O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
75m2 podlahovka - tepelne cerpadlo alebo elektrokotol?
Ahojte v dome (zastavana plocha 96m2) budeme kurit podlahovkou. plocha na ktorej bude podlahovka je…
matkoooo
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
89
Rozpočet na stavbu domu
Zdravím milí stavitelia, máme zaujem staviať, no zatiaľ sa mi len točí hlava. Určil som strop 180 0…
atlaska
Pred 9 rokmi
28
Koľko stoja prípojky na dom? Koľko stojí geodet ktorý zameria pozemok?
Ahojte chcem sa spýtať či viete koľko stoja prípojky na dom a geodet ktorý zameria pozemok. Kto vy…
michalkosice
Pred 9 rokmi
10
Urok 2,7%
Prosim Vas je to dobry urok pri postupnom cerpani na kupu starsieho domu plus prerobenie.Je to aj s…
murolive
Pred 9 rokmi
26
Samonosne schody
vie niekto odporucit firmu na vyrobu samonosnych schodov tu na vychode? Dakujem
marekrv
Pred 9 rokmi
2
Zapach Z kúpeľne?
Bývame V rodinom dome U 2 mesiace A Z hornej kupelne ide stále smrad čo mám robiť Prosím O nejakú r…
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Rozkladacie pohovky
Dobry den, mate niekto skusenost s rozkladacimi pohovkami z Ikea? Su vhodne na kazdodenne spanie? D…
lucinka0407
Pred 9 rokmi
8
Po oprave praskliny na SDK strope a následnom premaľovaní vyskočila páska von.
Ahojte mám menší problém , na SDK strope som mal prasklinu asi aj 2 roky nevadilo mi to nikto si to…
citizen555
Pred 9 rokmi
9
sponzor fóra
Zapojenie IKEA svietidla
Ahojte. Viete niekto poradit? Kupil som v IKEA 2 svietidla, kazde ma dva droty (L a N). Maju nahra…
martin1079
Pred 9 rokmi
4
Odporučíte firmu v BA, ktorá montuje klimatizácie?
Máme záujem o klimatizáciu do 3 izbového bytu, zháňame firmu, ktorá nám navrhne vhodný typ klimatiz…
klimer
Pred 9 rokmi
6
Aky bezdrotovy termostat pouzit ku kotlu na tuhe palivo
Mam kotol na tuhe palivo a chcel by k nemu pripojit termostat ktory vie ukazat rozne teploty do 100…
loksiklubos
Pred 9 rokmi
5
Sprchový kút a vanička - rozdielny rádius
Ahojte, prosím vás, myslíte, že bude veľký problém pri montáži, ak bude mať sprchový kút rádius 55 …
stowasser
Pred 9 rokmi
10
Prosim Vas daval niekto okna s ciernymi ramami ale aj vnutornymi listami take nieco ako na fotke?
Prosim Vas daval niekto okna s ciernymi ramami ale aj ciernymi vnutornymi listami take nieco ako na…
trustrk
Pred 9 rokmi
4
Právo prechodu
Máme vecné bremeno ako prístupovú cestu, notárka do zápisnice uviedla menovite mňa a manžela ako op…
kloc
Pred 9 rokmi
2
Thermolutz System NE/TE
Robil niekto takto podlahu? Zaujimaju ma mozne nevyhody okrem ceny. https://www.youtube.com/watch?…
majkoj
Pred 9 rokmi
5
Kde by ste dali komín a krb v projekte Premier 151 od Prodomu?
Original projektu krb nema. Prosim preto specialne tych, ktori tento dom stavali, alebo planuju sta…
duzu
Pred 9 rokmi
3
Zapojenie digestora
zdravim vás chcem sa spytať možem redukovať ruru z digestora zo 150 na 100 priemer .
flexo
Pred 9 rokmi
19
Uzka dlha kuchyna
ahojte v dome mame uzku dlhu kuchynu a chceli by sme to troska otvorit - spojit s obyvackou podla m…
michalhorvatovic
Pred 9 rokmi
1
Folia na eps
Zdravím, chcel by som sa spýtať či treba foliu ktorá sa dává na vrch eps pri zateplení podlahy neak…
stowasser
Pred 9 rokmi
7
Koľko približne stojí konzolové schodisko?
Ahojte, zaujímalo by ma, čo približne vyjde také moderné konzolové schodisko so sklenenou výplňou z…
martinmatko
Pred 9 rokmi
3
Susicka na pradlo hlbka 40 cm
Vie mi niekto poradit, ci existuje susicka na pradlo s hlbkou 40 cm? Nedari sa mi nic take najst na…
lubinkag.
Pred 9 rokmi
3
Dub sonoma vs. dub silver - hodia sa k sebeee?
ahojte hodi sa podla vasho nazoru k sebe farba podlahy dub silver a skrine dub sonoma? dikyyyy
papayaaaa
Pred 9 rokmi
6
Zmena dispozicie bytu
Dobry den. Mate prosim niekto skusenost so zmenou dispozicie, prip. prerobenim 3 izboveho bytu na 4…
zuzca30
Pred 9 rokmi
9
Komín bez vyústenia
Je možné postaviť komín (skladačkového typu) bez toho, aby sa urobilo vyústenie na spotrebič? Keď s…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
13
Darovacia zmluva podielu rodinného domu
Chcel by som prepísať polovicu chalupy mojej manželke prostredníctvom darovacej zmluvy. Potreboval …
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Piemme Valentino Nero - skusenosti?
Ma niekto skusnost s touto dlazbou? Myslim z hladiska udrzby a pod. Velmi sa mi paci, foto nizsie, …
catscan
Pred 9 rokmi
2
Kto robí rekonštrukcie bytových jadier v BB?
Zdravim, chcela by som vas poprosit o nejake kontakty na firmy pripadne niekoho, kto preraba bytove…
marecekk2
Pred 9 rokmi
8
Dokončenie hrubej stavby
Hľadám partiu stavebníkov na dokončenie hrubej stavby (vytiahnutie múrov+krov a strecha). Základov…
tvojaritka
Pred 9 rokmi
8
Prva stavebna sporitelna - uver na vynimku
Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenost so ziadanim a následným schvalenim uveru v pss na výnimku. …
muniv
Pred 9 rokmi
3
Eternitová strecha
Potreboval by som dobrú a lacnú firmu na likvidáciu eternitovej strechy.Má niekto skúsenosti z tejt…
technik007
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
2430
2431
2432
2433
2434
…