Digestor ,Uchyt ostrovcekoveho digestora ???

Zdravim Vas, chcem sa vas opytat ci je tento sposob uchytenia ostovcekoveho digestora v poriadku a ci je bezpecny ? Hruba 2cm osb doska je uchytena ôsmymi samorezkami vo dvoch tramoch, a ako je na fotke znazornene taktiez su aj cez tie tramy a nasledne cez osb dosku pretiahnutae 2 retaze ktora jedna z nich udrzi vahu 80 kg. Udrzi podla vas toto osadenie 32 kg digestor?
Odpovedať
@chmelko Aká hrubá izolácia tam je ?? Hore je betónová platňa ??
Odpovedať
Izolaciu ktoru je vidno tak to je 30 cm hribkaa nad nou je uz povala pod tou osb doskou je dalsia izolacia tusim ze 20 a nasledne bude sadrokarton . Beton tam nieje..
Odpovedať
Teraz to vyzera takto....nad plech pojde uz len sadrokarton
Odpovedať
@chmelko Chápem. Skôr nechápem ako chceš digestor zavesiť. To bude visieť na tej reťazi ? Ja osobne by som to riešil závitovými tyčami.
Odpovedať
@chmelko V podstate najslabším článkom je tam tá osb doska ale pokiaľ si pod tyče dal nejaké veľké podložky tak sa nemáš čoho báť. Pokiaľ sú tyče len cez osb dosku tak tá reťaz tam je zbytočná lebo ak by povolili tyče (čo si nemyslím)tak tá reťaz to nezachráni pokiaľ si to nespojil nejak aj s reťazou.
Odpovedať
Maros505. Nie nie Maros ten digestor bude na zavitovych tyciach ta posledna fotka je zle vyhotovena. Ale proste z tej osb dosky idu 4 zavitove tyce a na tie zavitove tyce sa nasadi podstavec z digestora ktory je.na fotke ten podstavec sa pripenvi o sadrokarton a tym sa moze nainstalovat cely digestor
Odpovedať
Samozrejme dal som tam aj podlozky a to nad zavitove tyce cize nad osb dosku a aj pod osb dosku cize ta zavitova tyc je upevnena z vrchnej aj spodnej strany osb dosky...a podlozky som tam dal poriadne..
Odpovedať
Maros505 taketo podlozky som tma dal zavitova tyc je 10 velkost a dal som tam jednu velku nato malu podlozku a nato matku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?