O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Je cena kuchynskej linky primeraná?
Ahojte, tak máme s manželkou finálnu podobu kuchyne navrhnutej v nemenovanom štúdiu. Pani nám ju na…
mareksikula1
Pred 10 rokmi
1
2
34
Posuvne dvere od stolara
Za kolko ( casovo aj financne ) by stolar vyrobil tieto posuvne dvere? Sirka 136cm, farba dub popo…
stolar_gabriel
Pred 10 rokmi
3
Kupovat murivo teraz alebo az na jar
Padla mi do oka akcia od Porothermu -45% z cennikovej ceny. Ako kazda akcia aj tato je limitovana n…
krystopf
Pred 10 rokmi
14
Vhodnosť termostatickej batérie
poprosím vás o skúsenosti s termostatickou batériou......je pravda,že nie je vhodná pre kúrenie kot…
leonardom
Pred 10 rokmi
10
Rekonštrukcia prístavby
Ahojte, máme starší domček a vedľa neho je pôvodná prístavba v dosť zlom stave, v ktorom sa nachád…
zitaje
Pred 10 rokmi
1
Pozemok v zákrute - vstup na pozemok a garáž
Ahojte. Chcem sa poradiť ohľadne riešenia vstupu na pozemok a do garáže. Na pozemku plánujeme posta…
kreola
Pred 10 rokmi
14
Vlhká základová doska
Zaujmalo by ma ci je v poriadku ked mi pred dvoma dnami urobili zakladovu dosku a uz na nu idu dava…
maatosimo
Pred 10 rokmi
6
Projekt a postup pri vybavovaní SP
Dobrý večer. Potrebovala by som poradiť nejakého fajn projektanta v Prešove. Chcela by som kompletn…
aag_studio
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Vzdelanie statika
Aké vzdelanie, resp. certifikát či štatút musí mať statik pre vydanie stavebného povolenia? Stačí, …
aag_studio
Pred 10 rokmi
9
Hľadáme architekta/dizajnéra na prerobenie 3-izb. starého bytu PREŠOV
Dobrý deň, kúpili sme starý 3 izbový byt 80 m2 s lodžou, kde by to chcela aj iné dispozičné riešen…
aag_studio
Pred 10 rokmi
2
Nedostatocny tlak vody v dome na kopci. Pomoze cerpadlo?
Pozdravujem, potreboval by som pomoct s takym problémom. Budeme staviat dom cca 100 metrov od hlavn…
radoslav183
Pred 10 rokmi
11
Posuvne dvere do hrubsej steny
Dobry den , potrebujem namontovat posuvne dvere eclisse hrubky 150mm na nosnu priecku 250mm a nevie…
rafko1234
Pred 10 rokmi
4
Protherm Lev Heliotwin, HelioSet 2.250C VT + kondenzacny kotol
Ahojte. Mate niekto skusenosti so solarnou zostavou Protherm Lev Heliotwin alebo HelioSet s konden…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
2
HETLine LF
aký je rozdiel medzi farbami na omietky: Hetline LF - A Hetline LF - B Hetline LF - C čo znamen…
alex9164
Pred 10 rokmi
4
Odstránenie zadzi z tehál
Zdravím, chcem sa opýtať či niekto nemá skúsenosti s odstránením sadzí z tehál. Rozobrali sme star…
jamk1
Pred 10 rokmi
27
Zateplenie mineralnou vlnou - poradte zhotovitela
Ahojte, Chcem sa spytat tych, ktori maju domy zateplene mineralnou vlnou a boli spokojni s kvalit…
peto99
Pred 10 rokmi
10
Podorys Bungalovu - Vase nazory
Ahojte, planujeme vystavbu mensieho bungalovu. Co si myslite o rieseni? Vopred dik za kazdy nazor.
lucymk
Pred 10 rokmi
15
Fialová obyvačka-pomoc s vyberom vhodnej tapety
Ahooooj....snad sa najde niekto ,kto mi poradi ako pomocou tapety zosvetlit fialovu obyvku.... obyv…
batavia
Pred 10 rokmi
13
Vypinac
dobry vecer.........ako sa zapaja jednopackovy vypinac na svetlo? je na vypinaci nejak vyznacene ka…
santos950
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
65
Bungalov 440 z promiprojektu
Zdravím Vás. Stavia niekto alebo má postavený bungalov 440 z promiprojektu?
pali600
Pred 10 rokmi
1
Kotol atmos 25 na peletky amoznost kurenia drevom
Dobry den ,prosim vas ma tu niekto skusenosti ,ppr.prax s montazou a spustanim takehoto kotla ? Pac…
miso31
Pred 10 rokmi
1
3 druhy fasády na jednom dome
aky mate nazor na kombinovanie dreveneho a tehloveho obkladu na vonkajsej fasade domu. Neviem si to…
bambula626
Pred 10 rokmi
15
Nové parkety pod vstavane skrine
Vedel by niekto poradit, ako polozit nove laminatove parkety na existujucu dlazbu v chodbe, kde je …
atothova
Pred 10 rokmi
6
Vizáalizácie
Ahojky, poradí mi niekto šikovného človeka čo robí vizualizácie interiéru, vďaka :-)
aliss2
Pred 10 rokmi
3
Nákup škridle z Maďarska - euronit
Ahojte. Nenájde sa niekto, kto by nám poradil schopné stavebniny v Maďarsku blízko slovenských hran…
meteska
Pred 10 rokmi
1
Skusenosti s rekuperacnou jednotkou ENEX
Dobry den, ma prosim niekto realne skusenosti s rekuperacnou jednotkou ENEX? http://www.solar-e…
malinhot
Pred 10 rokmi
1
Pretlacanie cesty
Zdravim.Chcela by som vediet ci ma z vas niekto skusenosti s pretlacim cesty kvoli pripojke plynu a…
rastislav88
Pred 10 rokmi
10
Ako renovovat dile..staru drevenu podlahu
Kupili sme starsi dom, kde su dile,,,farbene syntetikou..alebo nefarbene,,nelakovane,,ako ich osetr…
jenn44
Pred 10 rokmi
3
Krbova vlozka s nizkym vykonom - aky typ / vase skusenosti?
Chcel by som sa spytat, aka krbova vlozka s nizkym vykonom by ste mi odporucili pre bungalov s poci…
duzu
Pred 10 rokmi
1
2
36
Kúrenie elektrinou - podlahové, rúrky s vodou alebo elektrické káble?
Ahojte. Staviam rodinný dom, konkrétne Laguna 40, momentálne v štádiu hrubá stavba. poradte prosím,…
frantisekpetru
Pred 10 rokmi
1
2
59
1
2
…
2463
2464
2465
2466