Rekonstrukcia bytu.Petrzalka

Profilova fotka
Dobry den. Caka nas velka rekonstrukcia bytu a chcela by som sa opytat tych co to mate uz za sebou :) asi kolko vas to financne stalo. Lebo mali sme stretnutia s jednym majstrom ktory by nam to mal robit a vypytal si sumu 7000€ V cene je prerabka:kupelna,wc,elekrina,pokladanie podlahy.stierky a malovka. Ale material iba na elektrinu a stierku.
Odpovedať
fuu, to je naozaj tazko. ale ja tak celkovo by som pocitla aspon 15tis (kuchynska linka aspon 5000, kupelka 3-5 podla zvolenych materialov a tych 5tis na vsetko ostatne ani nie je vela)
Odpovedať
Ahoj a o aký byt sa jedna mne robila firma štvorizbový komplet elektrika vodoinštalácia dlažby v kuchyne v hale a kupelna a WC vyšlo to na 4000€
Odpovedať
tych 15 000€ za komplet cely byt vratane ceny prace + materialu je realnych.
Odpovedať
Ja mam 3 izbak. Tento rok som ho daval komplet prerobit, okrem stien, tie boli vystierkovane, akurat som ich premaloval. Takze cena okna (so vsetkym aj na balkone plastove okna), jadro, podlahy, elektrika, voda a plyn v kuchyni, kuchynska linka, spotrebice vsetky + material a aj s pracou je 11 000€. Cela chodba dlazba, zvysok laminatova podlaha. Este interierove dvere a zarubne nove. Pocitam do toho aj zariadenie ako je gauc, stol, obyvackova stena, postel s matracmi (ale bez skríň). Good luck v prerabke, ja by som do toho uz nesiel veru. Hlavne nech narazite na dobrych a cestnych majstrov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?