Co hlavne potrebujem na vybavenie hypoteky

ahojte vedel by mi niekto poradit, čo hlavne vsetko potrebujem na vybavenie hypoteky, teda znalecky posudok ....to je hlavne...co dalej?kde mi vsetko treba pobehat dolozit banke?
Odpovedať
Profilova fotka
mať akceptovatelný príjem pre banku na sumu ktorú si chcete požičiať.
Odpovedať
Profilova fotka
zvyšok Vám veľmi ochotne poradia vo finančnej inštitúcii ktoréj sa upíšete
Odpovedať
@majsterslovenska len este fakt neviem ktoru si vybrat ...kazda vravi nieco ine a neviem co je pravda a co nie
Odpovedať
Profilova fotka
@corny112 pokial nemate podpisanu zmluvu,tak mate stale sancu jednat zo vsetkymi bankami,ja som mal v SLSP ,6 rokov hypo. toho roku sme presli do VUB ,SLSP nebola ochotna ako stalemu klientovi dat urok ako mi ponukla VUB ,celý svoj aktivny pracovny zivot som mal ucet v SLSP vykaslali sa na nas lebo si mysleli ze blafujem ze mi VUB dava 2,1% urok ale neblafoval som a oni neurobili nic aby si nas udrzali,pre mna je Slsp out .Urcite su na trhu aj lepsie uroky myslim ze PRIMA Banka mala 1,8% ale ty nam neschvalili refinanc,drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
no hlavne pevné nervy a správny výber banky :-)......my máme tatru, najlepšie nám to vyšlo
Odpovedať
@katusiatko88 a mozem vediet kolko vám dala urok a podla coho si sa riadila pri výbere banky?
Odpovedať
Profilova fotka
@corny112 urok mame ma 50 000 € so statnym prispevkom 0,05% a na dalsich 20 000 € 2,3%....manzel mal sporitelnu, ja tatru tak sme si vyberali podla najlepsich podmienok ake nam banka dala v tej chvili.
Odpovedať
My sme zvazovali medzi tatrou a VUB- dali nam rovnaky urok ale tatra chcela za sprostredkovanie poplatok a VUB nechcela nic, tak sme vo VUB-ke, chceli len prijem a este posudok na byt - tarcha je na byte. To bolo cele. Hypca oklepnuta do 2tyzdnov od podania papierov.
Odpovedať
@corny112 ak si z bratislavského kraja mám pani čo aj mne vybavila hypoteku s úrokom 1,54 % veľmi rýchlo . Je to zadarmo nemusíš behať po bankách, všetko vybavila za mňa, aj kataster ja som len zmluvu s bankou podpísala.
Odpovedať
@mali789 nie nie ja som z Bratislavy neni
Odpovedať
no neviem ako vub ale pri porovnaní tatra a slsp mi vyšlo férovejšie tarta, hypo s príspevkom pre mladých po prvých piatich rokoch s 5 ročným fixom :)
Odpovedať
No Tatra má 2 %, od 1.12.2015 jedna banka poskytuje 1,49 % píšte do pošty.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
K tvojej otazke... 1/ Znalecky posudok ak planujes zalozit byt - dom. Cena 100-200% zalezi od toho co. 2/ Potvrdenie z prace o stalom prijme, pozor. Musis mat zmluvu na neurcito - spoludlznik nemusi. 3/ stavebne povolenie !! Bez toho ti nedaju nic.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?