O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Tapeta za posteľ...
Ahojte máte niekto nápad akú tapetu zvoliť za túto posteľ? Všetky steny budú biele a za posteľou ta…
romanesnr
Pred 10 rokmi
19
Dom na uzky pozemok
Hladame projekt na uzky pozemok. Daco jednoduche. Toto sa zatial najviac podoba nasej predstave: …
oli18
Pred 10 rokmi
16
Air Bungalov 303
Ahoj, staví někdo tento domeček ? http://www.air-air.sk/projekt-bungalovu-air-303/
lubk0
Pred 10 rokmi
5
Niekto s dobrym vkusom, potrebujem radu ake stolicky k tomuto stolu
ahojte, mame doma tento stol http://www.asko-nabytok.sk/5000518.1-jedalensky-stol-rh-1088-mg neviem…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
30
Finalny projekt
Zdravim, tak ideme do finale. Rada prijmem rady na vylepsenie projektu.Schodisko nam vyslo taketo.…
leonardom
Pred 10 rokmi
2
Ako na nálepky na zavaraninových pohároch?
asi nebudem sama, koho to stve, ze ich niekedy nejde odtial dostat ani po niekolkych umytiach ]-( …
adrians
Pred 10 rokmi
20
LED osvetlenie - robil si niekto sám?
Robili ste si niekto sám LED osvetlenie? Chcel by som nakúpiť materiál a dať niekomu spraviť. Č…
mstevino
Pred 10 rokmi
6
Hladam zahradneho architekta za rozumnu cenu
Pozemok je naozaj maly, len 50m2, potrebovala by som nejake navrhy, pripadnu realizaciu, som uplne …
deisha
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Spádovanie garáže
Plánujem na jar betónovať garážovú podlahu (6x4 m) - je lepšie ju vyspádovať ku dverám alebo do str…
jojo2jojo
Pred 10 rokmi
17
Supisne cislo
Ahojte...poradte prosim tu na MS bola kočka ktora vyrabala supisne cisla na dom...neviem si ani za …
jarusrot
Pred 10 rokmi
3
Kópia katastrálnej mapy, kde ju nájdem na nete?
Potrebujem kópiu katastrálnej mapy, stačí z netu vytlačena, netreba z katastra s kolkom. Kde ju náj…
siriki
Pred 10 rokmi
7
Zdravím. Mohol by mi niekto odporučiť dobrého projektanta RD v okolí Žiliny
Mám predstavu o tom čo chcem, obrázok domu, tiež mám jednoduchý nákres pôdorysu. Pozemok mám. Potre…
nella0
Pred 10 rokmi
1
Matné alebo lesklé obkladačky do kúpeľne
Ahojte mile stavitelky, kedze si momentalne vyberame obklady a sanitu do kupelne, chcela by som sa …
kovackovci
Pred 10 rokmi
1
2
33
Existuje banka, ktora refinancuje spotrebny uver z inej banky zene poberajucej RP ?
Mam spotrebnu pozicku vo VUB s dost vysokym urokom a chcela by som ho skusit preniest do inej. Vede…
cisko39
Pred 10 rokmi
6
Plavajuca podlaha - Egger Dub Arlington 2V alebo Quickstep Dub LCF 050.....ak by mal niekto
Ahojte, co poviete na tieto dve plavačky??? ktora je lepsia...Egger so sparou- ci nebudu s tym prob…
mega_parket
Pred 10 rokmi
6
Hobra pod plavajucu podlahu
Zdravim Vás. Chcel by som vedieť, či možem dať plavajucu podlahu na parkety. Respektive takto: je …
mega_parket
Pred 10 rokmi
4
Je problem s podkladkou obkladou ked je vlhko?
Ahojte, najnovsie nam kachlickar povedal ze sa boji u nas obkladat lebo ze ked zakurime aby to nesp…
slavoslav
Pred 10 rokmi
6
MFP doska ako podhlad?
Mozem pouzit mfp dosku na podkrovie namiesto sdk lebo sdk casto praska.dal by som dosku sietku lepi…
dodo184
Pred 10 rokmi
1
Shagg koberce, skusenosti? odporucate alebo niee ?
chcem krasny hunaty koberec do obyvacky, ale bojim sa toho vysokehu vlasu :-( poradte prosim
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Názro na náš projekt
Zdravím vás. Chcel by som vás poprosiť o názor na náš projekt.
palynko
Pred 10 rokmi
16
Odporucite firmu na rekonstrukciu v ba ?
Ahojte, potrebujeme dobru firmu na rekonstrukciu bytu aj s buranim nenosnej priecky. Mate niekto ko…
rekrek
Pred 10 rokmi
6
Parozábrana v bungalowe
Zdravím všetkých. Chcem položiť dotaz na, na ktorý som zatiaľ nenašiel odpoveď. Skladba nášho str…
stowasser
Pred 10 rokmi
2
Pomoc, rady, skúsenosti, nápady pri projekty úzkej budovy na prenájom
Zdravím, Na jar v roku 2016 plánujem začať s výstavbou menšej budovy na prenájom obchodných prie…
matusno
Pred 10 rokmi
4
Ako umiestniť bicykle v byte?
Nejake typy na umiestnenie bicyklov v byte? Videla som zavesne haky, ale da sa to vyriesit este naj…
mishkabb
Pred 10 rokmi
1
2
35
Podlaha Balterio - skusenosti
prosim vas rozhodnuteje sa medzi podlahou balterio a egger, ktoru mi odporucite, resp. ku ktorej b…
misulinko
Pred 10 rokmi
11
Funguje ekviterm spravne?
Pozdravujem. Chcem sa len spytat a uistit, ci funguje kotol s vonkajsim ekvitermom spravne.. Mam OT…
janiiik84
Pred 10 rokmi
7
Prosím poradte mi šikovného stolára, na kuchyňu a obývaciu stenu....Poprad a okolie do 20km.
Prosim nech je fakt sikovny :) Nasla som zatial 2 s krasnymi fotkami a dobrymi referenciami, avsak …
femanabytok
Pred 10 rokmi
5
Koľko eur cca stojí 1bm lištovania plávajúcej podlahy?
Chcela by som vedieť koľko stojí cca 1 bm / len práca/ lištovania laminátovej podlahy? Ďakujem
mega_parket
Pred 10 rokmi
3
Kuchynska linka - vychodne Slovensko
Mili strechaci z vychodu, prosim vas o kontakt na spolahliveho dodavatela lakovanej kuchynskej link…
femanabytok
Pred 10 rokmi
17
Otázka na ťarchu v liste vlastníctva
Ahojte, je tu niekto kto sa aspoň troška vyzná v týchto veciach..potrebovala by som zistiť čo zname…
chrobak7
Pred 10 rokmi
20
1
2
…
2454
2455
2456
2457
2458
…