Pomoc, rady, skúsenosti, nápady pri projekty úzkej budovy na prenájom

Zdravím, Na jar v roku 2016 plánujem začať s výstavbou menšej budovy na prenájom obchodných priestorov, na severe Slovenska na Orave s rozmermi 8,5x1m(šxv) maximálne 2-3 poschodia. Potreboval by som poradiť na čo si mám dávať pozor, ako a z čoho to postaviť, aké technológie použiť. Približne o mesiac sa mám stretnúť s architektom a popracovať na projekte. Moja približná predstava je priložené v prílohe. Môžete mi povedať čo by ste vylepšili na projekte. Ak mal niekto z Vás podobnú skúsenosť so stavbou môže mi napísať, čo by spravil lepšie atd. Ďakujem ža každý názor
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to majú byť obchodné priestory najskôr musíš vedieť aké každá prevácka má iné požiadavky na priestory a vybavenie je rozdiel či tam budú kancelárie, obcody alebo napríklad fitko.
Odpovedať
Profilova fotka
Matus, dolu priestory prevadzok a hore obytna cast ?
Odpovedať
Samozrejme riziko podnikania je také, že človek nevie aké tam bude mať prevádzky a na každú prevádzku sú iné hygienické nároky. Rozmýšľam nad tým, že na prízemi by bol vstup bezbárierový vhodný aj pre vozičkárov, respektíve aj na nejaké centrum pre zdravotne ťažko postihnutých alebo prevádzku obchodu, na 2. poschodí by boli kancelárie, respektíve tiež prevádzka obchodu a na treťom by som vybudoval zo dva apartmány s malým súkromným welnessom(vírivka, sauna...), ktoré by som prenajímal cez booking a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?