Projekt na rekonstrukciu bytu

Profilova fotka
Ahoj, checem prestavat byt, avsak rad by som predtym videl nejaky projekt pretoze neviem kam presne dat kuchynu (tzn navrhnut rozvody voda...) a obyvacku (vymerat a pekne navrhnut) a budem pripajat jednu izbu z druheho bytu do toho povodneho. Moja otazka znie kolko taky projekt vyjde a ci poznate niekoho sikovneho v ramci Bratisalvy
Odpovedať
Toto je najlepsie konzultovat priamo s ludmi z fachu, nie podla seba a navrhov. Napriklad ten, co ti bude robit kuchynsku linku, rovno navrhne rozlozenie siete, podla rozostavenia spotrebicov. Pri kupelni je najlepsie podla stupaciek, ze co kade ide a tak to rozvrhnut, tiez poradia majstri, co to bude robit.
Odpovedať
Profilova fotka
@maciakba Ak by ste mal záujem viem Vám ponúknuť moje služby architekta a interiérového dizajnéra. DISPOZIČNÝ NÁVRH A VIZUALIZÁCIE - budete mať detailnú predstavu Vášho budúceho priestoru UŠETRÍTE FINANCIE - vďaka prehľadnému projektu s budúcimi výmerami PRESNÉ CENOVÉ PONUKY - ktoré vedia vďaka projektu vypracovať aj remeselníci či stolár / kuchyňa, nábytok / Cena projektu individuálna - záleží od veľkosti riešeného priestoru a predstáv budúceho majiteľa. Ak by ste mal záujem, len mi napíšte správu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?