Reflexne znacenie

Profilova fotka
Prijazdovu cestu ku garazi,cca 35m s oblukom mame obrubenu kvadrami so sekanej zuly/kamena. Cesta je v miernom obluku. Nemam problem vycuvat, niekedy sa to ale obcas hostom stava, tak uvazujem ze cez sablonu by som na kazdy nastriekala reflexnou farbou nejaky bod, nieco ako odrazky na bicykli. Cez den by to nemuselo kricat,cize nie neonove farby...Stretli ste sa s niecim takym, alebo nejaky napad ako to vymysliet?
Odpovedať
Spray zabudnite, to nebude fungovat. Ja som na plotove stlpiky lepil nastrihane kusky samolepiacej reflexnej pasky, su rozne farby-biela, zlta, cervena, modra. Dostal som zadarmo nejake odrezky kusky v miestnej malej firme vyrabajucej reklamne tabule. Spray
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser dakujem za nazor,to potrebujem pocut. A cim sa da lepit?
Odpovedať
Janka dala by som reflexny sprej, taky odrazkovy,cez den nevidno, v noci svieti ked sa osvieti. A ked sa za rokdva osucha prestriekas. Nejake lepky ti na sekanom kameni drzat nebudu a bude ich vidno.
Odpovedať
@jankazb je samolepiaca a ked je dobry podklad, tak to drzi ako slak, ak by to nedrzalo, tak trosku silikonu pomoze. Napr: https://www.speedtech.sk/product/2508... Este by bola moznost nalepenia macacich oci priamo na dlazbu. http://eshop.znacenie.sk/dopravne-zna... Pripadne si urobit lemovanie cesty decentnymi lampami na pohybovy senzor (strana 6): http://www.licht.de/fileadmin/Publika...
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska ved tak som rozmyslala,dakujem. Zarial som nasla len neonove a to veru nechcem...
Odpovedať
Profilova fotka
Svetla mi neprejdu, macacie oci by sa mi pacili,ale chcem to na obe strany prijazd.cesty a pomerne husto, to by sa mi predrazilo a doma by to nepreslo :-D. Nie je to nutne nevyhnutne,ale paci sa mi predstava ze mi to vsetko zaziari ked vecer prichadzam a pri cuvani prijemny bonus ;-) .
Odpovedať
Jani, gugoľ mi vyhodil hned prvy http://www.eurodetektor.sk/vystraz_a_... jasne ze nebudes davat zlty ci orange.-) aj ked clovek uz dnes vselico vidi, napr. krasny kovany plot a na rohu velky stvorec bielocervene pruhy aby mu tam niekto nenacuval.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska tak tento mi gugol neukazal,len sprostosti :-D. Diiiiky, pozhanam ho. Bude to najrychlesie a asi aj najlacnejsie riesenie :). Hoci....ja vidavam i casti reflexnych bund namotane na stlpikoch plotov :-D
Odpovedať
@jankazb alebo si tam namotaj cestara, oni maju tiez reflexne oblecenie :D
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska a len taka pikoska :). Na tej stranke maju ze 40€ a nasla som na inej ten isty za 17€. :-D. Gugel je skvelyyyy. :)
Odpovedať
Ja som brala prvy odkaz co vyhodil. @joxe alebo figuriny s reflexnymi vestami, tie nepotrebuju jest a pit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?