O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Lokalita vs. cena
Ahojte, s manželom sme sa rozhodli kupovať byt. Kedže vlastných financii moc nemáme, rozhodli sme s…
zuzka60
Pred 10 rokmi
28
Návrh fasády bunagalovu 567
Ahojte. Potrebujeme pomoc pri návrhu fasády nášho bungalovu. V predstave máme bledúčko-hnedú s tmav…
lola2002
Pred 10 rokmi
6
Maly uzky domcek s obytnym podkrovim - ake vykyrovanie pozuzit?
Domcek 6x15 metrov, obytne podkrovie, hruby mur, novostavba, zateplenie.....Neviem sa rozhodnut, ak…
jdom
Pred 10 rokmi
4
Problem s blikajucim svetlom
Prosim o radu pri led bodovkach...v obyvacke mam stmievatelne led bodove svetla a z nejakeho dovodu…
martinztt
Pred 10 rokmi
17
PrehnutsSystémová doska
Je takéto prehnute dosky v poriadku? Prehnute sú konce dosky a to viac ako 2cm od kraja dosky k ze…
palito123
Pred 10 rokmi
6
Po použití prípravku "SIFO" do odpadu mi na čiernom kameninovom dreze zostali sivobiela fľaky.
Po zaliatí prípravku horúcou vodou - mi z odpadu začala vyšplechovať voda. ráno som našla drez taký…
manilla
Pred 10 rokmi
2
Rekonstrukcia kupelne
Zdravim ... kupili sme starsi RD, rekonstrukcia je v plnom prude, no hladame niekoho na prerabku ku…
zuna22
Pred 10 rokmi
3
Hladám vodára z Košíc alebo blízkeho okolia
Poradte dobrého a spoľahlivého vodára, mám prasknuté potrubie v stene, celá stená mi zamaká a plesn…
bejkabejka111
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Stykač s opacným chodom???
zdravím potreboval by som stykač alebo niečo podobné čo pracuje presne opačne ako stykač , čiže bez…
doors454
Pred 10 rokmi
11
Sedacie vaky
Ahojte. Mate niekto sedaci vak ktory by vam niekto usil pripadne vy sami doma? Chcela by som to vys…
lucka320
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
71
Projekt - poradte co zmenit?
Dobry den, chcem Vas poprosit o nazor na nas projekt. Je to verzia po prvom sedeni s projektantom. …
crazylenka1
Pred 10 rokmi
22
Koľko uskočiť výškou terasy od vnútornej NULY ?
Priatelia poraďte koľko uskočiť betónom terasy od projektovanej vnútornej NULY? 5cm, resp 8cm ? Ter…
slavoslav
Pred 10 rokmi
8
Stolicka LINO
Dobry vecer,myslim ze viacero z Vas mate tuto znamu stolicku Lino,velmi uvazujem nad kupou,ako ste …
katkaapetko
Pred 10 rokmi
8
Zvýšenie pletivového plota - dá sa to? Ak áno ako?
Ahoj. Prehľadala som celé fórum, ale nenašla som žiadnu diskusiu zaoberajúcu sa touto témou. Zaují…
hora111
Pred 10 rokmi
1
2
54
Ahojte chcem sa opytat ci musim davat do zakladu zelezo ked dam len skaly a beton ?
Dakujem
jankazb
Pred 10 rokmi
11
Hľadám odborníka-stavbára na obhliadku stavby
Hľadám odborníka-stavbára na obhliadku stavby okres Senec pred kúpou holodmu s ešte nedokončenými …
eni01
Pred 10 rokmi
1
Aké je to dodatočné stavebné povolenie?
Moze mi prosim Vas niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi dodatocnym stavebnym povolenim a stavebnym…
mirooslav
Pred 10 rokmi
6
Kuchyna Prešov
Prosím o kontakt na overených výrobcov kuchynských liniek z Prešova a okolia. vdaka
femanabytok
Pred 10 rokmi
3
Hrúbka podlahového expandovaného polystyrénu
Plánujeme podlahové kúrenie, ale namiesto systémových dosiek chceme použiť plastové príchytky na uc…
rasto7764
Pred 10 rokmi
12
Montáž okien na pásky i3. Je to ok?
Pekný večer, pred Vianocami nám boli montovať plastové okná a dali sme si montáž na pásky i3. Len…
abobo
Pred 10 rokmi
1
2
43
Hľadáme skúseného murára ?
Viete nám doporučiť dobrého murára na vnútorné omietky a iné práce. TN a TT kraj. Ďakujeme
bisazza
Pred 10 rokmi
2
Rozdrobeny pozemok v extravilane obce
Dobry den, Mam taky dost komplikovany pripad s pozemkom na ktorom by som chcel realizovat stavbu …
macau
Pred 10 rokmi
8
Prosim Vas davaju sa podlahove lišty za kuchynsku linku?
Videla som to rozne riesene, tak neviem ci ano, alebo nie. Aku mate skusenost?
techslam
Pred 10 rokmi
10
Ma niekto sedacku Bavero (napr. z Aska)?
Zaujala ma tato sedacka a rad by som dostal info, ako casom vyzera. O samotnej spolupraci s Askom s…
techslam
Pred 10 rokmi
2
Hlavová sprcha
Využívate hlavovú sprchu v sprchovom kúte? plusy,mínusy? ďakujem
duzu
Pred 10 rokmi
10
Orientácia domu
ahojte. chcem sa spytat ako je lepsie orientovat dom, ked vstup na pozemok je z juho-zapadu. je lep…
katrin21
Pred 10 rokmi
1
2
53
Anhydrit verzus betonovy poter
aky je vhodny poter na podlahove kurenie ? idem dat podlahove kurenie do celeho domu a neviem s…
peto99
Pred 10 rokmi
11
Kvapkanie vody z bojlera
Zdravim neviem mi daky vodar poradit, preco mi kvapka voda z maleho 5L bojlera, co mam v kuchyni p…
jarosujo
Pred 10 rokmi
5
Aký je rozdiel medzi projektantom a architektom?
ahojte, chcem sa opýtať podľa niektorých určite blbosť: aký presne je rozdiel medzi prácou architek…
miro1234
Pred 10 rokmi
12
Dajú sa dodatočne zatepliť nezateplené základy?
1.Daju sa dodatočne zatepliť nezateplné základy? Ak áno ako?
ticcco
Pred 10 rokmi
1
2
36
1
2
…
2456
2457
2458
2459