Dahu od Aphausu

http://www.aphaus.sk/projekty-domov/d... zaujal ma tento projekt za kolko si myslite by dokazala firma dany dom postavit? v standarde ... ziadne luxusne veci, ani obklady, vsetko pekny standard v rozumnej cene. myslim, ze tie ceny u nich spomenute su dost nadhodnotene. Ked ma niekto chut, teda nejaka firma, partia, mozete do spravy mi dat pribliznu ponuku.
Odpovedať
Ziaden nazor ?
Odpovedať
Profilova fotka
ja to stale pocitam tak laicky..prizemny 1000 eur na m2 a poschodovy 1100m2...cize v tvojom pripade okolo 130-140 tisic....ale zalazi na vela faktoroch....no pod 130 tisic sa tazko dostanes...si myslim. len moj nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin153 odkiaľ ste prišli k záveru 1000/1100? Horné podlažie nepotrebuje ani základy ani strechu. A 1000€za m2 to je už slušný štandard., v košicoch si myslím že aj 800 je dosť. Nie každý stavia dom v parku.
Odpovedať
@jan45 vdaka ...proste nechcem nic extra, len pekne slusne byvanie, potom by aj slo za tych 110 resp 120 uz postavit pekny dom, verim.
Odpovedať
Profilova fotka
@nesske nevyjadrujem sa k riešeniu domov, ale, tento dom je veľmi pekný, keby som ho staval v grécku, beriem, do našich podmienok je nevhodný, prevádzkovo náročný. Tu sa varianta 800 nedá uplatniť. Len základná pripomienka: aj najkvalitnejšie zasklenie má 5x väčšie tepelné straty ako okolité steny, porovnajte si jednotlivé plochy, darmo zateplíte strop a podlahu keď máte diery v stenách.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 to len tak, chcel nazor tak som dal :) ja nehovorim, ze to tak je. a osobne stale pocitam s horsim a dufam v lepsie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 preco je drahsie poschodovy tiez neviem. vychadzal som od tohto http://www.korekt-stav.sk/index.php/k... na spodku strany je porovnanie bugalowu a poschodoveho co robia...tam maju za bungalow 600-700 ma m2 a poschodovy 800-900 za m2....tak som troska presvihol...sa mi jednoduchsie pocita x 10 ako x 6 :-D :-D :-D
Odpovedať
@jan45 ked to postavis dobre, nemuselo by to byt zle, si myslim. predpokladaná spotreba energie**: 20,92 (kWh/m2.rok) predpokladané náklady na energiu: 309,63 €/rok - to su velke cisla ? nemam prehlad, ale 309e za rok na energie mi pripada dobre cislo, ale mozno som vedla. nalavo vedla obyvacky je spalna, z nej urcite by ziadne velke okna nesli na terasu, pre mna zbytocne ... toho skla by tam bolo menej ...
Odpovedať
Profilova fotka
@nesske presne tak som to myslel
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?