Novostavba Punta v Bratislave

Zvažuje niekto kúpu bytu v tejto novostavbe? byty su sice lacné, ale zrejme vyhotovené ako holobyt - viď popis štandardu. www.najlacnejsiebyty.sk Chcela by som vedieť, či má niekto bližšie info ;-)
Odpovedať
1
2
13
Tak ako si pisala. Su to holobyty. Nie je tam ani plyn a parkovanie.. mali sme to v hladaciku, ale nakoniec sme nasli nieco ine. A ked chodim okolo moc rychlo to nerastie...
Odpovedať
Ano su to holobyty...Parkovacie miesto sa da kupit...Ale tiez by ma zaujimali niekoho skusenosti...Stavba sa pomaly dokoncuje ale byty sa moc aj napriek priaznivym cenam nepredavaju.
Odpovedať
aj mna by zaujimali skusenosti, ta nizka cena a nezaujem su podla mna dane tou lokalitou...
Odpovedať
vssak kto by aj chcel byvat v trojuholniku :) polka bytov na poschodi ma sikme steny. Prisposobovat nabytok tomu nie je stastna vec.
Odpovedať
No neviem mne sa prave napr. tie 4izbaky co sa tyka dispozicie celkom pacia....a prave preto ma trochu zaraza ten nezaujem, lebo aj ta lokalita nie je podla mna az taka zla...
Odpovedať
@kukinarstvo mne sa paci ten horny 3-izbak s terasou. je este volny, cenu neuvadzaju. ale zrejme sa informujem a podam spravu dalej ;-)
Odpovedať
@manilla Zajtra od 9 do 10:30 je den otvorenych dveri...ale neviem ci je to pre vas zaujimave kedze vrchne byty nie su este postavene...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som si tam byt nekupovala, jednak nemam vztah ku Vrakuni a nechcela by som tam byvat a druha vec je, ze tato novostavba stoji hned pri hl.ceste oproti benzinovej pumpe, za ktorou je zeleznica, polohu ma dost nestastnu a nedivim sa ze nepredavaju parkovacie miesta, lebo tam ziadne nie su - tam v okoli je obrovsky problem zaparkovat uz teraz, nie to ked tam budu byvat este ludia v tejto novostavbe :-( a hlavne tie prace vobec nepostupuju, pride mi to, akoby najprv chceli zozbierat peniaze, aby tam vobec spravili fasadu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla neviem či he to ešte aktuálne ale ja by som nekupovala od tejto firmy ani papierové vreckovky.kúpili sme byt v ich predchádzajúcom projekte.kolaudácia bola katastrofa nakoniec to skolaudovali ale dlho to vyzeralo že nebudeme mať ani byt ani peniaze.ked sme si mysleli že už bude všetko ok tak sme sa mýlili.byt sme kupovali od sro-čky ktorú ale po predaji zrušili takže reálne reklamácie nemáme komu adresovať.my máme byt bez problémov ale niektorí susedia s tým mali celkom slušné problémy.čiže je jedno že byty sú ešte v záruke všetko museli riešiť na vlastné náklady.
Odpovedať
@jjimmy plyn v ba vo vacsine novostavbach nerobia. lokalita: https://maps.google.com/maps/ms?msa=0... mne by najviac vadila ta benzinka, ktora je hned vedla (koli ktorej by som to nekupoval) a este hluk z lietadiel od letiska. kolaj tak ani nevadi, nie je najblizsie. ceny su zaujimave, ale ak je to holobyt (bez standardu) ako spominate, tak cennik je bezny na vrakunu. staci pozriet inzerciu.
Odpovedať
Od greefingroup nic nekupovat. Dalsia typicka firma co narobi kopec sro na predaj a ked predaju sro sa zrusia a pripadne reklamacie si nieje kde uplatnit + kopec klamstiev zo strany tejto "skupiny".
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
S priatelkou planujeme kupit byt v PUNTE. Vase prispevky som si precital. Ohladne parkovania to nie je pravda. Vrakuna ma vo vseobecnosti problem s parkovanim ale nie na tomto mieste, kde stavaju PUNTU. Ohladne vzniku spolocnosti a stylu podnikania spolocnosti GREEFINGROUP to tiez nie je pravda. Preveril som si spolocnost a zatial si plni vsetky svoje zavazky. Problem kazdopadne moze nastat, takze obozretny treba byt. Co ma viac nepotesuje je textacia zmluvy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zdravííím, my sme si s priateľom byt v Punte kupili. Komunikacia s developerom bola fajn, zmluva sa nam sice tiez velmi nepacila, ale co sa dalo, tak sa pomenilo, prip. malinko prisposobilo. Okolie vyzera byt fajn. Kamarati ktori vo Vrakuni byvaju dlhe roky, nam toto miesto vrelo odporucali. Tak uvidime..uz len aby bola kolaudacia! Okrem toho, ak niekto tvrdi že najhorsie na tom su tie šikme steny, tak my sme sa ten byt rozhodli kupit prave kvoli tym stenam a celkovo podorysu…je to konecne nieco vynimocne, nieco ine, nie typicky obdlznikovy nudny byt :)
Odpovedať
@nikkkis Tak to budeme susedia...:) A co sa tyka lokality a podorysu bytu tak plne suhlasim... ;-)
Odpovedať
@kukinarstvo ;-) 8-) :-D super! boli sme sa tam včera pozrieť..začali zatepľovať, ale to vnútro stále nič moc :-|
Odpovedať
Ahojte, chceme s priateľkou tiež kúpiť v tejto novostavbe 2 izbový byt. Boli sme sa tam pozrieť a vyzerá to dobre ale do konca októbra to určite nebude , možno tak december skorej . Je to novostavba ktorá už stojí takže nemusím dávať peniaze dopredu za niečo, čo ešte ani nemá základy. Ideme cez hypotéku tak si myslím že by to malo byť ok, hádam si banka len tak peniaze nedá. Ja ešte zmluvu nemám no tiež ju dám radšej skontrolovať .
Odpovedať
@skardelo Ahoj, cez aku banku ides?
Odpovedať
Ideme cez VUB. A aké je tam presne to financovanie?
Odpovedať
No vyzerá to že už sa dosť predalo aj rezervovalo tých bytov
Odpovedať
My sme zaplatili rezervačný poplatok na 1 izbový byt v Punte ešte v marci, na základe zmluvy nám byt mali odovzdať do konca júla, no zatiaľ nič. Vraj do konca októbra prebehne kolaudácia, a byty odovzdajú/na vine vraj počasie?!/, ale neviem neviem, či dovtedy sa všetko stihne... Podla nás reálnejší je december... Budúci týždeň sa ideme pozrieť , v akom stave sa nachádzajú byty, spoločné priestory atď. Cca polovica bytov je predaných... Dlho sme hladali byt, a z hladiska ceny-novostavba-lokalita-veľkosť bytu-MHD a trolejbusová zastavka-občianská vybavenosť---- nám tento projekt vyšiel ako víťaz... Text zmluvy sa nám tiež nepozdával, ale čo sme chceli , na základe vzájomnej dohody, nám zapracovali do zmluvy. Pracujú na stavbe každý deň, už zatepluju. Tak už len čakáme, kedy dostaneme kluč od bytu, a môžme začať s obkladaním...
Odpovedať
Profilova fotka
tych novostavieb je uz nejako moc v BA.. nemyslite?
Odpovedať
@scharny kde je dopyt, bude aj ponuka. myslim ze im staci predat 1/2 bytov aby mali pokryte naklady....
Odpovedať
Bol som tam dnes a už vylievajú podlahy a pýtal som sa na termín dokončenia a plán je november
Odpovedať
No a kupujeme aj mi 2- izbový tak som zvedavý kedy možem ísť robiť štandard . Pozdravujem nových susedov :-)
Odpovedať
no chodim kazdy den okolo,ked vozim syna do skoly.....teraz po lete sa nejako rozbehli,aj zateplovat uz zacali, tusim na jednej strane to uz ma z casti aj farbu.....nepozerala som podorysy mensich bytov,pozerala som 4 izbak....a ten sa ako tak dal,ale mohlo to byt ovela lepsie....najlepsie na tom bol 4 izbak na najvyssom poschoid.....ale ten mi rychlo predali......tak pase :)
Odpovedať
Ahojte, neviete niekto prečo sa zmenil hlavný predajca bytov v Punte a pán Macák odstupil ?
Odpovedať
Teraz je tam nejaký pán Gazda z Allservice ktorý to má nastarosti.
Odpovedať
Najnovšie info z Punty….dnes sa začína kolaudačné konanie :) Včera už vylievali asfalt na parkovisku :) takže už sa to hádam blíži k úspešnému koncu :)
Odpovedať
Idem si kupovať v tejto novostavbe byt. Môžte mi napísať aké nedostatky sú v zmluve? Na čo si mám dať pozor, prípadne, čo si dať do zmluvy doplniť, aby to bolo pre mňa v poriadku? Ešte som nikdy neriešila zmluvu tohto typu.
Odpovedať
kupil tam niekto 4 izbovy?
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?