Aky bezdrotovy termostat pouzit ku kotlu na tuhe palivo

Mam kotol na tuhe palivo a chcel by k nemu pripojit termostat ktory vie ukazat rozne teploty do 100stupnov pripadne tlak kotla na pripojne cidla . Aby si vedel pozriet v obyvacke udaje o kotly viem ze ich je kopu len si neviem vybrat ktory by bol vhodny ku kotlu na tuhe palivo kedze vacsina je na plynove kotle.
Odpovedať
Profilova fotka
@loksiklubos s bezdrôtovým termostatom,ktorý by ukazoval teplotu a tlak som sa ešte nestretol. Tada v ,,domácom" prevedení. Riešil som niečo podobné,ale to bolo cez riadiacu nadradenú reguláciu a to bolo o iných financiách
Odpovedať
@loksiklubos Ideálne by to bolo, keby to mohlo sledovať naraz, alebo prepínaním teplotu kotla, AN a spalín s presnosťou desatiny stupňa.
Odpovedať
@loksiklubos Ináč, ja som to chcel riešiť nejakým USB prepínačom a náhradným displejom, ktorý by bol prepojený káblom z obývačky do kotolne. Keď som sa ale informoval u výrobcu tak mi to zamietol s tým, že to neutiahne. Tak asi neostáva nič iné len to risknúť. Stálo by to tak asi 150 €, ale keby to vyšlo, tak by sa to aj oplatilo.
Odpovedať
Hlavne sa mi jedna skor o tu teplotu len neviem ci daky vie zobrazit aj na display takuto teplotu lebo niektore ide max 70st. a tak
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?