Inžinirske siete a prístupová cesta

chcem sa opýtať, či mi vie niekto poradiť .... k domu nemám ešte prístupovú cestu úplne doriešenú, zataiľ mam len 1,7m na šírku, daju mi stavebne povolenie, povolia mi tahať inžinierske siete aj ked mam taku uzku cestu , aj ked z druhej strany pozemku od hory je polna cesta. zda sa mi že som nikde čitala že musim mať namenej 3m siroku cestu aby som mohla niečo riešit. Za každu radu vopred dakujem a trapnéééééé komentare si prosím nechajte pre seba
Odpovedať
moj pripad je ze mi na SU povedali ze musim musim mat 3,5m sirku cesty . Hasici sa vyjadrili kladne ale dopravny inspektorat mi ledva povolil 4,5m a to chceli 5,5 + chodnik. Dom staviam na zahrade cca 80m od hlavnej komunikacie. tiez mam pristup od zadu po polnej ale to ich vobec nezaujimalo. SU Trnava.
Odpovedať
a pre koho chceli ten chodnik ? toto je velmi zaujimave :) DI neriesi vlastne cesty, chatraju ale po ludoch chcu pomaly dialnice, no ne..
Odpovedať
Ja som mal tiez kedysi na ruke pozemok, ktory mal 2,8m siroku pristupovu cestu a ked som zistoval na stavebnom urade moznost stavby, tak ma poslali do ...., povedali minimalne 3,5m. Pozemok som samozrejme nekupil, kedze tam nebola moznost na rozsirenie, doteraz tam nic nestoji.
Odpovedať
Choď na váš stavebný úrad. Tam ti všetko zodpovedajú.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?