O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Projekt AVANA - Stupava
Tu mozu diskutovat a vymienat si dolezite informacie existujuci ale aj potencionalny majitelia byto…
lenka3737
Pred 10 rokmi
1
2
46
Vstup bez schodov - bude nám zatekať?
Dobrý deň, zvažujeme kúpu prízemného bytu v Stupave. Vstup do bytu je však bez schodov. Myslíte …
lenka3737
Pred 10 rokmi
6
Aký by to mohol byť strop?
Ahojte, rekonstruujeme resp. Sa pokúšame starý dom asi zo štyridsiatych rokov...znalec nám strop od…
lucytaaa
Pred 10 rokmi
8
Prosím, má niekto kuchyňu vo farbe Bardolino?
Prosím, chcem vidieťlen čistú bardolino,nie kombináciu bielej alebo vanilkovej...ďakujem :D
janka023
Pred 10 rokmi
7
Platiť prechádzajúcemu nájomníkovi ?
zdravím vás ľudia ...dostali sme mestsky nájomný byt na ktorý sme tak dlho čakali..sme radi že sme …
tommy9467
Pred 10 rokmi
1
2
32
Polozena dlazba pred prvym spustenim podlahovky
Polozil niekto (uecite ano) dlazbu pred spustenim podlahovky?aj sa stalo nieco?
sysell
Pred 10 rokmi
12
Čo posadiť?
Chcem sa spýtať, mám v trávniku zasadený Ibištek, ale problém je, že nan nesvieti slnko, je to pod …
feradka
Pred 10 rokmi
7
Kde kúpim stolík do pracovne v Bratislave?
Pozdravujem všetkých. Existuje prosim v BA predajna podľa možností so skladovými zásobami stolíkov…
iveta_malikova
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Kto mate vchodove dvere Aluhaus ?
Ahojte kto mate vchodove dvere tejto znacky , kolko vas stali a ste spokojny ? Dakujem moc za info
1kveta
Pred 10 rokmi
2
Riesenie interieru kuchyne (ne)/spojenej obyvackou
dobry den, chcem vas poprosit, o vase navrhy/rady, ako by ste riesili zariadenie interieru na fot…
topvideo
Pred 10 rokmi
13
Statik Stupava
Hľadám statika V Stupave za rozumné ceny. momentálne na konzultáciu na jar na posudok. Viete mi nie…
lucytaaa
Pred 10 rokmi
1
Prosim o radu kde na Slovensku je mozne zakupit ND na snezne frezy TORO?
Mam doma staršiu frezu na ktoru potrebujem kupit rucny starter a nikde ho nemozem zohnat tak by asp…
marvikgarden
Pred 10 rokmi
3
Plot Kosice
Prosim Vas, vedeli by ste poradit niekoho overeneho Kosice a okolie na vyrobu kovanej plotovej posu…
fuso
Pred 10 rokmi
2
Kam so saunou?
Zdravim. Mame dvojposchodovy dom. Nevieme ale stale kam so saunou (taku nejaku malicku) . Kam ju u…
jozopan
Pred 10 rokmi
1
2
39
Dotacia na zateplenie sa tyka len vonkajsej casti domu alebo aj strechy a krovu
Ahojte mam otazku od budúceho roku je dotacia na zateplenie rd . neviete mi niekto poradi ci je to …
y2k
Pred 10 rokmi
5
Skusenosti s architektmi - design interieru (obyvacka a kuchynou)
Ahojte, viete mi poradit interieroveho architekta v BA, s ktorym mate pozitivne skusenosti ? Chcem…
nazaria
Pred 10 rokmi
5
TČ vzduch-voda vs Solar trubice
ahojte, bungalov 145m2 uzitkova 120m2 30+20 eps 18 podlaha 40 strop vodna podlahovka tepel…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
32
Umývačka riadu nejde zapnúť
Ahojte viete mi poradiť namontovali sme umývačku riadu a chceli sme ju prvýkrát zapnúť a nejde. Vod…
megdesign
Pred 10 rokmi
8
Montáž podkrovných schodov-pomoc
Zdravím, nemá z vás niekto nejaký "foto návod" k montáži podkrovných schodov na väzníkový krov? H…
terezinka555
Pred 10 rokmi
3
Biely vianocny stromcek
Zdravim vsetkych. Viem, ze do Vianoc je este kusok, ale viete mi, prosim, poradit, kde v BA kupit…
terezinka555
Pred 10 rokmi
13
Montaz uk s akumulacnou nadobou
Dobry Den,budeme prerabat starsi rodinny dom chcem zrusit gamaty ktore su tam teraz a nahradit kur…
jan45
Pred 10 rokmi
8
Rezanie panela
Dobrý deň. Poradili by ste mi nejakú firmu na rezanie panela s ktorou máte skúsenosti? Západné Slo…
dedo758
Pred 10 rokmi
4
Zaústenie strešného zvodu do terenu
Prosím o radu. Máme v bytovke šikmu strechu. potrebujeme odkopať časť terenu , osadiť drenážnu tr…
stowasser
Pred 10 rokmi
8
Zmena adresy na LV pri predaji pozemku
Ahojte, kupujeme pozemok a potrebovala by som poradiť. Už sme podpísali zmluvu a aj návrh na vkla…
ada5253
Pred 10 rokmi
3
Aká farba + výrobca bungalovu od firmy ARCHON
Prosím vás neviete mi niekto povedať aka je farba okien a kto je vyrobca na tomto bungalove?
emilly25
Pred 10 rokmi
12
Sprchový kút 1100x800 s vaničkou
ahojte, máte niekto takto spravený sprchový kút? nevieme nájsť do našej kúpelne, chceli by sme inve…
sysell
Pred 10 rokmi
19
Hladám realizátora na práce spojené s vybudovaním ČOV
ak je niekto skúsený a spolahlivy v Topoľčianskom okrese a viem zabezbečiť práce od výkopu až po os…
smrlak
Pred 10 rokmi
3
Zasobnik na TUV
Zdravim Vas, hladam zasobnik na TUV. Mam fotovotaiku a tiez zdroj nizkoteplotnej vody. Zasobnik n…
alanko5
Pred 10 rokmi
3
Stavebné povolenie...
Ahojte už rok sa nám ťahajú papierovačky ohľadom stavebného povolenia-nebol schválený územný plán, …
kristian333
Pred 10 rokmi
8
Koľko stoja základy pod bungalow 12,5 x 14,5m?
AHOJTE NA JAR CHCEME ZAČAŤ STAVAŤ BUNGALOV, S ROZMERMY 12,5 NA 14,5 MÁ NIEKTO SKÚSENOSTI ? POTREBOV…
ryja
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
7
8
227
1
2
…