Byva k drezom navod na instalaciu, alebo sablona?

Ahojte, mozno blba otazka, ale... viete mi povedat, ci ste k novemu drezu dostali aj nejaku sablonu, podla ktorej treba pilit do pracovnej dosky, pripadne nejaky instalacny manual? ci sa utomaticky ocakava, ze si poradim so svojim sedliackym rozumom a sikovnymi rukami, a hladat k tomu nieco nema zmysel? :) K nasmu granitovemu drezu totiz nebolo pribalene okrem sifonu zhola nic a odsponu ma podivne vystupky, akoby na skrutky, divnu profilaciu na okrajoch a tak, celkom si s tym lamem hlavu, naco to tam vsetko je tak vylisovane. Ako ste instalovali vy svoje drezy? Vdaka za rady x-)
Odpovedať
ja som kupovala drez teka, a sablona bola dnu. len sa obkreslilo na dosku, a vyrezalo. skuste pogooglit, podla znacky drezu, a pripadne vytlacit. zda sa mi dokonca ze to bola sablona + manual na jednom papieri. a ano, drez je zospodu prichyteny po obvode tymi skrutkami.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si polozil dosku na linku tak ako tam mala byt prisrobovana. Obkreslil som si zo spodu na dosku vrchny otvor skrinky, otocil a do toho vkreslil drez. Do neho potom po kazdej strane o 1 cm mensi obdlznik a to vyrezal. Rezane plochy som natrel silikonom a potom som do toho osadil drez. Mame ale nerezovy ktory sa uchytava takymi plieskami so srobikmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skús pozrieť videa na youtube, inak postupovali sme cca rovnako ako píše @pksoo
Odpovedať
@nostalgovicova k nasmu drezu je normalne technicky list na webe, skus pogooglit
Odpovedať
@nostalgovicova ahoj. aku znacku mas? vsetky znacky ktore montujem maju bud sablonu alebo presny popis vyrezu. A uchytenie ma taktiez kazda znacka trosku ine. Granitove drezy sa obvikle lepia na silikon cize nie je pribalene tesnenie. Uchyty zvyknu mat. Ale mal som uz aj drez ktory sa len lepil
Odpovedať
Dakujem, volala som nakoniec do e-shopu a manual mi poslali. Tak uz len drztenpalce, nech to nespackame pri pileni...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?