z ponui…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
10
Vycistenie bojlera Tatramat
Ahojte. Mam 200l bojler Tatramat (max 5 rokov stary). Kupil som ho s domom kedze pouzivame pomerne …
staronova
Pred 9 rokmi
5
Zhanam firmu na vyrovnanie podlah
Zdravim, potrebujem v byte vyrovnat podlahy samonivelizacnou hmotou a prebrusenim niektorych vyc…
liero
Pred 9 rokmi
1
Volba stavebnej firmy
Stavali niekomu z vas dom zo stranky domsnov.sk? Myslim firmu ci ste bolu spokojni. Alebo poradit n…
otoman
Pred 9 rokmi
2
Hľadám partiu/firmu na prestavbu rodinného domu LIPTOV ??
04/2016 chcem prerábat rodinný dom v Litp. Hradku. Prosim partiu ktora by vedela realizovat stavbu …
otoman
Pred 9 rokmi
3
Moze byt varna doska pri volnestojacej chladnicke
Ahojte, potrebujeme poradit pri planovani kuchyne. Na obrazku to nie je vidno, kedze je to len onli…
milan209
Pred 9 rokmi
5
Novostavba Punta v Bratislave
Zvažuje niekto kúpu bytu v tejto novostavbe? byty su sice lacné, ale zrejme vyhotovené ako holobyt …
pgs
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
12
13
370
Postup betónovania a zateplenia podlahy
Zdravím,prosím o radu.Chystám sa zrekonštruovat r.d cca 50 ročný.Obvodove mury su z kvádra 50cm hru…
ivan146
Pred 9 rokmi
9
Susenie anhydridu v zime
Mate niekto skusenosti so susenim anhydridu v tomto obdobi ? mame vlhkost podlahy cca 2% a nevieme …
pitt2701
Pred 9 rokmi
22
1
2
…
2432
2433
2434
2435
2436
…