Aquatic WH V 80 CP

Nazdar.... Ma niekto tuto teplovodnu krbovu vlozku? Ak ano, co na nu poviete? Spokojnost, či? My na nu planujeme napojit cca 65m2 podlahoveho kurenia, 4 radiátory a 200l bojler na TUV.
Odpovedať
Profilova fotka
@glico - daj si vyhladat klucove slovo "BEF" a precitaj si tu "nareky" na vyrobcu BEF a uvidis sam :). Ja osobne by som sa prevedeniu s rohovym sklom vyhol - ucinnost takejto vlozky zdaleka nie je udavanych 84%. Dalsia vec je kombinacia podlahovka/radiatory + TUV vsetko pripojene na teplovodnu vlozku, uz komplikovanejsie ste to vymysliet asi nemohli. Do dokonalosti regulacie uz chyba len veterna turbina, fuzny reaktor na zahrade a skrecok, co toci dynamo :). Odhadujem cenu tohto "vykurovacieho systemu na baze kartuzianskeho sucinu" na aspon 7000e. Vykurovanie sa navrhuje podla TZB projektu a podla tepelnej straty objektu. Tym treba zacat a uviest tepelnu stratu objektu a prepocitat naklady pre jednotlive varianty (investicne aj prevadzkove). Zakladne pravidla su: dobry projekt a jednoduchost (keep it simple). Ak tomu nerozumies (co zjavne nie, kedze miesate dokopy systemy s roznymi teplotnymi spadmi), tak obetujte 200e na projekt TZB,ktory Vam to prepocita a vyhodnoti jednotlive varianty. Kurenar to samozrejme byt nemusi, nakolko jemu je v podstate jedno co za "mackopsa" si vymyslite, kedze si to aj zaplatite. PS: teplovodnu vlozku budete asi v obyvacke - zrataj si, aj kolko kg dreva tam budes musiet denne nanosit, niekde ho skladovat + pochvala od manzelky, ze si zacmudil a zadymil pol domu (pri BEF 100% zarucene). Ak trvas na tepl.krbovej vlozke, tak napis @reward, urcite ti rad poradi, naceni a vytvori daco, co aj bude fungovat, ale BEF to 100% nebude :)
Odpovedať
@glico87 ahoj mam ju doma ale este len hladam niekoho ns montaz :) mne sa pacila vzhladovo a teraz je v ponuke novinka whv80cp stoji o 300eur viac ale da sa vybavit 10percent zlava! V jednej predajni a dovoz zdarma.ked dechtuje to nieje vraj vinou vlozky ale zapojenia tak zavolaj priamo do beef a tam ti odporucia dobreho kurenara;)
Odpovedať
@glico87 ale je dost velka ja mam 120m2 a vraj som mal kupit tu whv60cp tak neviem ci nieje pre teba velka aby si sa tam neupiekol ked zakuris:))
Odpovedať
Ok. Dik... ja som ju uz objednal a tak isto sa mi pacila dizajnom a vlastnostqmi. Tak uvidime. Kupil si k nej aj ten obostavovaci ramik? Mne jeden predajca kazal ze ho treba druhy nie tak teraz neviem
Odpovedať
@glico87 ahoj mas ten obostavovavi ramik?? Co to je a kolko to stoji?
Odpovedať
@blister333 nie zatial nemam. Je to take nieco ako preklad nad sklo pre obostvbu, ale jeden predajca mi kazal ze to nie je nutne ze sa da obostavba robit aj bez toho tak napokoju zatial. Stoji 80€ +posta... A co ty ju chces vymenit? Ze je silna? To ako si na to prisiel? Ja mam tiez cca 120m2 vsade podlahovka a nebojim sa toho, skor naopak... Ja ju chcem napojit na 500l akumulacku. Chcel som 1000L ale kurenar vravel ze na taky objem vody tabulky udavaju az 22kw a tato ma 10kw do vody, tak ze dufam ze to bude pohoda. A tych 8kw do vzduchu... spravim prieduch do najvzdialenejsích izieb a vyriesene.... Uvidime. toto je plan, ci uspeje ukaze cas... Tak ze ty ju nakoniec menis?
Odpovedať
@glico87 nie neuspel som nevymenia nic.a na mail neodpisuju taka to je firma uz lutujem ze som nieco od nich kupoval.ja som chcel kurit vzduchom a napojit len 3radiatore a vodu na sprchovanie.podlahovku som nechcel lebo nechcem aby mi lietal prach po celom dome.uvidim co mi kurenar povie aku sumu za to dam nakolko musim tahat trubky povalou a rozmiesnit tu vodu niekam nakolko 1000litrovu nadrz nem a m kam dat.skusim ju predat pod cenu mozno sa niekto najde komu bude pasovat.a ty mas uz tu najnovsiu best aquatic ta moja mala cennikovu cenu okolo 3680eur.
Odpovedať
Vidis, ta nekupil by som ju od teba keby som bol vedel skor... no skoda... tak vla stastia...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?