Potery - šúpu sa

Dobrý deň, potery sme robili ešte v lete/sú dostatočne vysušené/, podlahu - plávajúcu sme ešte na to nedávali . Potery sa nám trošku šúpu, vždy keď sa po tom chodí, vždy niečo pozametám. Počula som, že sa to má natrieť duvilaxom. Neviete mi poradiť aký duvilax a ako to riediť? Nebude problém, že to až teraz budeme natierať? Ďakujem.
Odpovedať
@zuzana420 anhydritovy poter by sa mal prebrusit.
Odpovedať
Prebrúsiť s čím? Natrieť to netreba?
Odpovedať
@zuzana420 anhydrit ma brusit firma, ktora ho robila
Odpovedať
@zuzana420 Platí to čo napísal gashtaan, mali ti to prebrúsiť
Odpovedať
No teda neviem ci hovorime o tom istom, ale nam poter (este na tu vrstvu nad podlahovym kurenim, neviem ci to bolo vobec nutne... ) natreli a prave sme ho komplet odskabali a natierali odznova :D supalo sa to, a praskalo... chceli sme na to lepit drevene parkety ale ani len sietku to neudrzalo a nie to este parketu... ziadna katastrofa ale nepotesi ;)
Odpovedať
@zuzana420 Ešte sa chcem opýtať ,že aký je to poter Betón alebo ANHIDRID?
Odpovedať
@mishkabb pochybujem, ze hovorime o tom istom, lebo ja nemam sajn o com to tu pises... naterianie poteru, sietka, co?
Odpovedať
Je to betónový poter.
Odpovedať
@gashtaan nevadi :)
Odpovedať
@zuzana420 nám sa tiež ako keby drolil, stále som ho zametala, som mala pocit že ho celý zmetiem, natreli sme ho penetračným náterom od den braven a odvtedy je pokoj. Ako keby ho spojil dokopy a navyše sa menej práši.
Odpovedať
a tým lepidlom Duvilaxom to nikto nenatieral
Odpovedať
@zuzana420 Treba mozno prevetrat slovnu zasobu, slovo supat sa pri betone nei je zrovna vhodne. Hodilo by sa zošuchať, trúsiť a pod. Beton sa asi tažko bude šúpať. Je to asi normalne, tie potery evidentne flakaju, davaju malo cementu, je to slabi beton, neni stavany na namahanie voci oteru. Ked das podlahu bude po probleme. Ak ches daj penetrak ale tie zazracne vlastnosti asi nedosiahnes, pochybujem ze penetrak spevni povrch betonu ze bude odovlny voci mechanickemu namahaniu
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?