Sedacie vaky

Ahojte. Mate niekto sedaci vak ktory by vam niekto usil pripadne vy sami doma? Chcela by som to vyskusat. Kupit latku a napln. Mate typ kde zohnat napln do vaku cenovo dostupnu a kolko by som toho asi potrebovala? Pripadne by som poprosila este aj o strih na vak. A este otazka myslite ze by to vyslo lacnejsie ako sa predavaju v obchode?
Odpovedať
Profilova fotka
@mima1 Na mimibazar.sk sú baby, ktoré šijú sedacie vaky a tuším aj predávajú náplne a látky....Ja mám jednu vyhliadnutú, ktorej si dám ušiť vaky do detskej...
Odpovedať
nechce sa mi to hladat moc tak snad sa najde niekto tu :-)
Odpovedať
Skús stránku Zoria.sk ale ja som kupovala synovcovi cez jednu web stránku, len ju musím nájsť, dám ti vedieť a nebolo to ani drahé.
Odpovedať
dakujem. ja to preto zistujem lebo sa mi zda ze je to dost drahe a preto premyslam ci by sa to nedalo usit doma o trosku lacnejsie
Odpovedať
Nemusela som hladat, mam to ulozene v oblubenych polozkach, lebo som to tiez volakedy planovala :-D Tu su odkazy na sikulku Alinku, ktora ma vlastny web, aj predava na mimibazare. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6... http://www.alinka.sk/c/vak-na-valanie...
Odpovedať
@mima1 - ja som zastanca toho, ze vela veci si vie clovek urobit sam, ale pri vaku by som radsej kupila. Podla mna nie je absolutny problem vak usit, ale problem je mat odolny material, ktory nieco vydrzi, neroztrhne sa, ked sa donho niekto zvali a hlavne sa tak lahko nezoderie. Ked si chytis vak v obchode, tak je usity z podobnej latky ako sa siju ruksaky. Teda aspon tie, co som videla ja.
Odpovedať
my sme kupili Tuli vak ten najvacsi a moze sa pouzivat aj vonku staci to ostriekat hadicou moze to byt v lete v pohode na terase. starsi syn z toho ma zinenku lebo sa rozbehne a skoci na to takze jemu sa to paci na toto, maleho tam davame preto ze odtial sa neprekotula inam. Je to fajn vec len na to treba mat dost miesta.
Odpovedať
ja somnedavno kupoval sedaci vak a nebol ani drahy a dobre sa v nom lenosi, cita a tak, priatelka ma tiez svoj vlastny ktory si berie aj do zahrady Ponuak to vela shopov ale najviac sa mi pacilo na domnabytkuonline.sk
Odpovedať
Ja som planovala, ze si kupim pevnu latku a usijem si z nej vak aj panelove zavesy, vankusiky a prestieranie na stol :-D Vak samozrejme na zips, aby sa dal oprat.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupovala sedaci vak na fler.cz od jednej sikovnej kocky z CR - jazdievaju aj do bratislavy, cize by bolo mozne dohodnut dopravu: http://www.fler.cz/zbozi/lenoch-pomer... latku kupuje extra pevnu v ikei - maju tam rozne vzory a este ju aj impregnuje, aby bola odolnejsia aj proti uspineniu
Odpovedať
no nas vysiel najvacsi vak na 4000Sk. neviem ci nakup a praca s tym bude stat az o tolko menej.
Odpovedať
tu sme kupili my: http://www.tuli.sk/ konkretne sme to ale objednali v BA Avion ale da sa aj cez net.
Odpovedať
Článok sa načítava...
aj ked este neviem ako presne nato ale aj tak sa o to chcem pokusit. musim zistit kolko by vysla daka lepsia latka a ta napln. osobne si myslim ze take co to siju doma a potom predavaju tak to musia vyrobit lacnejsie ako to ponukaju cize nemyslim ze by to bolo drahsie. za pokus to stoji.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Prosím poradte mi, ktorý typ sedacieho vaku je najpohlnejší pre dospelých, .. na nete je tolko druhov, že si neviem vybrať :( dakujemm
Odpovedať
ups --- preklep -- chcela som napísať najpohodlnejší x-)
Odpovedať
ahojte, my sme kúpili synovi vak v Asku v Trenčíne , je veľký a pevný, aj pre dospeláka, za 60 €, mali tam veľmi veľa druhov rôznych tvarov - aj lacnejšie ;-)
Odpovedať
@a202125 dakujem :) na nete som videla tie vacsie za viac ako 150 €, tak som si myslela , že tie lacnejšie velmi malé a nepohodlné
Odpovedať
@nikika33 my sme najvacsi Tuli kupili za 3900SK a to ale len zacinali.
Odpovedať
@andrejo na nete som nakoniec našla tuli vak sofa v super akcii za 140 €, tak teraz už len čakám kedy k nám dorazí :-)
Odpovedať
@nikika33 Tuli je super aspon my sme s nim velmi spokojni! No a to ho decka pouzivaju ako pristavaciu drahu ked sa rozbehnu z chodby a doskakuju nan, pripadne skacu z postele nan. Takze zatazovy test ma riadny za sebou. No a planujem ho toto leto dat von na krytu terasu. Tak uvidime ako sa bude spravat farba ked bude vonku na slnku. mame tmavohnedy.
Odpovedať
http://www.sitonit.sk/sitonit/eshop/1... my sme nedávno kúpili tento a je neuveriteľný, je super a je veľmi veľký takže neviem či tam pustím malú :))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
.... ja som nedávno kupoval sedací vak na rimmoo. Je pravda, ze je to asi jeden z drahsich ale vyplatilo sa. Co bolo pre mna dolezite, ze to nie je ziadna china a je to fakt kus nabytku. Konkretne mame Rimmoo Milan a po dobrej skusenosti zvazujeme aj druhy farebnejsi (estético) do detskej. Vrelo odporucam na rimmoo.sk.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
cawte ja za to nechcem davat 100-200 eur nahodov sa mi to pokazy a mozem to vyhodit nasiem som aj lacnejsiu stranku http://www.sedacie-vaky.eu/ maju tam za 450 kč - 15 eur a vyzera celkom dobre 8-) zato mam cca 7 vakov za 100 eur
Odpovedať
Profilova fotka
dnes mi prislo mailom.. http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/3378
Odpovedať
Profilova fotka
(ta zlta je cool!)
Odpovedať
my mame crazybag z novemborvych zliav, cerveny - je super, material vhodny na terasu, popruhy su uzasne,mozem porovnat s vakom bez popruhov. @yaninca dik a link, chceme aj pre mladsieho ,tak mozem objednat.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska nzc..:) velmi rozmyslam nad tym zltym, paaci sa mi.. ale uz mame 2 velkych "tucnych chlapcov":) a ti teda zaberaju dost miesta.. nehodis nejake fotky vyuzitia tych popruhov? ma to vacsiu stabilitu, alebo aku vyhodu v nich vidis?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?