Problem s podlahovym kurenim Giacomini

Zdravim pani, potreboval by som poradit ohladom podlahoveho kurenia nakolko sa u nas uz vystriedalo par kurenarov a ziadny nepomohol. pred casom v spalni aj po vypnuti kurenia na termostate bola podlaha nonstop horuca, zavrel som to manualne imbusom, ale to nie je riesenie. Vcera mi zasa prestala kurit obyvacka, pritom kupelna ide aj podlaha aj rebrik. Viete prosim Vas niekto poradit??? dakujem
Odpovedať
@simon21 z popisu je to uplne jednoznacne
Odpovedať
nerozumiem
Odpovedať
@simon21 Že ani pánboh nevie, ako to máš pozapájané. Ak to nevedeli vyriešiť ani viacerí odborníci priamo na mieste, prečo si myslíš, že my budeme vedieť príčinu od klávesnice? Ak si vypol kúrenie, ako si mohol mať teplú podlahu??????? Ak si to len nastavil na termostate, tak je vadný termostat alebo termostatická hlavica. Treba preveriť každý jeden komponent kúrenia - otestovať priechodnosť okruhu v obývačke, preskúšať hlavicu do spálne a termostat.
Odpovedať
A bol aj ten kurenar, ktory kurenie robil?.... Neber to v zlom , ja len pismenkovo rozmyslam
Odpovedať
@simon21 Co znamena po vypnuti kurenia na termostate? vsak mas podlahove termostat mas asi jeden, horuca bola asi preto ze sla pec lebo inde bolo asi chladno a to on nevie ze v jednej izbe je teplo v druhej zima. Mas tam nejake motory na okruhy ktore ti ich zatvaraju alebo nic len jednoduchy rovadzac, Mas to vyregulovane - jednotlive vetvy? Ked uz chces radu raj aspon fota aj ked tazko niekto pomoze ked ani kurenar na placi nevedel.
Odpovedať
Profilova fotka
@simon21 hoď tu obrázok rozdeľovača.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?