Niekto s dobrym vkusom, potrebujem radu ake stolicky k tomuto stolu

ahojte, mame doma tento stol http://www.asko-nabytok.sk/5000518.1-... neviem ci to dobre vidno na fotke,je to kombinacia bieleho a cierneho lesku, teda je cely biely len vrch stola je cierny :-) A chcem k nemu tieto stolicky - vlastne rozhodujem sa medzi tymito troma http://www.kika.com/sk/katalog/m/kuch... alebo druha bezova http://www.kika.com/sk/katalog/m/kuch... aaaalebo tretia tyrkysova/pripadne ta ista v jablckovo zelenej farbe http://www.kika.com/sk/katalog/m/kuch... prikladam aj fotky nielen linky :-) No a co sa tyka stola, mame ho v obyvacke, ktora je zatial ladena len do siva(fotky mam v albume) A casom pribudne biela obyvackova stena, koberec by som chcela bud tyrkysovy alebo zlty. Teda,podla koberca uvidime ci bude obyvacka ladena do sivo-tyrkysovej alebo sivo-zltej/pripadne jablckovo zelenej. Mne sa najviac pacia tie stolicky s drevenymi nohami, tyrkysova, zelena..... Teda ta tretia moznost. Ale, manzel ma presviedca ze tie s nerezovymi nozkami budu lepsie.... Co sa tyka mojho vkusu, potrebujem fakt pomoc lebo mne sa pacia vsetky z tych troch stoliciek, chcela by som teda poziadat o radu vas, ludi ktori uz so zariadovanim maju nejake tie skusenosti, pripadne tych ktori maju "peknost " zariadovania proste nejak v oku a vedia co sa hodi,co by bolo krajsie. Veeeelmi pekne dakujem a prajem pekny den :-)
Odpovedať
este dodam, ze ak sa vam k tomu hodi nieco celkom ine, uvitam aj ine napady ci typy :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
dala by som tie prve.... neviem ci cierne, ale taky typ
Odpovedať
@katrin21 dakujem :-) Ja premyslam nad tym typom, tyrkysove.... Chcela som zlte,ale taku farbu som fakt nikde nenasla :-( Tak ma napadlo ze bud bezove,alebo tyrkysove....mam taky pocit,ze k tyrkysovej aj k bezovej sa hodi akakolvek farba :-)
Odpovedať
@zuzka_puska keďže stôl je neutrálny, možeš farbu stoličiek vyberať k farebnému ladeniu kuchyne, neviaž sa na ten stôl. K nemu môžeš dať skoro čokoľvek.
Odpovedať
Profilova fotka
no, ja som skor za biele.. ale tak to uz je na tebe, kludne mozes ist aj do farieb, ked sa na to citis a mas to rada.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je nerez podstava stola dala by som aj stolicky take. Kludne tie cierne. Modre ani zelene nie! Nebudes moct menit farbu v zariadeni a ver ze sa ti to z casu na cas zaziada. Jednoduchsie je striedat farby na doplnkoch a k bielej a ciernej mozes cokolvek. Farbu radsej do koberca,prestierania, vankussov,sviecok... Nabytok ries univerzalne.
Odpovedať
@jankazb podstava stola vlastnie nie je nerez, je to cele drevene biele :-) My vlastne z predajne mame len vrchnu dosku bielo-ciernu a tie nozicky sme davali robit,ale su cele biele :-) Cize aj drevene nozky by mohli byt , nie? Teda, uvazujem nad tou druhou variantou, bezova stolicka, a nozky tmavohnede,alebo cierne drevo :-) Ano je to pradva, ze lahsie sa vymiena farba doplnkov :-) Zatial mame vsetko sivo-biele tak mi tu je obcas tak smutno,alebo ako to pomenovat,proste ziada sa mi farba.....A doplnky budu az ked budu stolicky a koberec :-) Preto mozno rozmyslam tak,ze aj farebne stolicky by som prijala :-) A myslite,ze tyrkysova nie?Teda,ze k nej by uz ine farby nesli?Lebo napriklad k modrym rifliam obleciem cokolvek,pride mi to ako taka univerzalna farba....Len zas,asi ste narazala na to,aby tam potom nebolo prilis vela farieb,ze aj tyrkysova,aj zlta,a kadejake ine :-) Apropo,keby bolo na mne tak mame zlty gauc,modry koberec,ruzove steny, biely stol a stolicky zelene :-) :-) Ale nechcem to tu mat ako v saskarni,tak som sa co sa tyka farieb "vysantila" na detskej izbicke :-) dakujem
Odpovedať
@katrin21 ked biele sa velmi spinia, nie?Skor zvolim asi Sive,alebo bezove,ak take najdem,s nerezovou nozkou :-) to by mohlo byt celkom fajn, nie? Ja farby milujem,ale nechcem aby toho tu bolo moc, zatial mame obyvku sivo-bielu....a chcem tyrkysovy koberec,alebo zlty....tak zas musim s mierou volit tie farby, aby to tu nebolo ako v obyvacke pre cirkusovych hosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas sivo biele zariadenie, bezovu by som nedavala...
Odpovedať
tak asi jedine tie sive(ak najdem) alebo cierne. Bielu nechcem, bola som nedavno u znamej ta ma bielu ekokozu na stolickach, a je to des, su akoby spinave(asi od rifli,alebo od ciernych teplakov neviem) Proste vyzeraju spinavo, hovorila ze sa to neda nijak vycistit.... Aj ked biela sa mi velmi paci, urcite by som brala viac bielu ako ciernu, ale toho ako by vyzerali po par mesiacoch ci rokoch sa bojim :)
Odpovedať
urcite bezovu nie!
Odpovedať
Profilova fotka
Trosku mimo temy, ale este by som pouvazovala nad ciernou lesklou doskou, bude na tom vidno kazdy odtlacok prsta :-| skor chod do bieleho a k tomu cierne alebo biele stolicky.. Ak mas rada farby, vyblazni sa na doplnkoch
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tie prve, biele to sa zblaznis,kazdy kro sadne v rifliach necha modre flaky. Cierna sklenena doska? noooo to je doslova katastrofa, len ho nedavaj k oknu,lebo ked zasvieti slnko bude hrozna a to aj minutu po utreti.
Odpovedať
@len.petra ten stol uz mame doma :-) Ano, vidiet na nom vsetko, ale prelestim ho clinom na okna, a je to v pohode :-) @atlaska ten stol mame vlastne zadarmo, sme ho dostali :-) Tak a vzhladom k tomu ze sme nemali ziadny stol, tak sme boli s muzom naozaj stastni ze sme ho dostali a mame vlastne zadarmo stol :-) A stolicky ano, to mas pravdu, biele sa mi velmi pacia, su krasne aj by nam tu najviac pasli.... Len toto ma odradza, ze idu vianoce, dcerine narodeniny, budeme oslavovat, kazdy pride v rifliach, a presne viem ako skaredo vyzera kozenka po stopach od rifli :-( :-( ;-( Takze nakoniec po odporucaniach, a po mojom zvazeni sme s mm dospeli k tomu, ze chceme tie s nerezovou nohou, a sive, alebo cierne :-) V podstate cierna je taka najvdacnejsia, nebude na nej vidiet nic :-) Vsetkym dakujem velmi si kazdy nazor vazim :-)
Odpovedať
Ak mozem poradit, pokuste sa ladit skor stol so stolickami priestoru, v ktorom budu -jeho farebnosti, materialom ... a tak skor pochopite, ake stolicky doladit k stolu. Lebo ak mate napriklad interier ladeny v prijemnych svetlych odtienoch, aby Vam to nepokazila napriklad tyrkysova farba, ktora je dost vyrazna. Skuste si pozriet inspiracie na stranke pinterest.com kde do vyhladavania zadate jedalensky stol a podobne a uvidite nespocetne mnozstvo inspiracii, ako sa to da pekne a moderne :)
Odpovedať
ja osobne mam vyborny vkus, preto odporucam toto: http://nabytok.nabazare.sk/stolicky/v...
Odpovedať
@zuzka_puska ja by som sa nenechala odhovorit od farebnych stoliciek, zas nemozes mat vsetko neutralne, aspon mne sa to tak nepaci, podla mna je to skor nuda a svedci to viac o konzervativnosti nez o dobrom vkuse. a pri farebnych stolickach stale mozes menit farbu doplnkov a stolicky ti tak vytvoria vzdy iny originalny farebny akcent
Odpovedať
@gashtaan haha to je dobry for :-D
Odpovedať
@luck4 mojsej style :)
Odpovedať
@zuzka_puska ta cierna farba na stolickach posobi velmi rusivo, schvalne pozri ake stolicky su vo fotkach toho tvojho stolu..urcite by som dal tie chromove nohy a farieb by som sa nebal ak su tie jemne bezove prilis konzervativne na teba, skus nejake jemne tyrkysove ale v kombinacii s chromom
Odpovedať
@luck4 dakujem, ja osobne som presvedcena o sivej....alebo tyrkysovej. Ale ked nechcem ten mojsej style :-) No doplnky budu asi zlte,koberec,zavesy,vsetko...Tak aj stolicky som chcela zlte,ale to by uz asi bolo moc :-) No som nerozhodna, vianoce sa blizia,budeme sediet asi na gauci alebo na zemi :P
Odpovedať
@zuzka_puska mojsej style bol mysleny na toto :-D http://nabytok.nabazare.sk/stolicky/v...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska Tiez by som navrhovala stolicku c. 1. Pokial ide o farbu, som urcite ovplyvnena svojou situaciou - rovnako mame sedo-biely interier :-) My stol so stolickami umiestnujeme do kuchyne, ktora je rovnako - sedo biela. Vybrali sme biely stol s vysokym leskom na podobnej nozicke ako vy. A kedze sa mi tiez ziadala farba, tak sme zvolili zlte a zelene stolicky :-) Ja osobne sa farieb na stolickach neobavam, som si ista, ze priestor ozivia, aj ked som velmi vela vahala... konecne efekt uvidim o par dni a snad lutovat nebudeme :-) drzim palce s rozhodovanim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1sunny kde ste zohnali zlte stolicky? my sa k takej farbe nikde nemozme dopatrat
Odpovedať
@luck4 a jasne, fuj teda mojsej styl je naozaj nepekny :-) Aspon mne to pripada ako styl z baroka ci ineho stylu z velmi vzdialenej minulosti.... A jasne, mojsej za tie stolicky dal mozno 2x viac ako stal cely nas byt :-) :-) Hehe. @1sunny Dakujem za nazor, ja sa pri zariadovani velmi bojim aby som cosi nepokazila, nedala niecoho vela, atd atd, proste chcem sa tu citit dobre, samozrejme prv mne sa to musi pacit, ale velmi rada si vypocujem/precitam aj nazory inych ludi, ktori mozno mojej predstave dodaju trosku aj smrnc, vkus, mozno poradia co by pasovalo/nepasovalo....A tak :-) A veruze uvazujem silno nad tyrkysovymi stolickami, ale ako som pisala, ak zozenieme presne tie tyrkysove, s takou nohou ako maju tie tyrkysove, tak urcite chcem zlte :-) Lenze zial, zatial som nikde take stolicky nenasla :-( Teda videla som vela zltych, ale s celkom inymi nozickami. Take ako chcem, nie.... Tak a vy ste kde nasli tie zlte, ak mozete prezradit?? Niekde v kamennej predajni, alebo ste objednali z internetu?? Na bonami som videla, aj zlte, ale tiez zas boli nesmierne drahe na nas rozpocet(cca 200eur za jednu) a nas rozpocet dovoluje takych 50-60eur na jednu stolicku.... Takze sme aj financiami obmedzeny :-) Ale este mame jednu moznost, pockat este pol roka, dosetrit, a kupit tie co chceme :-) No na druhej strane, oplati sa prave do stoliciek investovat??? Neviem, kebyze dam 250eur za stolicku, a dajme tomu ta zlta sa zaspini, casom znici, ci to nebudem lutovat potom.... Lahsie by sa mi vyhadzovali take stolicky za 50eur :-) Ja som sa tesila na zariadovanie, ze to bude uz najlahsie, a mam pocit ze toto je najtazsia cast vytvarania domova, lebo fakt najst pekne kusky, aby aj ladili, aby sa pacili nam aj inym, a aby nejak do seba vsetky tie farby zapadli, to chce cit a vkus :-)
Odpovedať
@danohun inak k tym zltym stolickam, ja som ich nasla na nete niekolko, davam par inspiracii nech sa paci http://www.asko-nabytok.sk/511805.7-j... taketo maju v asku..... alebo tieto v mobelixe http://www.moebelix.sk/kuchy-a-jed-le... popripade este tieto http://www.novynabytok.sk/jedalenska-... Neviem sa rozhodnut, asi ani jedna nie je presne ten odtien zltej ktory by som chcela, ale musim uznat ze tej zltej velmi na vyber nie je :-) Aky odtien by ste chceli vy? Nieco take, alebo svetlejsie? :-) Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
priatelke som ukazoval tuto temu a urcite povedala ze ten prvy typ stolicky by sa hodil.. ona ma dobry vkus
Odpovedať
@adrians dakujem :-) Uz sme kupili, mam v albume :-) mozes jej ukazat, ci sa jej bude pacit vysledny efekt :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?