O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zariadenie obyvacky 8 x 4 m
Je tu niekto kto sa zaobera bytovym dizajnom a poradil by mi ako zariadit obyvacku prepojenu s kuch…
lussinka23
Pred 10 rokmi
1
Poraďte dobrú firmu na plastové okná v okolí Prešova
Hľadam dobru firmu, ktorá nevyrába poľské plastové okna, ale slovenske. Dakuejm
kelso007
Pred 10 rokmi
1
2
45
Klenba-inšpirácie
Poraďte mi prosím ako by ste riešili takúto klenbu na chodbe? Nafarbiť, otapetovať? Ďakujem pekne z…
katka0805
Pred 10 rokmi
12
Zateplenie bungalovu s nepochodznou povalou.
Prosim, potrebujem radu. Budeme zateplovat bungalov s nepochodznou povalou. Planujeme medzi krokvy …
rebecca363
Pred 10 rokmi
12
Skúsenosti s fi DAM MANAGER, spol. s r.o.
Pekny podvecer, prosim Vas, ma niekto skusenosti s touto firmou? Dodrzali slovo, boli ste s ich pr…
katenka2
Pred 10 rokmi
1
Sedacka Coventry Decodom
Zdravim, mate prosim skusenosti so sedackou Coventry? Dakujem
zdena323
Pred 10 rokmi
1
Vodovodna sachta
zdravim.chcem sa spytat ,najskor vybudovat vodovodne sachty a nasledne do nich zaviest vodovodnu pr…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
11
Bramac adria umbra
Ahojte... prosim poradte mi kde najdem stavbu so strechou Bramac Adria Umbra...potrebujem ju vidiet…
jozefsim13
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Obklad venis cúbica
Ahojte,máte prosím niekto tento obklad http://www.e-obklady.sk/kolekcia/venis-cubica? Chceme ho dať…
sleha
Pred 10 rokmi
1
Listy verzus Jolly
zdravim Vas strechaci :) prosim pomoc, neviem ci jolly, alebo listy. Obkladaci su nasi kamarati …
rencucha1987
Pred 10 rokmi
21
VENIS Cúbica
Ahojte,máte prosím niekto tento obklad http://www.e-obklady.sk/kolekcia/venis-cubica? Chceme ho dať…
sleha
Pred 10 rokmi
1
Rozdiel odtahu digestora
Aký veľký rozdiel je medzi odtahom 625m3 a 540m3? viem ze cim vyssi tym lepsi, ale zaujima ma ci pr…
abobo
Pred 10 rokmi
4
Zateplenie domu + štátna dotácia
Žiadal uz niekto tento rok dotáciu na zateplenie domu? Kritéria sú starší rodinný dom skolaudovaný …
brandy12
Pred 10 rokmi
9
Čerpadlo na vodu zo zbernej nádoby
Zdravím. Aké čerpadlo na odčerpávanie precistenej vody z čov? Pripadne značku. Samozrejme niečo kva…
mirec1
Pred 10 rokmi
5
Napojenie dymovodu na Immergas Zeus 24
Zdravim, prosim radu. Na turbokotol Immergas je dostat kupit original dymovod, ale ja potrebujem ne…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
13
Vylez na podkrovie v NED/PD
Zdravim, ako ste riesili schodiky alebo nejaky vylez do podkrovnej casti sedlovej strechy? Je to do…
leandrian
Pred 10 rokmi
24
Isocell alebo vata
Vedel by mi niekto poradiť, či je lepšie použiť na zateplenie drevostaby fukana izoláciu ISOCELL a…
fukanaizolacia
Pred 10 rokmi
3
Přebarvení obkladů v kuchyni a koupelně
Nemáte prosím někdo zkušenost s barvením obkladů v kuchyni a koupelně? Chtěli bychom změnu. Nějaké …
jankazb
Pred 10 rokmi
4
Rekonstrukcia bytu.Petrzalka
Dobry den. Caka nas velka rekonstrukcia bytu a chcela by som sa opytat tych co to mate uz za sebou…
sudo19
Pred 10 rokmi
5
Máte skúsenosť s vykurovaním Redwell?
Mate niektora skusenost s vykurovacim systemom redwell? zaujimaju ma hlavne naklady a ucinnost toht…
jano2007
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
130
Architekt Trnava
Zdravim vas, potrebujem poradit architekta na projekt bungalovu z okolia TT, cenovo dostupny a spol…
aag_studio
Pred 10 rokmi
3
Otocenie projektu - dopyt
ahojte, hladame architekta na otocenie nasho projektu na stavebne povolenie. Sme sa rozhodli dom, a…
aag_studio
Pred 10 rokmi
3
Lapače snehu na streche
Chcel by som sa opýtať, či niekto nevie od kolkých stupňov šikmosti strechy, je treba na bytovke um…
starejsipavol
Pred 10 rokmi
5
Ako opravit omietku po strhnuti nalepky
Prosim, ma niekto skusenost so spustou na obrazku? 3-rocnemu synovi sa uz nepacila dekoracia na ste…
blackomt
Pred 10 rokmi
9
Zateplenie medzi poschodiami.
Zdravím, máme starší domček, ktorý má poschodie. Je tam povala a jedna izba ktorú zatiaľ nevyužívam…
tommy_sl
Pred 10 rokmi
5
Kam by ste ulozili studnu ?
V prilohe vidite priblizne pozemok a dom, a zvysok priestoru (fiha prekvapuje ma aky maly pozemok :…
luck4
Pred 10 rokmi
8
Pomoc ohladom zásteny do kuchyne
Ahojte tradicne ako asi kazdi potrebuje riesit zastenu, resp obklad do kuchyne, potrebovala by som …
luck4
Pred 10 rokmi
5
Kde sa daju zohnat Bukove mozaikove parkety
Hladam bukove mozaikove parkety, rozmer latky 12 x 2.4 cm, hrubka je 0.8 cm. Neviete niekto kde by …
pepapig
Pred 10 rokmi
3
Zamietnutie vlastnych hodin na vodu
Dobry den, so susedom mame spolocny dvojdom ktory je rozdeleny pol na pol a nedavno som riesili v…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
3
Ktora je lepsia banka na uver???
Chcela by som sa opytat ktora banka je lepsie na hypoteku pre mladych..VUB banka alebo SLSP?????
cisko39
Pred 10 rokmi
21
1
2
…
2459
2460
2461
2462
2463
…