Info o zalievani podlahy v dome - garaz,

zdravim chcem sa informovat, prosim o rady, chcel by som dokoncit garaz, ktora je bez brany, pretoze potrebujem naprv dokoncit podlahu, potrebujem spravit poter, ako finalny produkt, je to mozne pri tomto pocasi, , pripadne ak viete poradit firmu z okolia hc,tt,nr budem vdacny
Odpovedať
@duronsan v decembri maju mrazy povolit, ale aj tak bude treba zadebnit
Odpovedať
@duronsan Prosím ťa aj ja budem riešiť takýto problém. Treba pred osadením GB mať už spravený poter v garáži? Garáž máš súčasťou domu? Ak áno dávaš izoláciu dopodlahy? A akú dávaš? Dík
Odpovedať
Davam iba tekutu hydro a branunebudem mat kedze mam drevenicu a az ked bude podlaha mozem dorezat otvor ako mabyt
Odpovedať
@kajo873 Brana moze byt predtym aj potom, izolacia ak to mas v dome pripadne to budes vykurovat tak asi hej - aku a ako si nastuduj spominalo sa to tu, ale ak stoji volne bez kurenia nie, zo zeme ide teplo.
Odpovedať
@sysell No garáž je v suteréne súčasťou domu. V projekte je tam 6cm izolácie - styrodur. Ale pár "odborníkov" v mojom okolí vraví že sa mi to bude pod autom prepadať že to je sprostosť dávať pod auto a hlavne že to je suterén. Budem tam mať radiátor kvoli temperovaniu. Tak ako v celom suteréne. Tak teraz neviem či dať či nedať tú izoláciu.
Odpovedať
@kajo873 Ludai davaju aj podlahove ... Prepadat by sa to nemalo je to obrovska plocha a ked zratas tu silu posobiacu na povedzme 1 cm2 je to malo, vsak drz sa prejektu hadam to nerobili uplny tupci, aky hruby je poter?
Odpovedať
@sysell 7cm s kari sieťou 150x150 fi8. Osobne si myslím že to musí vydržať. Ešte rozmýšľam ako spravím spád do žľabu ktorý chcem pri vchode do garáže. Asi to spravím štýlom že dám izoláciu 6-4-2cm aby sa tím spravil spád. A keď sa dá poter tak aby kopíroval tú izoláciu.
Odpovedať
@kajo873 Asi nieee, 6,4,2 to uz ani nemusis davat, vsak spad je malinky na dlzke garaze kolko 1-2 cm max? nechaj tam tych 6 vsade. Do sikma to musia spravit oni vsak beton je riedky to neni doska ze polozis na sikmu izolacie a je sikmo.
Odpovedať
@kajo873 ahoj,j a to budem robit podobne, este dam aj podlahovku..... tu kari siet nadvihnes? aby podtiekol poter?
Odpovedať
@monterey Kari treba trošku podložiť, ja neviem 1-2 cm.. ale mala by byť v spodnej časti betonu tak sa prenášajú sily.. ak by si ju dal hore tam nebude mať až taký význam..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?