Vodovodna sachta

zdravim.chcem sa spytat ,najskor vybudovat vodovodne sachty a nasledne do nich zaviest vodovodnu pripojku teda privod vody alebo opacne.bude sa realizovat aj pretlacanie cesty. a este jedna otazka pri pretlacani cesty je potrebny niaky projekt ? Dakujem za odpovede. :-)
Odpovedať
najprv šachtu podla normy a nezabudni na diery pre rury, pri prerazani pozor na poškodenie inžinierskych sietí
Odpovedať
my sme to zrovna riešili tento týždeň. máme certifikovanú plastovú šachtu s prechodmi a schodíkmi. najprv sa osadila šachta, pretiahli sa hadice a potom už len prišli zo sevaku a napojili vodomerku.
Odpovedať
@vrajmantak a co je norma nikde ju neviem najst..
Odpovedať
@mir5a kolko vas stala sachta?dakujem
Odpovedať
@nataschaba http://www.zsvs.sk/images/uploads/tec...
Odpovedať
@nataschaba nás stála šachta už aj s dovozom 160 eur...kupovali sme cez bazoš.sk, bola nová s certifikátom..treba hľadať
Odpovedať
Ahojte, riesim tiez VV pripojku. Vodarne ponukaju za 1€ pripojku pozrite letak. http://www.vodarne.eu/data/uploads/pd... Pozor na to, ze ak mate novostavbu a nebude tam hned byvat, prve dva roky budete preplacat. Treba si zvazit aku cestu zvolit. Zopar cisel co bude treba platit mimo akciu: 1 kubik vody stoji 1.572€ cena VV pripojky stoji 135€ cena vodomernej zostavy je 130€ preplach a dezinfeckia 12€ tlakova skuska 3€ cena certifikovanej šachty je 155€, zdroj bazoš (234€ + doprava ponukaju vodarne) je to to iste... + treba pocitat aj cenu materialu (rurky, kolienka a pod...+/-) podla potrebnych dlzok - cennik 4 od vodarni http://www.vodarne.eu/data/uploads/pd... cena dopravy materialu, ktoru si uctu vodarne (treba si pripravit lopatu a tresnut nou cloveka, ktory vam poda fakturu...s touto polozkou su vodne fakt ubohe, pytat taketo peniaze ...) Priemerna spotreba vody v rodinnom dome je na 4 clennu rodinu cca 80-100 kubikov rocne (zdroj: nas obecny urad)
Odpovedať
vnutorny rozmer šachty 80 x120 cm a hlbka aspoŇ 100 pod rurami cca 30 cm priestor na manipulaciu nástrojmi
Odpovedať
@vrajmantak 100 cm pod rurami alebo mm? ked k tomu priratam hlbku nad rurami na dalsich 100cm som na cisle 2m :-) trosku moc ne.
Odpovedať
100 cm celkovej hlbky z toho cca 30 cm pod rurami .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?