O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Okna a dvere = okno-Sabinov p.Stolarik Jozef
Zdravim, vie mi niekto poradit ci okna od firmy okno-Sabinov su dobre? Ma niekto skusenosti s touto…
seliselka
Pred 10 rokmi
5
Aké máte skúsenosti s nafukovacími virivkami.
Aká je údržba a či to využívate celý rok. Ď. :-)
acerko
Pred 10 rokmi
1
Postel z Bambusu
Ahojte... Ma niekto skusenosti s postelou z Bambusu (kvalita,cena...)? Ak ano poprosim nazory pop…
mepmch
Pred 10 rokmi
5
Automaticke padacie prahy
Kde kúpim v BB a okolí automatické padacie prahy? Dík za rady.
chrobak7
Pred 10 rokmi
5
Aký typ kábla ako predprípravu na internet do novostavby RD
Ahojte strechári. Nakoľko je technická podpora našich operátorov viac ako žalostná, prosím o pomoc.…
duzu
Pred 10 rokmi
11
Spoľahlivý prepravca
Dobry den, chcem sa spytat, akeho prepravcu by ste mi odporucili, na castejsiu prepravu mensich vec…
terezinka555
Pred 10 rokmi
7
Jedalensky rozkladaci stol dub bardolino a stolicky
ahojte, hladam nejaku inspiraciu na kuchynsky stol v dekore dub bardolino. Do kuchyne by som rada m…
terezinka555
Pred 10 rokmi
20
Cena prace za zakladovu dosku a deku
Zdravim vespolek. Zaujimalo by ma, kolko moze stat od vykopu, cez polozenie IS pod zakladom, az po…
originalx
Pred 10 rokmi
17
sponzor fóra
Ako najlepšie opraviť strop.
Dobrý deň Prosím poraďte. V RD by som potreboval opraviť strop 4m x 5.2m. Je to 50 ročný dom a …
milan209
Pred 10 rokmi
9
Komin
Zdravim vie mi niekto poradit? Zateplil som komin pod strechov, sklena vata, rost z cd a cementotri…
grund
Pred 10 rokmi
10
Nedoručenými výmer z dane z nehnutelnosti
Ahojte. Do 31.1.2015 som podala daňové priznanie z dani z nehnuteľnosti obci z pozemku na ktorom st…
kvietok173
Pred 10 rokmi
1
2
32
Dispozicia kupelne
prosim vas, ako by ste dispozicne rieslili priestor kupelne? rozvody vody ani elektroinstalacie es…
rimor
Pred 10 rokmi
7
Cisticka odpadovych vod
cchel by som sa poradit ohladom cisticky mame jednu cisticku pre 6 ludi ale staviam dom vedla rodic…
frenke
Pred 10 rokmi
3
Rozpočet hrubej stavby na kľúč
Ahojte, poradte mi, mam rozpocet od firmy na hrubu stavbu, bungalow 170m2, bez okien, na 65000eur. …
ice8
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
62
Výmena plastového okna - 2mx2,3m vo výške 25m
Pozdravujem všetkých a prosím o radu. Našiel by sa tu niekto kto by mi vedel pomôcť s výmenou veľk…
andrejpiki
Pred 10 rokmi
21
Jotul . ako spravne kurit?
poradte prosim vas, kto mate doma JOTUL F3....ako spravne postupovat pri zakladani ohna? kurenie sk…
duzu
Pred 10 rokmi
10
Kto bude nas sused na ulici Jana Ondrusa v STUPAVE ?
Dobre rano, kupili sme byt v radovych novostavbach na ulici Jana Ondrusa, hladame susedov, hladame …
simciatko1
Pred 10 rokmi
8
Ake murivo ku 20cm EPS?
Ahojte. Cital som si tu viac diskusii, ale vypada to ze murivo je vysoko subjektivna vec, ktoru k…
majkoj
Pred 10 rokmi
30
Byva k drezom navod na instalaciu, alebo sablona?
Ahojte, mozno blba otazka, ale... viete mi povedat, ci ste k novemu drezu dostali aj nejaku sablo…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
7
Zistenie elektrických káblov v stene.
Ahojte, prosím Vás viete mi niekto poradiť ako by sme mohli zistiť kde idú elektrické káble v stene…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
18
Kolko bude priblizne stat domu bungalov 9x13m bez zariadenia?
Zdravim vas ludkovia! Chcel by som sa s vami poradit o vase skusenosti, predstavy - planujeme pris…
horsey
Pred 10 rokmi
1
2
38
Zima v skrini
ahojte strecháči. snád mi poradíte...... v deckej izbe máme skrine na obvodovej stene domu, sú voln…
leonardom
Pred 10 rokmi
16
Posteľ od Segum Siesta spring box
Nemáte niekto skúsenosť s týmito posteľami?Chceli by sme si kúpiť kontinentálnu posteľ,lebo naša je…
italy2
Pred 10 rokmi
3
Zle zaizolovaná strecha?
Ahojte, potrebujem,poradiť... Máme cca 60 ročný dom a teraz sa nám vyskytol problém. Je to klasický…
leonardom
Pred 10 rokmi
15
Stavebný otvor pre vchodové dvere
Prosim vas aka ma byt sirka a vyska stavebneho otvoru pre "standardizovane" plastove vchodove dvere…
buba1500
Pred 10 rokmi
6
Protipoziarne dvere
Zrejme podla zakona, a aj koli nasej bezpecnosti, musime dat do technickej miestnosti (kotol na tuh…
buba1500
Pred 10 rokmi
4
Je hodnota U=1,2 pre vchodové dvere NED dobrá?
Stačia pre vchodové dvere U=1,2, alebo by ste zvolili lepšie, keď cena je zhuba dvojnásobok. Okná b…
buba1500
Pred 10 rokmi
6
Výber svtupných dverí.. vybrali ste si bezpečnostné, alebo ´´stačili´´ Vám parametre hliníkových ?
Ahojte.. v prvom rade som netušila, že je to taká veda :-) z toho co som mala moznost pochopit mi v…
buba1500
Pred 10 rokmi
12
Rúra vhodná pri malých deťoch
Ahojte, prosím poraďte nám rúru, ktorá "nepali" keď ide (aspoň 3skla), aspoň jeden teleskopicky vys…
marta2610
Pred 10 rokmi
4
Zmluva o buducej zmluve (slobodny), buduca zmluva (zenaty)
Dobry den, aktualne som slobodny muz. V banke som poziadal o hypoteku na nespecifikovanu nehnuteln…
mirkita
Pred 10 rokmi
14
1
2
…
2461
2462
2463
2464
2465
…