Rohový sprchový kút s krídlovými dverami

Zdravím, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc :) ... Viete mi prosím Vás niekto z vlastnej skúsenosti poradiť nejakú dobrú stránku, predajňu či dodávateľa, kde by sme zohnali rohový sprchový kút s krídlovými dverami za prijateľnú cenu, aby bola jedna stena pevná a druhá sa otvárala (dve steny máme murované), prípadne máte niekto taký vo svojom dome? :) ... Ďakujem ... a prikladám aj ilustračné foto, pre lepšiu predstavu, čo mám na mysli :)
Odpovedať
@lilien16 co je to prijatelna cena? my budeme mat ravak
Odpovedať
Profilova fotka
My mame taky, bez podlahy. Obidve kridla su ale otvarave. Kupil som ich v Hornbachu. Jedno sklo (kridlo) stalo tusim 160 eur. Inak je toho plno, vsade kde sa pozres.
Odpovedať
@luck4 tak do 1000e? ... a ktorý od ravaku?
Odpovedať
@zero07 je ich hodne, len nemôžeme zohnať to, aby bola jedna stena pevná a jedna sa otvárala ... všade majú len posuvné a to výlučne nechceme :) ... ale pozeráme stále :)
Odpovedať
@lilien16 kuk na Rasub.sk
Odpovedať
@lilien16 neverím, že to neviete nájsť...asi pozeráte zle. napríklad to čo máš na fotke je Sanswiss - séria topline, krídlové dvere http://www.sanswiss.cz/sk/#produkty/s... cenovo lacnejšie, ale s trochu masívnejším rámom má Kolo - séria Geo6 (tu je to spolu cca 550€) Ak to chceš mať v bezrámovom prevedení, tak napríklad spomínaný Sanswiss a séria Pur alebo pur light.. Aký rozmer potrebuješ? Rád ti napíšem aj presné obj. čísla ak budem vedieť rozmery. Čo sa týka predajcov, tak tie Topline kúpiš aj tu: www.mybath.sk Kľudne mi napíš aj ip a poradím ti čo a ako...
Odpovedať
@lilien16 Ravak Briliant, budeme mat atyp na mieru 100*90cm a cena vysla 760 eur. Inak taky tip - ak mas vysokeho muza, daj si urcite bez toho horneho ramika aby do nho nenarazal hlavou, tie kuty maju len okolo 180cm na vysku.
Odpovedať
@luck4 vysokého nemám takže to je v pohode :) ... a pozriem to ... ďakujem za tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
moja zena chce tiez sprchovy no ja som skor za vanu, uvidim ako sa dohodneme..
Odpovedať
@simurko no my máme aj vaňu aj sprchový kút, nakoľko máme strašne veľkú kúpeľku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien16 tak to mate jedno velke stastie ze mozete mat oboje :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?