Konecna realna vysledna cena prace fasady?

Profilova fotka
Zdravim obyvatelov krasnych domcekov ;-) Chcela by som sa Vas spytat, kolko Vas prosim vysla konecna suma zateplovania, resp. fasady, alebo lepsie povedane - kolko ste platili a za co vsetko?! Prosim Vas, poradte mi realnu sumu, lebo uz dvoch zateplovacov som sa pytala a jeden nam to aj zacal robit za 6 eur na hodinu, ale stale nevie, kolko to bude stat ... nevie to ani jeden z nich vypocitat ani na + - 400 500 eur ... cize my vlastne vobec nevieme, akym cislom sa konecne stvorcislie vlastne bude zacinat ... Poradte prosim, popripade, platili ste za pracu na m2 alebo na hodiny? My kupujeme vsetok material, oni zabezpecuju len pracu. Dakujeeem x-)
Odpovedať
tu mas orientačne ceny prace: http://www.murarskeprace.net/cennik-z...
Odpovedať
Profilova fotka
@ultra Dakujem velmi pekne, velmi dobre rozpracovany cennik ... akurat sa neviem akosi dopracovat k tomu, ako je to u nich s lesenim? Aj v tom mi vies poradit? Vdaka!
Odpovedať
Mi sme zateplovali, 10cm polistiren na to sietka s klebrom a je to vygletovane to stalo 7€ m2.Majster nam vravel este 3€ bude stat fasadna farba za m2 a lesenie stalo 15€na den plati sa aj vykend.
Odpovedať
Profilova fotka
Lešenie sa ráta prenájom na deň cca od 5- 8 centov za m2 lešenia.Stavba lešenia cca 2€/m2 + doprava a odvoz cca 1,5€ / km.Fasáda zateplenie polystyrénom väčšinou okolo 10€/m2.Materiál vyjde na cca 14€/m2.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zateplovanie na hodiny? zaujimave to b y som robil cely rok.Cena zateplenia 12€ za m2 plus montaz denontaz lesenia 2€ m2 spolu 14€ za 1m2 zateplenia.Na prenajom mame akciu cize bez prenajmu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?