Lučenec galéria obchodného centra - neplatiči

Profilova fotka
Prepáčte že vás na vianoce otravujem takouto témou .Ale aj oni chcú mať vianoce. Tak Vážení občania chcem Vás informovať, ako prebieha kauza, že ja Peter Sihelský a ďalší 10-ti montéri nedostali ani 1 euro výplatu v decembri napriek tomu, že sme makali posledne aj v noci, aby sa všetko stihlo. Firma, ktorá nás mala vyplatiť povedala, že až 15.1 a že ešte strhnú za odcudzený materiál, za ktorý sme neboli zodpovední! Urobil som všetko čo sa dalo, ale všetci to mali na háku a tak som dnes šiel do toho obchodného centra v Lučenci a rozdal som oznamy, že od 27.12.2015 dôjde k vypnutiu stavby od elektrickej energie! Všetci koncesionári to brali v pohode okrem Billa., Tí skoro zinfarktovali. Len managéri. Zamestnanci to brali v pohode. Ale odrazu pribehol ku mne jeden, že to nemôžem rozdávať a pod. Ja som rozdával ďalej, ale už ma chcel chytiť za ruku. Len som mu povedal, že ak sa ma dotkne, tak ho rozoberiem ako LEGO. Hneď volal SBS, ale aj tomu som dohovoril a tak volali štátnu políciu. Aj tej som dohovoril, boli slušní a profesionálni, ale na žiadosť managerika, že musím opustiť obchodné centrum a že majiteľ sa rozhodol mi udeliť zákaz vstupu do obchodného centra Galéria Lučenec. Normálne mi je to smiešne. Zapojil som minimálne 40 percent všetkých rozvádzačov a dokonca sa mi vyhrážalli, že ak nebudem robiť aj nočné, tak mi pozastavia faktúru!!! A čo som urobil?! Ťahal nočné a čo spravili?! Aj tak pozastavili faktúru!!! Prosím všetkých živnostníkov a tých, ktorí so mnou súhlasia, aby prišli ma/nás podporiť v nedeľu 27.12.2015 na slávnostné vypnutie stavby. Živnostníci! : Teraz nejde len o moje peniaze a peniaze 10-tich montérov! Tu ide o to, aby žiadna firma na Slovensku toto nemohla urobiť žiadnemu človeku!!! Keď nás neochraňuje zákon, tak sa musíme ochrániť sami!!! Prosím všetkých kto so mnou súhlasí, ale aj tých čo nie, aby prišli 27.12.2015 o 12:00 na obed do Lučenca pred obchodné centrum Galéria Lučenec na námestí a spolu im ukázali, že občan, robotník, živnostník nie je ich sluha, ani otrok, aby robil pre nich luxus zadarmo a nemal čo dať ani svojim deťom na Vianoce do úst!!! Takže kto môžete, prineste si čo treba. Budú informované aj médiá, polícia, proste bude veselo. Prosím, kto môžete zdieľajte!!! Aj Vy, čo to obchodné centrum tam nechcete ani mať!!! Pekné a veselé vianoce všetkým dobrým ľuďom.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton Je to smutné, že v tomto štáte sa živnostník takýmto spôsobom musí domáhať svojich poctivo nie zarobených, ale dokonca vydretých peňazí. Žiaľ, podporiť osobne prísť nemôžem, ale budem Tebe a všetkým takto okradnutým spolupracovníkom držať palce, aby ste sa čo najskôr mohli pozrieť na zarobené peniaze a Tvoj príspevok rozpošlem svojim známym. Okrem toho Ti samozrejme prajem šťastné a pokojné vianočné sviatky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 Ja som tam nebol ja to len zdielam.Ak by som aj mal niekedy ísť do Lučenca nakupovať tak určite nie do tohto centra.Podobne bojkotujem všetky výrobky od Kórejských výrobcov ktorý zabudly zaplatiť stavebným firmám budujúcim KIU a Hyundai.
Odpovedať
A hlavne netreba zabudnut ist volit zase stranu,ktora podporuje,pomaha a chrani zlodejov,okradacov a inych zmetkov v tejto republike.Stastne a vesele.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton Tak potom som to zle pochopil. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kuracinarez Presne, ako včera v správach, keď hovorili o sieti nemocníc PENTY, kde sa napriek zákonu, ktorý vyberanie poplatkov u lekárov zakazuje poplatky vyberajú a ani len pokutu nedostali. Dúfam, že zase všetci ako teľce pôjdu voliť hranola... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 pokutu nedostali ale eurofondy ano, kdezto statne nemocnice nie, ale sudruh v tom problem nevidi...
Odpovedať
@mesarosanton hmm smutne drzim palce
Odpovedať
Máš recht. Držím palce. Lučenec je síce pre mňa dosť od ruky, no napíš ako to nakoniec dopadlo. S podobnými developermi-darebákmi som mal tú česť sa v živote stretnúť aj ja. Drahé autá, domy, chaty, akváriá s morskou vodou, jachty a nemá na zaplatenie poctivo odvedenej práce. Ja som to po rokoch síce predýchal, no verím, že sa raz nájde človek, ktorý začne týchto lumenov rozoberať na súčiastky.
Odpovedať
@jamk1 Pokuty pre zralokov sa dnes nenosia.Tolko kauz ostalo nepresetrenych.Ved kazdy sektor riadi jedna strana.Kontrolne organy jednej strany.Sa nam smeju do oci,ako okato dokazu kradnut.A potom jasne ze drobni podnikatelia a zivnostnici nevidia peniaze za svoju pracu,ked je tam este nad nimi tolko subjektov,co sa chcu obohatit.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj A to som si ja blbec myslel, že už nič horšie, ako socializmus nás nemôže postihnúť... :-D :-D :-D
Odpovedať
Aj minister sa minule skeril do kamery,ked prestrihoval pasku pri otvoreni noveho useku cesty,ked do neho hodil isty pan vajce.Ze vraj to patri k predvolebnej kampani.Keby ti ludia videli svoje odrobene peniaze,nemuseli vajcia hadzat.
Odpovedať
Profilova fotka
Štát kde najväčí úžerník je prezidentom a najväčšia gorila premiérom dal tento rok dotáciu Babišovmu Agrofertu 58 miliónov eur tj 1,7 miliardy SKK len v tomto roku na jednu zlodejinu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mesarosanton Ja som to už dávno hovoril... nie hradné garáže, ale šibenice mali pod hradom stavať. :-)
Odpovedať
@mesarosanton A cim bol prezident uzernikom?
Odpovedať
je mi luto, zial tejto akcie sa zucastnit nezucastnim nakolko sa poznam a kedze by som spravodlivost vzal do vlastnych ruk tak by som skoncil s putami na rukach a pravdepodobne by som musel absolvovat noc v "interhoteli" za vase peniaze...
Odpovedať
@kuracinarez QUATRO a TRIANGEL Ti nieco hovori? to je Kiskove, res. bolo ... staci tak, ci aj detaily treba?
Odpovedať
@livarno No hej daj detaily co je na tom uzera, cakam. Tieto spolocnosti stale funguju, uzera je trestna myslim ze by nepodnikali keby robili uzeru. Za celu kampan nasli velke hovno keby mali aspon jeden priklad hned by ho vytiahli tak sa uvedom.
Odpovedať
@livarno No z triangla som kedysi nakupoval spotrebice a aj moja rodina.Pokial viem,zo zaciatku fungovali bez navysovania.Neviem ako to bolo neskor.Napr.kupil som tv ktory stal vsade v predajniach 17000sk a za tolko som ho kupil aj z triangla,dal som akontaciu 30% a zbytok sa mi bez navysenia rozlozilo do 12 splatok.Bolo to pre ludi vyhodne.Kolko by ta to stalo,ak by si chcel vtedy poziciat od banky?Ako funguju dnes banky a leasing bez navysenia?Ved kazdy si mohol vybrat ci chce nieco na splatky,alebo to je az take nevyhodne.
Odpovedať
@livarno Prezident pred volbami hovoril,ze spolocnosti uz davnejsie predal myslim VUB.Myslis zeby taketo spolocnosti niekto kupoval,keby boli podvodnicke,uzernicke a neviem ake?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mesarosanton dlho sa tu nic nenapisalo tak ako sa Vam podarilo jednanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@filipe1 To nebol môj problém .Len som upzornil na problém niekoho iného.
Odpovedať
@mesarosanton aha ....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?